Skype mi je na kompu vec valjda desetljece ali ga jos nikad nisam koristil za gejming.
Imam TS, Mumble, Discord i Dolby Axon.
Radim do recimo pol4 mozda 4 ako bude posla i online sam najkasnije u 5 jer si idem kupim lubenicu :)
Ja imam TS server kod kuce, pa ako je netko zainteresiran...
Daj adresu pa cemo onda kod tebe
stiže nam ana ,a ti kupuješ rust kojeg buš igrao svega dvaput bemti sunac.
OHOHOHOHOH
Bit ce veselo veceras! Nice! Friday, jesam ti dobro rekao da napecemo svinjetine da se ne obrukamo ako ljudi dodju? Vidis sad da se isplatilo!
Sutra je wipe. Pripremite se odma da ne bude "di mi je baza wtf"
OPET WIPE? Ma daaaaaaaaaj. Na svim serverima? Ovaj nas je prije 7 dana wipean
OPET WIPE? Ma daaaaaaaaaj. Na svim serverima? Ovaj nas je prije 7 dana wipean
wipeovi su jako ucestali, neki imaju svaki cetvrtak jer tad izlazi svaki put patch od strane developera, dok neki svakih 30 dana wipovi, neki svaka 2 dana.... Ukoliko igras na onim sporim serverima bez modova zna biti frustrirajuce jer se namucis da napravis a iduci tjedan ti wipaju sve..
Ovo nije isto. Ide wipe jer je bilo bugova sa xp sistemom kojeg su sad popravili pa moraju wipat. Predlažem da ponekad bacite oko na reddit ali ne čitajte ove cancer postove roleplayera nego samo obavijesti
Ovo nije isto. Ide wipe jer je bilo bugova sa xp sistemom kojeg su sad popravili pa moraju wipat. Predlažem da ponekad bacite oko na reddit ali ne čitajte ove cancer postove roleplayera nego samo obavijesti
Promoviran si u casnika za notifikacije i obavjesti. Kad nadjes nesto spomena vrijedno na redditu - postaj ovdje.
Za koji qurac ti reseti idu svako malo???
Cekaj, svaki cetvrtak ce ici wipe? Pa to je suludo, isto kao sto je suludo da igra bude u alfi 5 godina.
Cekaj, svaki cetvrtak ce ici wipe? Pa to je suludo, isto kao sto je suludo da igra bude u alfi 5 godina.
Napisao sam gore zašto ide wipe.
Wipe ne ide svaki četvrtak. Dobri serveri sa puno igrača wipaju svaki četvrtak ali to je njihov izbor.
Igra nije u alfi 5 godina.
Wipe ne ide svaki četvrtak. Dobri serveri sa puno igrača wipaju svaki četvrtak ali to je njihov izbor.
Vidi, ja kao programer kazem da je to bulsit. Imaju problema sa XP sustavom i moraju napraviti wipe? Nope, to tako ne ide... Neka promjene sustav, preracunaju XP po novome i ljudima ostave resurse. Tako to ide...
BTW - kako im nije problem to sto jeleni skacu 30 metara u zrak?
Vidi, ja kao programer kazem da je to bulsit. Imaju problema sa XP sustavom i moraju napraviti wipe? Nope, to tako ne ide... Neka promjene sustav, preracunaju XP po novome i ljudima ostave resurse. Tako to ide...
Ahahahaha, sad si popi*dio jer si mi napravio hlacice da mi ne gledas puzdru a nakon wipea, dok zajedno udaramo po kamenu, moje oznojene mosnje ce se klatiti kraj tvoje glave ... to te pati, jel ???
Ahahahaha, sad si popi*dio jer si mi napravio hlacice da mi ne gledas puzdru a nakon wipea, dok zajedno udaramo po kamenu, moje oznojene mosnje ce se klatiti kraj tvoje glave ... to te pati, jel ???
HAHAH AHAAA
ajde dosta vise doma ajde s posla da se igramo i da vam se smijem!!!
Nebu svaki cetvrtak wipe...valjda lol