S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

poruka: 784
|
čitano: 211.344
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
Frenkyca kaže...

Nakon patcha performanse iste, bugovi ne znam negdje ih ima negdje nema. Tako da ne vidim nikakve bitne promjene.

I dalje bez modova što se mene tiče ne ide. Glupo što ne možeš prodati oružje ako je u crvenome makar i za male pare, to mod dopušta.

jesu li modovi kompatibilni s novim updejtom?

imam nekih 30-ak sati igre, zadnjih 10-ak sati s modom za težinu

ako updejtam, hoće li modirani save games fajlovi biti iskoristivi ili ću morat sve ispočetka?

zna li se šta

13 godina

Save radi 100%

Od modova koristim samo jedan za performase tak da neznam, ali koliko ja kužim modovi se stavljaju u appdata...ne u folder od igre tak da mislim da če ti sve raditi.

16 godina

Modovi rade i sa novim updejtom, ja imam samo par modova koji jednostavno poboljšaju igru, kao grab ledge, jer nema mi smisla da se lik ne može popeti na kutiju koja je visoka metar i pol

16 godina

Točno tako

13 godina

Patch 1.0.2 je vani

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.11.2024 13:04 (t00mob).
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
t00mob kaže...

Patch 1.0.2 je vani

wtf - ja bum ga na gamepass-u dobio i 22 navečer onda 

nisam bio daleko

Steam 12:30

Gamepass 19:00

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.11.2024 15:34 (VooDooZg).
13 godina

Milsim da je vrijeme za uninstall ovog govneta od ovih usranih kurva prevarantskih Ukrainskih dok mi je još ovo malo razuma ostalo - znači ovakav debakl izlaska jedne igre bogami ne pamtim, ovo je za tužbu njih, svih platformi na kojoj su pustili ovu debilnu igru i za zatvor,,,,,  bolje da su u rat otiši svi skupa iz tog studija nego da su ovo napravili, ovo je na razini dayZ-a u prealphi 10godina prije izlaska bete !!

Do sad sam trpio jer je radilo koliko toliko uz stalne izlaske i ulaske u igru ali ovo kaj su sad sve posrali sa patchom ovo je stvarno razina predškolske djece, i oni bi bolju igru napravili - želim im da svi skupa više nikad niti jednu igru ne naprave, posrali su se na ime STALKER za vjeke vjekova !!

Moj PC  
0 5 hvala 0
5 godina
VooDooZg kaže...

Milsim da je vrijeme za uninstall ovog govneta od ovih usranih kurva prevarantskih Ukrainskih dok mi je još ovo malo razuma ostalo - znači ovakav debakl izlaska jedne igre bogami ne pamtim, ovo je za tužbu njih, svih platformi na kojoj su pustili ovu debilnu igru i za zatvor,,,,,  bolje da su u rat otiši svi skupa iz tog studija nego da su ovo napravili, ovo je na razini dayZ-a u prealphi 10godina prije izlaska bete !!

Do sad sam trpio jer je radilo koliko toliko uz stalne izlaske i ulaske u igru ali ovo kaj su sad sve posrali sa patchom ovo je stvarno razina predškolske djece, i oni bi bolju igru napravili - želim im da svi skupa više nikad niti jednu igru ne naprave, posrali su se na ime STALKER za vjeke vjekova !!

Hehehhe, što se desilo?

HAIL TO THE KING, BABY!
15 godina

ubio ga pas ili štakor :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

je ubio me pas ili štakor, znači onaj fajt kod duge - igra je imala urednih 130-ak fps-a i to prije patcha je znalo dropnut do 100 na balanced i radilo je ok kojih 2 sata i onda bi snimio, izašao i sve uredno - sad taj fajt padaju framovi abnormalno pa se vrate pa faust napravi svoj marvel idot ne znam kaj bi napravili kao napad move jer on je ipak Monolith legendary čudi me da ne leti je Magneto je mala pussy za njega i fps padne na 2 i zbrjeka komplet komp - on moraš ga restartat jer je ekran zapeko i ne miče se 5 min...

I onda naravno kad tak ugasiš on pogubi sav progres od trena kad si zadnji put upalio igru jer zakaj bi on snimao save game na hdd kad može na retardirani cloud od game passa, u međuvremenu je je izašao hotfix za patch od prepatcha pečanog od igre koja ima naziv alpha setup i sad upališ i počne zbrajazi questove za Zallisya koje sam radio jučer do 2 ujutro da bi debilima pomoga i radio fetch questove do 2 ujutro, pa krene - hvala Skif spasio si nas, Skif xy ti želi zahvaliti kaj si mu spasio život, vratite se opes su nas napali, hvalal ti kaj si nam pomogao u ome kad su nas napali sad smo konačno slobodni, Skif ne mogu vjerovati da si ubio svoga nemoj više nikad dolaziti u grad svi te mrzimo - onak majke mi moje ko da sam lud pa se sam sa sobom svađam izrecitirali su 20 lajni a ja 2km od njih to sam završio 5 sati prije toga ono 2 dana u igri, sad kad završim sa ms. Master Universe blind magneto starfucker kod Duge ću se vratiti u Zallisy-u i ako me i jedan npc mrko pogleda pobit ću cijelo selo i odinstalirat igru jer ovo je agonija ovak igrat ..

Da ne pričam da sad ekran treperi u igri iz samo njemu poznatog razloga, fps i fajtovi idu od super fluidnih i sve 5 do powerpoint prezentacije a imam jebenih problema sa motion sicknes-om i već sam jednom davno zbog DayZ-a imao posjetu hitne i nisam igrao pol godine ...

15 godina
VooDooZg kaže...

jje agonija ovak igrat ..

Da ne pričam da sad ekran treperi u igri iz samo njemu poznatog razloga, fps i fajtovi idu od super fluidnih i sve 5 do powerpoint prezentacije a imam jebenih problema sa motion sicknes-om i već sam jednom davno zbog DayZ-a imao posjetu hitne i nisam igrao pol godine ...

Glede perf se baš osjeti da nije stabilno kao prije. Onda jednu misiju ne mogu završit nema na označenom mjestu mrtvih koje moram pretražit.Disejblao sam sve modove pa ću probat vidit kako radi hoče li crashat.

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
15 godina

Ne znam kaj vas fercera :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ja maloprije namjeraval malo igrati na XSX-u, kad ono - update od 112GB!!
5 godina

A jebiga, evo ja taman nakon 46 sati, van SIRCAA otišao  u Zallisyu i tamo riješio neke fetch questove i ubio neku izvidnicu od Monolitha, kod prof Ludočke nisam još bio... Je to to što se tiće napada monolitha na selo ili ima još? I mene nije napala kimera u močvari... samo sam sreo 2 pseudogianta dok sam kao bježao iz močvare. Hm.

Dobio sam achivement....  jebalo mater, 3 monolitha sam ubio a selo su napali oni jebeni pseudopsi, to je to od napada? Očekivao sam nakon toga da će tek početi napad a da su ovo kao samo pripreme, svašta....

HAIL TO THE KING, BABY!
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.11.2024 20:56 (Srce Isusovo).
6 godina
forumaš kaže...

Ne znam kaj vas fercera :D

Aj ne trkeljaj. Evo napravih uninstall. Imam dovoljno zaostataka, a na ovo cu se vratiti kada srede kako spada.

15 godina

Kako želiš, meni radi odlično i guštam dalje.

6 godina
forumaš kaže...

Kako želiš, meni radi odlično i guštam dalje.

Vidim koliko si sati natukao ovaj tjedan. Gust je nevjerojatan...

15 godina

Praktički igram samo vikendom, a sutra je cijeli dan igranja. Sutra barem 7-8 sati stalkera 

16 godina

Jedan osvrt na igru:

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

Bolja je bila kao glumica....

Sreća je put, a ne odredište.
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
goodie kaže...

Bolja je bila kao glumica....

"Glumica" - khm, khm

Definitivno god-tier u svoje vrijeme.

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
3 godine

Ima li tko nakon instalacije patch-a lijepo, pozitivno iskustvo ? 

合氣道

0 0 hvala 0
15 godina
Ja ga imam prije i nakon patcha....došao u znanstveni kompleks, idemo dalje.
Moj PC  
1 0 hvala 0
3 godine

Za tebe znam da ti sve radi ok od prije.

Zanimaju me igrači kojima je igra štekala iz raznih razloga, pa je li patch što popravio.

Imam jogurt verziju s jogur patchem,  pa me zanima, isplati li se sad napokon instalirati igru.

合氣道

0 0 hvala 0
15 godina

sve ti je ostalo isto po pitanju performansi, evo testa

https://en.gamegpu.com/action-/-fps-/-tps/stalker-2-heart-of-chornobyl-patch-1-0-1-test-gpu-cpu

igra nema denuvo, tak da porast performansi naknadnim micanjem se nebu dogodio, a optimizacija će donjeti minimalne pomake...

U5 je zahtjevan i sheban. Igra radi OK samo uz frjem gen za koji je uvjet pravih 60 fpsa...a bez upscalera nema ništa. To je tak i to se prihvati i igra ili se deinstalira i igra nešto drugo.

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.12.2024 12:44 (forumaš).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Microsoft je ponovno aktivirao mogućnost 14 dana PC Game Pass za 1 EUR. Za one koji nisu prije koristili uslugu. Čisto dovoljno da se igra isproba ako je netko na granici, a 2 sata na Steamu su mu prekratko.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina

Vidim da mi se nudi opcija 14 dana za $1 iako sam ranije iskoristio sličnu pogodnost, tako da vredi pogledati i ko je uzimao ranije. 

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

Na 50 sati sam, malo farmao sinoć artifacte. Nevjerovatno koliko OP artifakta ima koji riješavaju najeveće probleme u igri, weight inventory, punjenje stamine kod trčanja, itd... Weird Water arch artifact dodaje nevjerovatnih 40kg na weight, game changer doslovno, Thunderberry daje maksimalan endurance stamina se puni momentalno kod trčanja, ali njega nisam uspio dobiti makar sam pokušavao preko sat vremena, i onda mi uleti iz prve Compass koji daje max pshysical protection. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
BeLLicus kaže...

Na 50 sati sam, malo farmao sinoć artifacte. Nevjerovatno koliko OP artifakta ima koji riješavaju najeveće probleme u igri, weight inventory, punjenje stamine kod trčanja, itd... Weird Water arch artifact dodaje nevjerovatnih 40kg na weight, game changer doslovno, Thunderberry daje maksimalan endurance stamina se puni momentalno kod trčanja, ali njega nisam uspio dobiti makar sam pokušavao preko sat vremena, i onda mi uleti iz prve Compass koji daje max pshysical protection. 

Legalan cheat reko bi ti jedan naš kolega

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
5 godina
BeLLicus kaže...

i ne samo to.. nego što si više nakrcan to sporije trčiš, ako sam ja to dobro vidio... iako si u zelenom, čini mi se da nije isto ako trčiš sa npr 20kg i npr sa 30kg. Meni je igra zapravo pravo odlična, vidi se da je nedovršena i dalje, ali ovo što je unutra mi je odlično... Sad kad su po forumima pokupili impresije igrača sad znaju što treba sve mijenjat pa će onda brzo to van iz bete, nadamo se... Najgora stvar je što je ovo nešto najbolje što sam igrao u ovoj godini, osim system shock remastera, a i dead space remastera.... a i silent hill remastera a boga mi i resident evil 4 remastera- jebalo mater al je ljestvica niska za dobre moderne igre. :/

Bugove neke i nisam imao, valjda... Ko će ga znat, možda ih nisam ni skužio, sad sam na 60 sati i gotov sam sa yantarom, -(od lijeve strane mape sam samo rostok i yantar vidio)...

HAIL TO THE KING, BABY!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice