S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

poruka: 828
|
čitano: 344.449
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Stalker 2
Dametime kaže...

da tu mi ne izgleda kod tebe bas nesto..ja sam probao na xboxu 4k tv brutalno mi je izgledalo...sad i ja skidam za pc pa bumo vidili.

Na ovim screenshot ni približno ne dočarava sliku tako da ne uzimaj to. Realno izgleda izvrsno i uživam.

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
16 godina
jel samo meni crasha igra?, otisao izvan one prostorije, i pokupio sa skenerom neki articraft boom done crash...vratim se predem, odem na drugi articraft i opet crash
battletag:MasnaKrvavic#2275 steam:Hitman
11 godina
Stalker 2

Odlično se vrti, više od fpsa od očekivanog, daleko više ^^ 

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Stalker 2

P.S. CDKeys - €43,19

... there is no spoon ...
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
Stalker 2

Igra je izašla kao neoptimizirano govno kaj sa 4070TI u tamnome uredno padne na 8-13 fps-a i zablokira na način da mi je uništila 2 sata igre jer se nije očito sinkronizirala sa cloudom - igra ne vrijedi niti koliko ova pretplata košta odnosno tij 10-12eur !!
Igra je bar pola godine do godinu od nečeg normalnog - strašan fail, žalim ljude koji su je kupili !!

Moj PC  
3 2 hvala 1
11 godina
VooDooZg kaže...

Igra je izašla kao neoptimizirano govno kaj sa 4070TI u tamnome uredno padne na 8-13 fps-a i zablokira na način da mi je uništila 2 sata igre jer se nije očito sinkronizirala sa cloudom - igra ne vrijedi niti koliko ova pretplata košta odnosno tij 10-12eur !!
Igra je bar pola godine do godinu od nečeg normalnog - strašan fail, žalim ljude koji su je kupili !!

Ni dipr. Radi kao satić. 

13 godina
BeLLicus kaže...
VooDooZg kaže...

Ni dipr. Radi kao satić. 

Buraz ja ti snimim ako želiš - čim uđem u bar ili bilo koju kuču di je tamni i di su npc-evi igra padne na 8-13 fps-a ne znam da li ju hebe Frage generatition ili nešto - na koji ti postavkama igraš komplet i kaj si stavio za DLSS i FG ?  Igra je katasrofalno optimizirana ali na to sam se pripremio ali ovakvi dropovi su nedopustivi, ne znam ako mi The First Decendent koji je isto UE5 radi na 120fps-a na max postavlkma bez problma, BF2042, COD6, ma ne znam sve kaj sam igrao od kad sam kupio 4070TI kad je izašla i sad ova kenja ali na strašno ( očekivaoo sam slabije pa ono 70-90 fps-a, ajd nek dropa na 65-70 ali ovo kaj mi radi pa to je strašno )

btw reza na kojoj igram je 3840x1600 ali opet ni to nebi smio biti razlog ...

Baš sam razočaran, Metro Exodus koji je izašao prije koliko je lijepša grafički igra od ove i radi bez greške ( ok nisam ju igrao day one nego oko godinu od kad je izašla ), ne znam kaj se sad mogu sjetiti Atomic Heart čim je izašao isto 120fps i to na 3070TI  bez greške i sad me baš hebe na igru koju sam najviše želio i toliko dugo čekao, prva 3 i Gammu i sve ostale modove sam bezbroj puta igrao i nikad problema i to na kakvim krumpirima sam prve dijelove igrao i sad kad sam hardware prije skoro godinu dana kupovao da bi baš ovu igru mogao igrati dostojno i sad me ovako prči :(

16 godina
Prestani kukati vec instaliraj nove windowse, stavi novi bios na plocu, ukljuci resize bar, pogledaj jer ti ram u dual chanelu, stavi nove drivere i mora raditi dobro igra. Cudi me da se samo ti zalis ljudima na 4k sa dlss daje cca 80fps sa 4080. Tvoja grafa je odlicna ali mozda da napravis ovo sto sam ti napisao pa ce ti biti bolje.
Intel 80286
16 godina
I prestanite kmecati ako igra ima bugova to ce se ispeglati vrlo brzo, bitno je da je atmosfera dobra i da igra valja
Intel 80286
Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
VooDooZg kaže...
BeLLicus kaže...
VooDooZg kaže...

Ni dipr. Radi kao satić. 

Buraz ja ti snimim ako želiš - čim uđem u bar ili bilo koju kuču di je tamni i di su npc-evi igra padne na 8-13 fps-a ne znam da li ju hebe Frage generatition ili nešto - na koji ti postavkama igraš komplet i kaj si stavio za DLSS i FG ?  Igra je katasrofalno optimizirana ali na to sam se pripremio ali ovakvi dropovi su nedopustivi, ne znam ako mi The First Decendent koji je isto UE5 radi na 120fps-a na max postavlkma bez problma, BF2042, COD6, ma ne znam sve kaj sam igrao od kad sam kupio 4070TI kad je izašla i sad ova kenja ali na strašno ( očekivaoo sam slabije pa ono 70-90 fps-a, ajd nek dropa na 65-70 ali ovo kaj mi radi pa to je strašno )

btw reza na kojoj igram je 3840x1600 ali opet ni to nebi smio biti razlog ...

Baš sam razočaran, Metro Exodus koji je izašao prije koliko je lijepša grafički igra od ove i radi bez greške ( ok nisam ju igrao day one nego oko godinu od kad je izašla ), ne znam kaj se sad mogu sjetiti Atomic Heart čim je izašao isto 120fps i to na 3070TI  bez greške i sad me baš hebe na igru koju sam najviše želio i toliko dugo čekao, prva 3 i Gammu i sve ostale modove sam bezbroj puta igrao i nikad problema i to na kakvim krumpirima sam prve dijelove igrao i sad kad sam hardware prije skoro godinu dana kupovao da bi baš ovu igru mogao igrati dostojno i sad me ovako prči :(

1440p high sve, dlss quality, fg on. Nemam takve probleme kao ti. Uredno sve 130 fpsa prosjek. Padne na 100 tu i tamo. Ali generalno super se vrti.

15 godina
Horned Reaer kaže...
I prestanite kmecati ako igra ima bugova to ce se ispeglati vrlo brzo, bitno je da je atmosfera dobra i da igra valja

Je trebamo još sad kleknuti i ljubiti stopala developerima jer su izdali igru punu bugova do te mjere da je na dan izlaska jedva i igriva. Smiješno mi je kako se nekim developerima dozvoljava svašta i i prebacuje se priča na to da su bugovi "simpatični" a neke druge studije i igre se za iste stvari pokopa. 

Pomalo žalosno da netko prigovara na bugove i odgovor na to je "prestanite kmečati". Da ste sami radili igru nebi ju ovako branili.

Ok nekima možda radi ok, ali kad toliko ljudi vidi probleme onda je očito izašla nezavršena. Ĉitam tu da se nikome ne vjeruje i slično, eto sad svjetska urota protiv Stalkera...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.11.2024 22:41 (antimadridista).
16 godina
Prvi dio i ekspanzije su imale bugove pa su mi svejedno bez konkurencije najbolje igre ikada. Tko je mislio da će ovo biti bez bugova nek igra na game pass za 10 eura, uzme jogurt ili nek zaobiđe.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Pa postoji razlika da igra ima neke bugove ili kad ima toliko bugova do te mjere da je skoro neigriva, to nisu iste stvari. Al šta da ti kažem kad si ti branio Cyberpunk kad je igra izašla i svi drugi su bili ludi i priviđali su im se bugovi.

Možete reći igra ima potencijala kad sve popeglaju. Ali glava u zid i uvjeravanje da valja DANAS je smiješno.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.11.2024 22:54 (antimadridista).
Moj PC  
2 1 hvala 1
16 godina
Cyberpunk je izvrsna igra, kao što će se i sa ovom na kraju pokazati. Također će se pričati o stalkeru 2 za deset godina u pozitivnom tonu. Ovakve igre ostanu duže vremena.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
forumaš kaže...
Cyberpunk je izvrsna igra, kao što će se i sa ovom na kraju pokazati. Također će se pričati o stalkeru 2 za deset godina u pozitivnom tonu. Ovakve igre ostanu duže vremena.

Cyberpunk je na početku bio govno, počeo ga igrati godinu dana nakon izlaska dok su ga popeglali i na kraju utukao hrpu sati. Ova isto bude top ali danas očito svaka igra ima release bugove koji nekima ubiju igru do kraja.

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.11.2024 23:04 (vrinho).
15 godina
forumaš kaže...

Pa još najbolje da će ju ostaviti u trenutnom stanju i ništa ne popravljati. Ne kažem ja da igra nema potencijala, ali me živcira koliko se brani studije koji izbacuju nedovršene igre po punoj cijeni. Zbog tog stava i dobivamo takve igre. 

16 godina
Stalker 2

Kakav je bio prvi stalker bugovit i zahtjevan ovo je ok. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.11.2024 23:56 (dery).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina

Evo igrao sat vremena i igra radi bez problema, nikakvi bugovi za sada i sve stabilno. Izgleda prilično dobro na high detaljima 1440p i fludno. 

Atmosfera odlična i zavirujem u svaki čošak ko deratizator...

Kao što sam se i nadao, nema bolje igre trenutno.

16 godina
Stalker 2

Igra godine sigurno. Sretni i zadovoljni nema šta.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Stalker 2

Igra nakon sat do sat i pol napuni memoriju očito kartice ili kog k i fps padne sa 90-110 na 20 eto baš mi se sad to desilo, nije ni prva ni zadnja igra kojoj se to dešava samo kaj drugi developeri kad to primjete kažu ok imamo problem i ispravit ćemo u najkračem roku ali jbg ako će ljudi imati reakciju "prestanite kmečati" i simpatični bugovi onda nebudu popravili jer " problema nema " --- niko nije rekao da igra ne valja ili da ne bude dobra ali desilo se eto da su očito morali putiti igru i sad bu ovakvih problema a kao odgođena je bila 5x da nebi bilo ali danas sve može jbg jer takva je klijentela igrača tak da ništ čudno...

Idem sam malo kukat sebi i klečat u kutu jer sam uvijerdio developere jadne iz Ukrajine i sram me bilo, neobrazovan sam, nekulturan i smrdim ....

Btw sutra kad mi stranka u servis dođe sa novim autom ću joj reći kaj kmečiš i kenjaš, imaš novi auto kaj je bitno kaj multimedija ne radi jel lijepa i auto je lijep, vidi ga

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.11.2024 0:13 (VooDooZg).
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
Stalker 2

evo kod mene 120 fpsa bez frke

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
cisto da znate, ja i bratic imamo identicnu konfu ,sve isto, meni ne šteka njemu šteka u tim tamnim prostorima ,nakon što je azurirao drivere za graficku igra uredno radi i nema više problema
battletag:MasnaKrvavic#2275 steam:Hitman
13 godina
dado16 kaže...
cisto da znate, ja i bratic imamo identicnu konfu ,sve isto, meni ne šteka njemu šteka u tim tamnim prostorima ,nakon što je azurirao drivere za graficku igra uredno radi i nema više problema

Ne znam, meni su driveri stari možda 5 dana i baš su došli ti za STALKERA, jučer sam gledao novijih drivera nema ( mislim ima ali nisu official )

Veći dio problema sa tim tamnim prostorima sam riješio kad sam Frame gen stavio natrag na automatic ( šta god to bilo ), ja sam ga prebacio na on jer mi je to bilo logično ali očito FG ima problem kao i uvijek,, rekao bi da i on radi problem memory leak-a zbog kojeg nakon tipa sat, sat i 20min igra ode na 16-20 fps-a i tak ostane - onda izađem iz igre u desktop, pokrenem je, ona vrti shadere i onda ide ok ..

Isto kaj mi je poboljšalo situaciju je da sam stavio najnovije DLSS, mislim da je 3.8.nešto izašao a igra je na 3.7.0.0. 

Sad čitam da hebe i ljude koji imaju uključen HDR moram probat i to isključiti - makar to mi je glupo da bude razlog ali ajd..

https://www.reddit.com/r/stalker/comments/1gw7oce/memory_leak/

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.11.2024 11:51 (VooDooZg).
16 godina

8/10 ukupna ocjena, umjetnički dojam je 10/10.Treba to optimizirati ispraviti bugove, kad se dojde u mjesta gdje je gužva utječe na zahtjevnost. Igrat će se ovo ponovo i ponovo mic po mic da mi duže traje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Ako nekoga živcira input lag, kažu da je mouse acceleration upaljen i da ga se treba ugasiti, evo teme

https://www.reddit.com/r/stalker/comments/1gvy5sx/mouse_input_lag_fix/?rdt=54840

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
Re: S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
dery kaže...

8/10 ukupna ocjena, umjetnički dojam je 10/10.Treba to optimizirati ispraviti bugove, kad se dojde u mjesta gdje je gužva utječe na zahtjevnost. Igrat će se ovo ponovo i ponovo mic po mic da mi duže traje.

dosta brzo si dao ocjenu, koliko si dugo igrao?

4 godine
VooDooZg kaže...

Izašla je jogurt verzija.

Možda će ti ta raditi bolje.

合氣道
13 godina
Cansee kaže...
dery kaže...

Baš !!

Zanima me kak bu reagirao kad skuži da ni A-life AI ne postoji u igri odnosno da su ga zadnji čas izbacili a to je bilo onak 70% igre jer to je Zonu činilo zonom u prvim dijelovima ...

6 godina
VooDooZg kaže...
Cansee kaže...
dery kaže...

Baš !!

Zanima me kak bu reagirao kad skuži da ni A-life AI ne postoji u igri odnosno da su ga zadnji čas izbacili a to je bilo onak 70% igre jer to je Zonu činilo zonom u prvim dijelovima ...

Od kud ti to? negdje sam pročitao da postoji ali je samo u zadnji tren promijenjen naziv zbog novih igrača kojim pojam A_life niš ne znači. Igram i ja od jutros, i dobra mi je igra - sviđa mi se "starinski" gameplay i mehanike jer mi je odmah sve poznato... Igram na veteran i samo dok sam došao do onog prvog bara sam 25 puta poginuo. Što se tiće perfomansi, 1440 sve na epic i DLSS quality i držalo je 60fps bez beda, u tom prvom gradu je fps pao na 40 - frame gen on. Igra je lijepa ali ne toliko, bolje mi cyberpunk radi sa pathtracingom. Stalker drži i proc i grafu na nekih 80%. Ne žalim se, ali nisu perfomanse ok za ovakve vizuale. I mrzim jebeni UE, ali ako je to bila cijena da igra napoko izađe onda OK - bolje išta nego ništa. Uglavnom, zadovoljan sam.

HAIL TO THE KING, BABY!
11 godina

Igrao 2 sata sad, nemam problema kao kolega gore da mi dropa fps, konstantnih 100+ fpsa u prosjeku oko 120, one tapam neprijatelje bez problema, grafika je prekrasna znači toliko čisto i lijepo da je to čudo jedno. Napucavanje odlično jedva čekaš da naletiš na neprijatlje da se porokaš. Nema srljanja kao u Far Cryu i tako to. Pametno moraš inače si gotov nabrzaka. Došao sam u prvo naselje pokupio tonu questova i tako igrao bih sad cijeli dan. Ali ono žena,djeca itd pa jbg navečer :D

Moj PC  
2 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice