S4 League

poruka: 4
|
čitano: 1.730
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
S4 League

Evo, dugo nisam igrao nikakve igre, pa sam odlučio malo potražiti po netu i našao sam nešto...

Kako pratim GIGA.tv primjetio sam besplatnu multiplayer igru sa mogućnosti razvijanja lika( ili više njih ).

Radi se o pucačini u trečem licu(ima i više od pucanja), koja se drži dopadljive anime/manga grafike( mogu se napraviti likovi cura sa velikim sisama Smijeh ),

te sadrži zanimljivo oružje, zanimljive mape i cure sa velikim sisama... Uglavnom BESPLATNO JE!!!

Pogledajte, možda se pokrene i koji naš(hr) server...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
S4 League

Taman da cu otvorit novu temu, al kad ima evo.
Snimio nekidan igru, reka mi frend za nju, dobra je, odlicna, likovi se mogu ljepo urediti, (onaj tko voli npr. Bleach obozavt ce igru)

Igra je besplatna, registrirajte se i skinite je, da ima vise hrvata, i nije velika oko 344 mb kad skidate preko neta, još update je oko 20 mb.

Evo vidite slike!

Evo na

!

I don't care...
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.6.2009 22:40 (markoal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
S4 League

Ja sam killer_88 u S4. to je baš cool igra 21 sam nivo i ide mi dobro a najbolje na Station 2, evo sad začas ću snimit S4 league Station 2 pro jump tricks!! 

S4 LEAGUE JE ZAKON!!!!!!!!!!!!!!!!! Bogataš

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.1.2010 11:48 (RomaKoma).

0 0 hvala 0
16 godina
S4 League

evo da osvjezim temu Cool ... 37 lvl sam igram igru oko 2 god ide mi jako dobro uskoro cu bit pro lvl. ako neko hoce moze da me doda.

ime : hunter123456.     igra je strava Cool.  provajte zaigrat svidit ce vam se... nema nas puno hrvata al ide nam :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.7.2010 2:37 (jukiii).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice