Sjetio se ja legende od igre pa me uhvatila neka želja... Negdje sam pročitao da glatko radi pod Windows 7 (s tim da ja imam 64bit verziju) te se ja ponadao da će raditi kod mene.
Instaliram igru. Pokrenem. Vrti se film kad je lik u autu - to sve šljaka bez problema (boje su u redu) no kada mi krene učitavati igru - slika onog krilatog anđela a u dnu ekrana se vrti cd i ide iz lijeve strane u desnu - već su tu boje shebane, i to ne na cijeloj slici već samo na gornjem dijelu - dominiraju pixeli zelene, roze boje, sve je nekako dričavo. Tako mi se dogodi i kada se igra učita - samo prostor oko mojeg lika obiluje izmijenjenim bojama. Također kada odem u glavni izbornik - sve su boje ok, no kada prelazim preko ikona save, load, options, exit i sl. pojavi se tekst koji opisuje ikone - tekst koji je inače zelene boje postane zeleno-crveno-roze boje.
E sad! Probao sam igru pokrenuti u compatibility modu, ali nije pomoglo. Isprobavao sam također sve opcije koje se nude npr. "disable visual themes", "run in 256 colors" itd. no bez nekog napretka.
Skinou sam i patch ali on naime ispravlja samo neki bug u 2. levelu (koliko sam o tome pročitao)...
Baš sam sad zapeo za tu igru i žarko bi ju igrao. Jel netko imao isti ili sličan problem? Znate rješenje? Savjet? Ma bilo šta...
P.S. - uzeo sam SS ali mi na neku foru cijelu sliku zacrni - osim te boje koje su pomjerene i izmijenjene (tako da se donekle može vidjeti o čemu se radi)