SBK 08 Superbike World Championship

poruka: 13
|
čitano: 2.373
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Izgleda kao super igra.

Jeste probali?

Meni se čini kao napokon dobro izvedena simulacija vožnje motora.

Licence 100% na staze i motore.

Čini se kao "must have"

Neka pati koga smeta.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Nisam znao da ima 08. Igro sam onu iz 98. i 2001. Odlicne igre su tad bile. Ovo cu morati probati, jel ima demo?

Nudim profesionalne usluge: Pucanje u zrak na vjencanjima, povracanje na koncertima, opijanje na proslavama, parazitsko izlezavanje... Kontaktirajte me za kvalitetnu uslugu.
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.6.2008 12:18 (DrNasty).

0 0 hvala 0
17 godina
RE: SBK 08 Superbike World Championship
DrNasty kaže...

Nisam znao da ima 08. Igro sam onu iz 98. i 2001. Odlicne igre su tad bile. Ovo cu morati probati, jel ima demo?

Izašla je ja mislim jučer cijela igra.
Ne znam za demo.
Ja osobno nisam još isprobal ali prema svim najavama koje sam pročital i screenovima koje sam videl, izgleda super.
Ajde javite koji ste isprobali.
Neka pati koga smeta.....
17 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

ma skineš s torrenta cijelu igricu(4.01 GB). ja sam ju skinuo al nisam još probao. kolega je igrao i kaže da je igrica je*beno pre predobra.
17 godina

Nisam dugo igrao jednu motociklističku igru, a ovo mi izgleda stvarno dobro. Pogledajte Screenshote

Gaming Portal Hrvatske Cyber Lige - www.hcl.hr

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MRK 22 kaže...
 ma skineš s torrenta cijelu igricu(4.01 GB). ja sam ju skinuo al nisam još probao. kolega je igrao i kaže da je igrica je*beno pre predobra.
Ima i RIP od 908 MB Belji se (za one koji imaju ograničen internet kao ja). Čini se da je solidna igra, skidam i ja!
Rambo is watching you!
17 godina
Ementaler kaže...

Nisam dugo igrao jednu motociklističku igru, a ovo mi izgleda stvarno dobro. Pogledajte Screenshote

Baš smiješno izgleda igrica, bar po screenovima. Tam na slici gdje su one ženske, ona skroz desna izgleda kao da ima onu stvar u gaćama lol! A i motori mi izgledaju nekak...ne znam...mislim da su ih mogli i bolje napraviti prema screenovima.
Najbrži put do čovjekova srca je pomoću šake Chucka Norrisa.
17 godina

ove ženske nisam ni skužio prije, stvarno izgledaju smješno :)

AL inače mi grafika izgleda skroz ok... možda malo sirmoašno detaljima u pozadini, ali inače skroz okej.

Gaming Portal Hrvatske Cyber Lige - www.hcl.hr

0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Evo probao sam igru, jadna mi je. Imam osjecaj da Moto GP 2 izgleda bolje, a osjecaj voznje da ne spominjem. Otisla je s diska.

Nudim profesionalne usluge: Pucanje u zrak na vjencanjima, povracanje na koncertima, opijanje na proslavama, parazitsko izlezavanje... Kontaktirajte me za kvalitetnu uslugu.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Meni je igra ok. Sve je to moglo biti i bolje, ovo je ugrubo izrađena igra. Osjećaj vožnje mi je ok iako je motor dosta inertan. Jedino što me smeta je osjećaj za brzinu... Čini mi se da vozim 80 na sat, a zapravo jurim 160... To zna biti tricky pri ulasku u zavoj.

Rambo is watching you!
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.7.2008 13:26 (i_rambo_plache).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Zadnji kraj motora otklizava ko po ledu.Ne vidim nikakav odmak od Moto GP-a.Čak ni grafički ,iako motor i vozač dobro izgledaju.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kaj nije piratstvo na forumu zabranjeno??zato svi odmah u algortam da napunimo blagajneNamigiva

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign

0 0 hvala 0
17 godina

Iskreno, igra je "shit".

Potpuno me je razočarala.

Ništa od urnebesnih najava nije točno...

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice