Sanitarium problem

poruka: 13
|
čitano: 2.043
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Sanitarium problem

Sjetio se ja legende od igre pa me uhvatila neka želja... Negdje sam pročitao da glatko radi pod Windows 7 (s tim da ja imam 64bit verziju) te se ja ponadao da će raditi kod mene.

Instaliram igru. Pokrenem. Vrti se film kad je lik u autu - to sve šljaka bez problema (boje su u redu) no kada mi krene učitavati igru - slika onog krilatog anđela a u dnu ekrana se vrti cd i ide iz lijeve strane u desnu - već su tu boje shebane, i to ne na cijeloj slici već samo na gornjem dijelu - dominiraju pixeli zelene, roze boje, sve je nekako dričavo. Tako mi se dogodi i kada se igra učita - samo prostor oko mojeg lika obiluje izmijenjenim bojama. Također kada odem u glavni izbornik - sve su boje ok, no kada prelazim preko ikona save, load, options, exit i sl. pojavi se tekst koji opisuje ikone - tekst koji je inače zelene boje postane zeleno-crveno-roze boje.

E sad! Probao sam igru pokrenuti u compatibility modu, ali nije pomoglo. Isprobavao sam također sve opcije koje se nude npr. "disable visual themes", "run in 256 colors" itd. no bez nekog napretka.

Skinou sam i patch ali on naime ispravlja samo neki bug u 2. levelu (koliko sam o tome pročitao)...

Baš sam sad zapeo za tu igru i žarko bi ju igrao. Jel netko imao isti ili sličan problem? Znate rješenje? Savjet? Ma bilo šta...

P.S. - uzeo sam SS ali mi na neku foru cijelu sliku zacrni - osim te boje koje su pomjerene i izmijenjene (tako da se donekle može vidjeti o čemu se radi)

They took our jobs!
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.7.2009 11:59 (Stimulans).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sanitarium problem

jesi probao iskljuciti font smoothing iliti ClearType? to je meni pomagalo u nekim starijim igrama kad bi vidio zelene ili roza artefakte oko teksta

ili u najboljem slucaju, instaliraj si u virtualnoj masini Win98SE ili XP i rokaj.

www.abandonia.com

0 0 hvala 0
17 godina
Sanitarium problem

Ja sam imal identican problem kod Diablo 2 na Windows 7. Jedino kaj je pomagalo da sam pokretal igru oko 5-6 puta i onda bi se stabiliziralo sve. Mogu preporuciti jest dual boot sa xp-om dok se W7 ne sredi jos malo (ja imam build 7100).

Ivo. Govori ti Big Brother. To nije dovoljno dobar razlog.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Sanitarium problem

ClearType privremeno isključio ali bez pomoći. Evo još jedne slike...

ne bi život bio zanimljiv da nema problema... ne bi život bio zanimljiv da nema problema...
They took our jobs!
17 godina
neaktivan
Sanitarium problem

stimuans, pogledaj ovamo

probaj negdje naci taj D3DWindower

www.abandonia.com

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DhulKarnain kaže...

stimuans, pogledaj ovamo

probaj negdje naci taj D3DWindower

Baš sam se ponadao da će taj program uspjeti nešto popraviti. Neće me baš sreća. E majku mu! Imate još kakvih prijedloga?

Razmišljao sam već o dual boot ali trenutno nemam slobodnih particija i mjesta na disku (u planu je kupovina pa ću još razmisliti... eh te igre!)

They took our jobs!
16 godina
neaktivan
Sanitarium problem

Eto vraga! Napravio dual boot. Na novi disk s poteškoćama stavio XP SP3 koji sada uredno radi ali opet problemi.

Pokrenem igru i boje su u redu. Odvrti se učitavanje igre, pa animacija i onda krenu oni zvukovi iz ludare, polako se javlja slika (takav je scenarij igre) - slika u redu, sve su boje na mjestu. Moj lik nešto priča i ustaje se iz kreveta i taman kad trebam dobiti kontrolu nad njim pojavi mi se poruka:

(slika)

Igra se potom zamrzne i sruši.

Zna li netko u čemu je problem?

sad su boje na mjestu ali mora nešto zezat... sad su boje na mjestu ali mora nešto zezat...
They took our jobs!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sanitarium problem

Jel crackirana igrica?

oko za oko,pasta za zube

0 0 hvala 0
17 godina
dncrmt kaže...

Jel crackirana igrica?

Ne sigurno nije sad je se sitia kupiti!?!

Ma daj jednostavno ti ne radi na novim OS-ovima.

16 godina
neaktivan
Sint1 kaže...
dncrmt kaže...

Jel crackirana igrica?

Ne sigurno nije sad je se sitia kupiti!?!

Ma daj jednostavno ti ne radi na novim OS-ovima.

Očito nisi pročitao moj post iznad... lijepo sam rekao da sam instalirao XP.

Uključio compatibility mod (u XP-u naravno) i probao pokrenuti na raznim postavkama ali bez uspjeha.

They took our jobs!
16 godina
neaktivan
Sanitarium problem

Možda da probaš reinstalirat drivere za grafičku?

oko za oko,pasta za zube

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dncrmt kaže...

Možda da probaš reinstalirat drivere za grafičku?

Mislim da do grafulje nije problem - svježi windowsi, svježi driveri... Malo sam proguglao i vidim da je netko imao isti problem kao ja, dok drugima radi normalno na Xp-u. Jedino što ne mogu pronaći nikakvo rješenje kod ljudi koji su imali problem indentičan mome...

They took our jobs!
16 godina
neaktivan
Sanitarium problem

Evo proradila igra sama od sebe. Nevjerojatno!!!

Igra je proradila u compatibility modu Windows 98/Windows ME i više ništa ne diram - samo nek fino radi. Odmah sam sejvao i sada kad pokrenem igru ne krećem iz početka (ne vrti mi se uvodna animacija) tako da preskačem tu grešku koja se javljala nakon cca 5 sekundi igre. Odavno mi se već nije dogodilo da nešto samo od sebe proradi - zaboravio sav već kakav je to osjećaj. Mrak!

Poslao bih par screenshoteva ali mi nekako loše ispadnu - pozadina crna sa nekoliko obrisa likova, tako da ništa od toga.... 'Fala svima koji su sudjelovali sa prijedlozima! Kamo sreće pa da vas više ne trebam! (mislim što se Sanitarijuma tiče)

A ja sad odoh uživati u staroj legendi od igre... Pozz

They took our jobs!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice