Rainbow Six Siege

poruka: 1.653
|
čitano: 274.187
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Rainbow Six Siege - vaši nickovi
14 godina
Re: Rainbow Six Siege
keky911 kaže...

A jel se poboljšao gameplay što? kakve su promjene? Iz prve ruke da znam

Mislim da igra polako i sigurno dolazi do onog kako je zamišljena.

Nema tako više sumnjivih situacija, ljudi padnu kad ih pogodiš.

Ima neki sound bug na herefordu ali je rijedak.

Ostalo rade na ispravku gličeva i to, sad su došli novi operatori za season pass ownere i jedna mapa.

Spectator mode..okreću se prema esports što je veliki +.

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
11 godina
neaktivan
Rainbow Six Siege

To mi sve sviđa što je se prije ubija nego u starijim verzijama, igra je stvarno fantastična i već ovaj 1.3 patch je dosta doprinjeo gameplayu (ima tu i tam neki bug), to je jedna od igara gdje ie ubisoft napravio odličan posao, jedino što bih volio vidjeti u igri ovakvog tipa je krov koji se može uništiti i ući kroz krov (pa nisu od željeza krovovi)

Skupljam pare za igru (AL nikako da skupim ) i usput treniram na tunngleu da ne dođem ko muha bez glave kad kupim, i za sad me ide dosta dobro, kako koji dan...e jel ima možda koja tipka za screenshot u igri????

Chill Now And Forever
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Tonči kaže...

Pa, meni sve savršeno radi pa...

Ti mi Tonči i nisi neko mjerilo dobrog rada. Sjecam se BF4 na samom pocetku, kako si nas samo uvjeravao da je netcod savrsen, najbolji do sada u BF fransizi. Da bi se kasnije ispostavilo da igras "only camp hardcore Lockere". Lezis na HC serveru sa Lockerima i testiras netcode. Lol

16 godina
odjavljen
BDS kaže...
Tonči kaže...

Ti mi Tonči i nisi neko mjerilo dobrog rada. Sjecam se BF4 na samom pocetku, kako si nas samo uvjeravao da je netcod savrsen, najbolji do sada u BF fransizi. Da bi se kasnije ispostavilo da igras "only camp hardcore Lockere". Lezis na HC serveru sa Lockerima i testiras netcode. Lol

Bojim se da si izmislio što igram. :) Inače, ne rade stvari tako kako misliš. U idealnim uvjetima BF će uvijek raditi dobro; zato i igre izađu u stanju u kojem rade dobro, jer je puno teže testirati u nekim drugim uvjetima.

16 godina
Tonči kaže...
BDS kaže...
Tonči kaže...

Bojim se da si izmislio što igram. :) Inače, ne rade stvari tako kako misliš. U idealnim uvjetima BF će uvijek raditi dobro; zato i igre izađu u stanju u kojem rade dobro, jer je puno teže testirati u nekim drugim uvjetima.

Nema razloga zasto bih lagao, koliko se sjecam radilo se o HC Lockerima i tvojim tvrdnjama da tebi sve radi. A isti taj BF4 izasao je kao broken igra na svim razinama. Al nebitno. Ono sto zelim reci je to da ne zelim uvjeravati sebe i druge da je nesto dobro ako to nije. Sve te tvrtke gledaju samo profit. Zele sa sto manje resursa izbaciti sto vise igara. Optereceni rokovima izlaze nedovrsene igre. I dok sebe uvjeravamo i pusimo te spike nista se nece promjeniti. Osobno mi nije nikakav problem kupiti igru. Napravi finalnu verziju igre da radi, kupit cu je 2x ako treba, platit cu sva 33 DLC, nije problem. Al napravi igru da radi! Kad navecer dodjem sa posla, zelim sjesti i igrati sat-dva bez ikakvih problema, bez da moram cackati po configu, riktati, stimati.... Siguran sam da to mogu, al rokovi ih jebu. Njihovi "grafikoni" pokazuju di smanjiti, kako ustediti, kako povecati dobit. Zasto bi utrosili dodatnih 30 dana na peglanje igre kad ce je ionako prodati. Zato meni tvoja izjava "meni sve savrseno radi" bas i nije realna.

12 godina
BDS kaže...

ato meni tvoja izjava "meni sve savrseno radi" bas i nije realna.

Baka ne vrijedi se s njim raspravljati jer je on tvrd k'o moj kurac.

Ja sam tu školu prošao s njim u BF4 temi tako da možeš učiti iz mog iskustva.

On je vjerojatno i dalje uvjeren da BF4 radi savršeno i da nikada nije ni bila broken igra?!

[19xx] 4ntraks
14 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
BDS kaže...

ato meni tvoja izjava "meni sve savrseno radi" bas i nije realna.

Baka ne vrijedi se s njim raspravljati jer je on tvrd k'o moj kurac.

Ja sam tu školu prošao s njim u BF4 temi tako da možeš učiti iz mog iskustva.

On je vjerojatno i dalje uvjeren da BF4 radi savršeno i da nikada nije ni bila broken igra?!

...a znaš da sam se ja s njim prepirao po tom pitanju i nije bilo kruha XD

14 godina
BDS kaže...

Nema razloga zasto bih lagao, koliko se sjecam radilo se o HC Lockerima i tvojim tvrdnjama da tebi sve radi. A isti taj BF4 izasao je kao broken igra na svim razinama. Al nebitno. Ono sto zelim reci je to da ne zelim uvjeravati sebe i druge da je nesto dobro ako to nije. Sve te tvrtke gledaju samo profit. Zele sa sto manje resursa izbaciti sto vise igara. Optereceni rokovima izlaze nedovrsene igre. I dok sebe uvjeravamo i pusimo te spike nista se nece promjeniti. Osobno mi nije nikakav problem kupiti igru. Napravi finalnu verziju igre da radi, kupit cu je 2x ako treba, platit cu sva 33 DLC, nije problem. Al napravi igru da radi! Kad navecer dodjem sa posla, zelim sjesti i igrati sat-dva bez ikakvih problema, bez da moram cackati po configu, riktati, stimati.... Siguran sam da to mogu, al rokovi ih jebu. Njihovi "grafikoni" pokazuju di smanjiti, kako ustediti, kako povecati dobit. Zasto bi utrosili dodatnih 30 dana na peglanje igre kad ce je ionako prodati. Zato meni tvoja izjava "meni sve savrseno radi" bas i nije realna.

Onda najbolje skini tetris i igraj...ne kažem da puno tražiš, ali tražiš savršenu igru koju više nikad neće napravit.

Mene je RS6 vratio na komp i znao sam par puta baš s guštom doma požurit da bacim halu s dečkima, e to je ono što sam izgubio još od bf3.

Tak da trebao bi probat sad, javi se arabaranu nek ti posudi acc pa vidi malo kako ti se čini igra. Po meni, ako te zakači, minimalno 100 sati + ranked kad otkriješ ćeš joj dati, samo ako te ta shema velim zakači.

nekom se sviđa nekom ne

16 godina
odjavljen
Rainbow Six Siege

Morat ću snimati sve mečeve odsad. :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Tonči kaže...

Morat ću snimati sve mečeve odsad. :)

Bolje nemoj.

Neka ti ljudi vjeruju na riječ radije nego da se brukaš kao u BF4 kad ti je falilo pola tekstura.

[19xx] 4ntraks
14 godina
neaktivan
Rainbow Six Siege

Ti si onda jedini kojem radi sve "savršeno". Hitbox ti je isto savršen jel? Kad lika treba 2-3 puta u glavu pogodit da umre ili kad umreš iza zida jer sve živno kasni? Ili kad te neprijatelj vidi punu sekundu prije nego ti njega? Meni je to sve super savršeno.

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Navodno je zadnji patch poremetio ponešto, ali nisam igrao tjedan dana. Svakako, ne, nisam imao tih problema. Uglavnom treba jedan metak i ne umirem iza zida. Kakvu vezu na net imaš?

14 godina
Rainbow Six Siege

Sinoć sam potrošio clip na rooka koji je trebao pasti, ali je ladno otrčao sa 40% što je nemoguće jer na nejgovm killcamu je toliko puta primio štetu da bi pala 3 rooka.

nešto su syebali zadnjim patchom što su priznali i kao rade na tome što je ajde bar pozitivno.

Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina

Je li zna netko kako rank sustav radi?Prije update sam bio silver,a kad je došao update postao sam copper i nikako da dobijem rank up do sad.

14 godina
The_K kaže...

Je li zna netko kako rank sustav radi?Prije update sam bio silver,a kad je došao update postao sam copper i nikako da dobijem rank up do sad.

Ranked population repartition tweak

Our data tracking shows that the upper ranks (Gold, Platinum, Diamond) are less populated than expected. Therefore, we have reworked how our players are distributed through ranks. This means that many players will see their ranks change instantly after the February 2nd update.

Here’s how it was before this update:

• 1.17% Copper (1-4)
  • 34.6% Bronze (1-4)
  • 58.8% Silver (1-4)
  • 5.27% Gold (1-4)
  • 0.1% Platinum (1-3)
  • Less than 0.001% Diamond

*Note: Players in Platinum were often matched against Silver players, almost always against Golds and rarely against other Platinums, which gives the impression that matchmaking is unbalanced.

Here’s the repartition we are aiming for with this update:

• 15% Copper (1-4)
  • 25% Bronze (1-4)
  • 35% Silver (1-4)
  • 20% Gold (1-4)
  • 5% Platinum (1-3)
  • 0.2% Diamond

We will be closely monitoring how the rank repartition evolves over time and will be doing additional tweaks if needed. To learn more about the Ranked System, read this forum post.

11 godina

Igrao sam barem 5h poslije update i jos sam copper 1, imam osjećaj da mi je rank zbugan

14 godina
neaktivan
Rainbow Six Siege

30 megabita, nisan jedini kojem se to dešava i stvarno je retardirano

0 0 hvala 0
14 godina
daleksi kaže...

30 megabita, nisan jedini kojem se to dešava i stvarno je retardirano

60 here, i opet nakon patcha ponavljam, desi se da shielda dobijem 3 puta i head dok ne primi hedaru. Užas!

16 godina
odjavljen
Rainbow Six Siege

Probao malo danas - spizdili su nešto novim patchem jer je neigrivo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
fila2208 kaže...

Sinoć sam potrošio clip na rooka koji je trebao pasti, ali je ladno otrčao sa 40% što je nemoguće jer na nejgovm killcamu je toliko puta primio štetu da bi pala 3 rooka.

nešto su syebali zadnjim patchom što su priznali i kao rade na tome što je ajde bar pozitivno.

Tako sam i ja u Doc-a sprašio cijeli clip da bi dobio samo injured i nakon toga ga jos pucao s  pištoljem, jer se oživljavo.

11 godina
neaktivan

Ja sam isto primjetio da nešto tu ne valja, 1.3 je bio još ok što se tiće shoot and kill, ali sada opet puca pokraj mene i pogodi me, i to se primjeti ti uopće ne vidiš protivnika sekundu prije..., neznam....sa sniperom treba par metaka da ga ubiješ sunce ti poljubim 

Chill Now And Forever
16 godina
odjavljen

Snajper je prije djelovao instant... ima skoro 200 dmg... tako da, nešto su gadno zabrljali.

11 godina
neaktivan

zato i kažem, snip je bio zakon neznam ali po meni je onaj prije update bio super gameplay, samo su trebali dodati mapu i operatere i sve oke

Chill Now And Forever
14 godina
neaktivan
Rainbow Six Siege

ok, ali nek mi onda netko objasni kako će na temelju ovakvog stanja igre igra bit kompetitivna? kak??

oni možda misle uzet dio esports kolača ali to će bit mrvice sa poda....

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ok, ali nek mi onda netko objasni kako će na temelju ovakvog stanja igre igra bit kompetitivna? kak??

na tzv 1.3 updateu mi je bilo super

Chill Now And Forever
16 godina
odjavljen
Rainbow Six Siege

Prije posljednjeg je sve funkcioniralo i meni odlično. Ali psst. to ne smiješ reći zbog ovih kojima nije. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Rainbow Six Siege

ma ok možda nekom i super radi ali mene čisto zanima kako oni misle uspjet u esportsu, jer sumnjam ali fakat sumnjam da će to ikad bit "ozbiljna" igra na esport polju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ne radi super i ako ne pucam hedare onda moram ispraznit okvir u nekoga da bi ga ubio. Nekad ni hedara ne pomaze.

Jedan korak naprijed dva koraka natrag. To je izgleda zlatni standard u danasnjoj industriji igara.
14 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Bf3 ni bf4 nikad nisu mogli ni smjeli bit pa opet jesu...bit će, kad slože netcode, spectator su složili i malo po malo će je gurnuti, bez beda. Igra ima veći potencijal za esports od bf.

14 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Prije posljednjeg je sve funkcioniralo i meni odlično. Ali psst. to ne smiješ reći zbog ovih kojima nije. :)

Lol nije da ne smiš reć da ti radi super, ali više je onih kojima ne radi od početka. Jednostavno ne radi i izbacili su poluproizvod. Dok god trebaju 2-3 metka za headshot bit će poluproizvod. 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Rainbow Six Siege - vaši nickovi
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice