Izgleda kao super igra.
Jeste probali?
Meni se čini kao napokon dobro izvedena simulacija vožnje motora.
Licence 100% na staze i motore.
Čini se kao "must have"
Izgleda kao super igra.
Jeste probali?
Meni se čini kao napokon dobro izvedena simulacija vožnje motora.
Licence 100% na staze i motore.
Čini se kao "must have"
Nisam znao da ima 08. Igro sam onu iz 98. i 2001. Odlicne igre su tad bile. Ovo cu morati probati, jel ima demo?
Nisam znao da ima 08. Igro sam onu iz 98. i 2001. Odlicne igre su tad bile. Ovo cu morati probati, jel ima demo?
Nisam dugo igrao jednu motociklističku igru, a ovo mi izgleda stvarno dobro. Pogledajte Screenshote
Nisam dugo igrao jednu motociklističku igru, a ovo mi izgleda stvarno dobro. Pogledajte Screenshote
ove ženske nisam ni skužio prije, stvarno izgledaju smješno :)
AL inače mi grafika izgleda skroz ok... možda malo sirmoašno detaljima u pozadini, ali inače skroz okej.
Evo probao sam igru, jadna mi je. Imam osjecaj da Moto GP 2 izgleda bolje, a osjecaj voznje da ne spominjem. Otisla je s diska.
Meni je igra ok. Sve je to moglo biti i bolje, ovo je ugrubo izrađena igra. Osjećaj vožnje mi je ok iako je motor dosta inertan. Jedino što me smeta je osjećaj za brzinu... Čini mi se da vozim 80 na sat, a zapravo jurim 160... To zna biti tricky pri ulasku u zavoj.
Zadnji kraj motora otklizava ko po ledu.Ne vidim nikakav odmak od Moto GP-a.Čak ni grafički ,iako motor i vozač dobro izgledaju.
Kaj nije piratstvo na forumu zabranjeno??zato svi odmah u algortam da napunimo blagajne
Iskreno, igra je "shit".
Potpuno me je razočarala.
Ništa od urnebesnih najava nije točno...