![poslano s mobilnog telefona](/forum/slike/frommobile.png)
Čini se meni da tvoj backend ne radi kako treba jer se ne sjećam da je bilo problema ikakavih zadnjih par dana.
Frendu nešto dconnceta ali do njega je, nama ostalima radi sve bez beda.
Dal je moguće da zbog pinga tj u igri imam oko 100-120 connections i uvjek baca van? eror 2x0000041 tak nešto?? wtf?
Jer nemam još kupljenu igru jer moram prije isprobati, a ja koristim mobilni internet pa me zanima dal će me bacat van i kad kupim igru ili je to samop na tunngle-u jer ako kupim i svakih 5-10 min da me baca?? hmm??
I interesira me dal se sa visom elektron iz pbz-a može kupovat na steamu, uplay-u bez paypala jer ne da mi se paypal otvarat i ovako je jednostavnije?
hvala
Dal je moguće da zbog pinga tj u igri imam oko 100-120 connections i uvjek baca van? eror 2x0000041 tak nešto?? wtf?
Problem s ubi serverima koji traje od closed alphi koje su bile tokom ljeta. Ako jos nisu popravili, vjerovatno ni nece.
Jer nemam još kupljenu igru jer moram prije isprobati, a ja koristim mobilni internet pa me zanima dal će me bacat van i kad kupim igru ili je to samop na tunngle-u jer ako kupim i svakih 5-10 min da me baca?? hmm??
I interesira me dal se sa visom elektron iz pbz-a može kupovat na steamu, uplay-u bez paypala jer ne da mi se paypal otvarat i ovako je jednostavnije?
hvala
Niti jednom nisam imao taj problem, a igrao sam dosta od kako je igra izašla.
Obavezno otvori paypal, ako ništa sigurnija je kupovina.
hvala
Niti jednom nisam imao taj problem, a igrao sam dosta od kako je igra izašla.
Obavezno otvori paypal, ako ništa sigurnija je kupovina.
Super, a dal si imao bilo kakvo izbacivanje sa servera, meni je ping oko 25-30 ms kada stavim speed test na netu, ja mislim da bi treblo to biti okej, a reci dal mi može netko uzet kao steam gift (naravno ja mu uplatim novce) da se ne zafrkavam sa karticama i ostavim mu za pivu, al nezz dal ima na steamu kad je to na uplay?
Problem s ubi serverima koji traje od closed alphi koje su bile tokom ljeta. Ako jos nisu popravili, vjerovatno ni nece.
od closed alphe, closed bete, open bete, pa do releasea se po meni osobno stanje popravilo (igrao sam ih sve), ali i dalje za jedan release ovo je jadno, serveri im pucaju, meni sa OpenNAT-om, pravilno forwardanim portovima i otvorenim firewallom, manje vise u 90% slucajeva radi ok ali navecer je ocito da im datacentri su preoptereceni, ekipi dolazi do pucanja usred partije, kad kliknu na multiplayer vrati ih u meni itd... uglavnom referenca problema im je sluzbeni forum koji vristi da nesto sa mreznom infrastrukturom nije u redu (http://forums.ubi.com/forumdisplay.php/835-Technical-Issues), povrh toga reddit suska da je tickrate ispod 30, cak se govori o 15 :D
ali nedvojbeno igra ima ono nesto, nije dugo bilo taktickih squad based, relativno slow paced igara koje su ovako zabavne :D sad je samo pitanje koliko ce ubisoft ulozit u support da se ispeglaju ove stvari, u protivnom njihov san o nekakvom e-Sportu u ovoj igri niti ne mozemo pricat
od closed alphe, closed bete, open bete, pa do releasea se po meni osobno stanje popravilo (igrao sam ih sve), ali i dalje za jedan release ovo je jadno, serveri im pucaju, meni sa OpenNAT-om, pravilno forwardanim portovima i otvorenim firewallom, manje vise u 90% slucajeva radi ok ali navecer je ocito da im datacentri su preoptereceni, ekipi dolazi do pucanja usred partije, kad kliknu na multiplayer vrati ih u meni itd... uglavnom referenca problema im je sluzbeni forum koji vristi da nesto sa mreznom infrastrukturom nije u redu (http://forums.ubi.com/forumdisplay.php/835-Technical-Issues), povrh toga reddit suska da je tickrate ispod 30, cak se govori o 15 :D
ali nedvojbeno igra ima ono nesto, nije dugo bilo taktickih squad based, relativno slow paced igara koje su ovako zabavne :D sad je samo pitanje koliko ce ubisoft ulozit u support da se ispeglaju ove stvari, u protivnom njihov san o nekakvom e-Sportu u ovoj igri niti ne mozemo pricat
znači bio bi rizik kupiti igru jer meni net varira, nije isti nikad, neznam pričekat ću još neko vrijeme, a samo ako znadeš dal mi može netko kao na steamu giftat igru, znači ja mu uplatim a on mi kupi igru i gifta??
a gle to je na tebi, sto se tice giftanja, mislim da moze, kao i svaka igra na steamu, ispravite me ako grijesim
hvala
mozes bez problema sa visom electron kupovati na steamu ili bilo gdje drugdje na netu gdje je omoguceno placanje karticama..
ja nekad placam tako, nekad preko paypala..ovisi sta portal podrzava od nacina placanja
ugl ti dodje na isto, i paypal i banka ce ti nabacit neke svoje trosarine (doduse cini mi se da su kod paypala vece)
Ja bih bio zahvalan ako bi mi to netko mogao uzet pa giftat, platim unaprijed ako je potrebno jer stvarno neda mi se uzimat karticu kad bude tek za 2 tj došla neka dobra duša? na steamu vidim da ima siege-a
Ja bih bio zahvalan ako bi mi to netko mogao uzet pa giftat, platim unaprijed ako je potrebno jer stvarno neda mi se uzimat karticu kad bude tek za 2 tj došla neka dobra duša? na steamu vidim da ima siege-a
na steamu ti je r6 59,99 eura ,a na ostalim stranicama ga kupiš za nekih cca 270kn,
na steamu ti je r6 59,99 eura ,a na ostalim stranicama ga kupiš za nekih cca 270kn,
Baš sam jučer gledala na G2playu i inima i cijene su oko 43 eura. Ima jeftinije?
Pa neko gore je rekao da je 250 kn, je a kak da uzmem negdje drugdje kad ja nemogu kupit, dal se na drugim može tako da pokloniš?
Pa neko gore je rekao da je 250 kn, je a kak da uzmem negdje drugdje kad ja nemogu kupit, dal se na drugim može tako da pokloniš?
naravno, neka ti netko uzme i pošalje samo broj activation keya i ti ga ukucaš u uplay i to je to.
http://www.nuuvem.com/item/tom-clancy-s-rainbow-six-siege 244 kn, ili 32 eur
oče mi uzet netko ja mu uplatim novce sutra, javi se netko na pm, bio bih vam veoma zahvalan a i malo bumo špilali skupa....
EDIT: ajd ljudeki uplatit ću prije samo da mi uzme netko
Servera nema već je host ko na codu jedan igrač, ali radi sve ok i brzo traži igre i u partiju od 5 igrača.
Hmm, da... ne hvala. Ne dolazi u obzir u ovakvoj igri. Uvijek je sve lijepo i zabavno dok još čovjek ne zna igrati. A čim malo bolje naučiš počneš primječivati sve problem koje dolaze s tim.
Ajd, bar sad znam da nema smisla ni probati. Tnx :)
Servera nema već je host ko na codu jedan igrač, ali radi sve ok i brzo traži igre i u partiju od 5 igrača.
Hmm, da... ne hvala. Ne dolazi u obzir u ovakvoj igri. Uvijek je sve lijepo i zabavno dok još čovjek ne zna igrati. A čim malo bolje naučiš počneš primječivati sve problem koje dolaze s tim.
Ajd, bar sad znam da nema smisla ni probati. Tnx :)
Ade kaj nema niko ko bi mi kupio igru prek neta ja mu uplatim novce, ajd da igramo skupa.....
Baš sam jučer gledala na G2playu i inima i cijene su oko 43 eura. Ima jeftinije?
I ti to planiraš kupiti?
Sama il još netko iz ekipe?Ništ ne govoriš...
I ti to planiraš kupiti?
sorry uopće nisam vidio poruku,
sad vidim da je na g2playu 39Eura ,inače ja sam par dana prije izlaska igre platio ravno 230 kn,
a ako uzmeš igru,a nemaš ekipu ili ako ne želiš igrat s njubarama poput pirata javi se ,ima nas par koji igramo.
inače ovi moji su kupili igru od jednog tipa sa steama i on je prodaje po 170 kn,
javi se ako želiš profil od tog lika pa se s njim probaj dogovorit, ali to ti je sve na povjerenje, ali sumnjam da će te zeznut jer su 3 frenda kupili i sve je normalno prošlo,
plus kaj je jedan frend od njega već kupio dosta igra i kaže da je pouzdan
I ti to planiraš kupiti?
Sate neki dan utukla gledajuć' i djeluje skroz dobro tak da mislim da ću čak i ubost. (možemo probat ukrast prvo, tamo negdje sljedeći tjedan) Ostatak se nije izjasnio.
inače ovi moji su kupili igru od jednog tipa sa steama i on je prodaje po 170 kn,
javi se ako želiš profil od tog lika pa se s njim probaj dogovorit, ali to ti je sve na povjerenje, ali sumnjam da će te zeznut jer su 3 frenda kupili i sve je normalno prošlo,
plus kaj je jedan frend od njega već kupio dosta igra i kaže da je pouzdan
Šibaj profil pa ga proučim, iako ni ovih 230/250 kn ne zvuči toliko grozno. I, mada pričaš većoj njubari od pirata, tenks na pozivu ;)
ovo vam je profil od tog tipa pa se s njim dogovarajte, kažem još jednom , provjeren je ali uvijek postoji mogučnost da vas zahebe ;) btw plaćate mu na pay pal.
ovo vam je profil od tog tipa pa se s njim dogovarajte, kažem još jednom , provjeren je ali uvijek postoji mogučnost da vas zahebe ;) btw plaćate mu na pay pal.
kak on može za 150 kupit...jel to uopće moguće?
kak on može za 150 kupit...jel to uopće moguće?
za 170 :P neznam, uglavnom tip non stop ima povoljne igre koje rade, a sad ulazit po kolko ih on dobiva i od kud ih dobiva to je tak nevažno i nebitno :)
Ako nekoga interesira squad igra nek se javi na PM ili prek uplaya, nick mi je BombtrackM
Da, al nažalost ne vjerujem da možeš patchati nepostojanje dedicated servera. Imat ću iste dojmove ko taj lik iz videa i onda će se nakon ~50h dogoditi BF3. Zgadit će mi se neke stvari i više nikad ne ću ni pokrenuti igru.
EDIT:
Lažeš? :)
Prema ovome (klik) PvP je uvijek na serveru, ostali modovi samo kad je igra 10 ljudi.