Rainbow Six Siege

poruka: 1.653
|
čitano: 274.171
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Rainbow Six Siege - vaši nickovi
14 godina
neaktivan
Rainbow Six Siege

ako netko bude htio uzimat igru nek se prvo meni javi da prodje jeftinije. me no like it

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Rainbow Six Siege
fila2208 kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ok, ali nek mi onda netko objasni kako će na temelju ovakvog stanja igre igra bit kompetitivna? kak??

oni možda misle uzet dio esports kolača ali to će bit mrvice sa poda....

Bf3 ni bf4 nikad nisu mogli ni smjeli bit pa opet jesu...bit će, kad slože netcode, spectator su složili i malo po malo će je gurnuti, bez beda. Igra ima veći potencijal za esports od bf.

bf3 je bio nešto na početku i nikad nije uspio u esportu ,a bf4 ja fail svih failova to pak nemre niti u istu rečenicu sa esports.

11 godina
neaktivan

prije ovog update-a nije trebalo nikakva 3 metka za hs, sa automatom sa jednim metkom si ga roknuo, to što 3 metka ili koliko izleti ti i ovako idu više od glave (recoil), odmah prvu rundu na ovom updateu se osjetilo 

Chill Now And Forever
14 godina
Rainbow Six Siege

Evo danas novi problem na Siege-u. Uglavnom kada trcim ili hodam lagano me vraca unatrag. Jeli itko imao ovakav slican problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Casper127 kaže...

Evo danas novi problem na Siege-u. Uglavnom kada trcim ili hodam lagano me vraca unatrag. Jeli itko imao ovakav slican problem?

Rubber banding - kad imaš veliki ping prema serveru pa ti server korigira putanju koja kasni za onime što ti vidiš (jer tvoji podaci još nisu stigli, a server ti je već poslao ispravku).

14 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

bf3 je bio nešto na početku i nikad nije uspio u esportu ,a bf4 ja fail svih failova to pak nemre niti u istu rečenicu sa esports.

ne znam koliko si pratio scenu ali obe igre su bile aktivne u esportu dugo , što je začuđujuće. Nije naravno kao bog bogova svemira i skilla cs ali da, igrali se lanovi itd, ali slažem se, bf i esport u istoj rečenici zvuči ružno.

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
13 godina
neaktivan
Rainbow Six Siege

Bok ljudi! 

Jel me moze netko uputiti kak da maknem strict sa NAT-a i stavim Open? OS Win 7

0 0 hvala 0
16 godina
To moras slozit da ti router propusta portove potrebne za igru. Portforward i tako to.
Odi na http://portforward.com/ i pronadi svoj router a prije toga saznaj koje portove trebas.
13 godina
Rainbow Six Siege

Kako vam su vam naštimane zvučne postavke za Siege? Stereo ili Surround (5.1, 7.1)?

Ja koristim Corsair Vengeance 2000 headset i uvijek igram sa uključenom emulacjom 7.1 zvuka s tim da kao source postavim 5.1 (ulazni signal od igre) i iritantno mi je više da čujem kada neko hoda ili puca na katu ili dva iznad, mam odjećaj da je pored mene, a gledajući Yt video koji snimim, totalno drugačije zvuči. Znači, kako u Shadowplayu zvuk se snima direktno iz igre, vidim da je drugačiji nego što je meni sa slušalicama postavljeno.

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Rainbow Six Siege

5.1/7.1 slusalice su prevara i ne doprinose nista gameplayu

igraj sa stereo zvukom i bit ce ti bolje..

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Stereo, meni je u ovoj igri zvuk poput nekima wh, sve čujem :D

Chill Now And Forever
16 godina
Stereo i nema potrebe za nekim umjetnim echo bs surroundom koji samo zbunjuje te ispada krajnje neprirodan.
11 godina
neaktivan
Rainbow Six Siege

Staviš sterreo i slušalice dalje rade svoje, ja potpuno točno čujem gdje se ko nalazi

Chill Now And Forever
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Rainbow Six Siege

Ako netko ima problema u igrici sa AMD grafikom!
Nakon novije instalacije crimison softvare-a
Uradite sljedeće:
1.Deinstalirajte Sve od AMD-a
2.Reboot PC
3.Instalirajte CCleaner https://www.piriform.com/ccleaner/download
Odaberite alat za registry popravak!
Back up reg. uradite!
Uradite scan
I popravite sve pogreske!
4.Reboot PC
5.Instalirajte crimson driver 

Meni je uspjelo nakon ovoga sve 5 prije toga mi je igrica imala dosta glitcheva i ostalih sranja...

pozz

Sojkass

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Uplay
TCP: 80, 443, 13000, 13005, 13200, 14000, 14001, 14008

Rainbow Six: Siege
UDP 10000-10099, 3074, 6015
TCP 80, 443
evo ti portovi
vidi koji ti je router imas na yt kako port forward odradit
Sojkass
11 godina

Izašao je novi patch, popravlja problem headshota i dosta ostalih stvari http://forums.ubi.com/showthread.php/1387463-In-Depth-Patch-Notes-%E2%80%93-Update-2-1-%E2%80%93-February-11th-(PC)-amp-February-16th-(Console)

Headshot hits do not register properly. –FIXED

11 godina
neaktivan

Odlično, stvarno su dobri u rješavanju problema i bome ažurni, like...Nisam mislio da će ubisoft tolko poslušati što ne valja i to odmah ispraviti.

Chill Now And Forever
14 godina
neaktivan
keky911 kaže...

Odlično, stvarno su dobri u rješavanju problema i bome ažurni, like...Nisam mislio da će ubisoft tolko poslušati što ne valja i to odmah ispraviti.

pa igra je izašla prije mjesec dana, mislim da bi bilo kriminalno kad nebi takve stvari riješavali, barem sada na početku :)

11 godina
neaktivan

Pa nije im baš običaj, tolko sam se ražifcirao na ovom priješnjem updateu, nadam se boljem

Chill Now And Forever
14 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
keky911 kaže...

pa igra je izašla prije mjesec dana, mislim da bi bilo kriminalno kad nebi takve stvari riješavali, barem sada na početku :)

Dice me odgojio drukčije tako da je ovo čudno što netko radi na igri.

jel igraš još, igra na 2.0.1 patchu radi puno bolje, ili 2.1. ne znam točno ali fino radi

15 godina
Rainbow Six Siege

pirat  si je malo prilegao, siguran sam da je njegova soba pošto je ovakva zastava iznad kreveta

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.3.2016 18:21 (Jack Sparrow).
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
Jack Sparrow kaže...

pirat  si je malo prilegao, siguran sam da je njegova soba pošto je ovakva zastava iznad kreveta

Oh i vi igrate, jeste za neki firenldy 5v5 scrim? :)

15 godina
moderator
fila2208 kaže...
Jack Sparrow kaže...

Nema nas 5,samo smo kuky i ja kupili igru.

سمندری ڈاکو
15 godina
Rainbow Six Siege

Je li nekome grafika u igri nekako kao iz crtića i mutna malo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Ne, niti sam čuo da ima netko taj problem.

14 godina
pirat kaže...
fila2208 kaže...
Jack Sparrow kaže...

dobro onda, 2v5 opet može kad ste oba prozors skillzorz :)

kak vam se čini?

15 godina
fila2208 kaže...
pirat kaže...
fila2208 kaže...
Jack Sparrow kaže...

kak vam se čini?

Meni je igra dosta dobra. Ima neku posebnu mehaniku, uglavnom se treba planirati kao napadač i ne previše rushati, a kao defender pak osluškivati i pratiti sve oko sebe.

Možda čudno, ali igram igru slično kao Red Orchestru 2, valjde me taj damage model tjera na to jer se umire od 2-3 metka.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.3.2016 20:37 (Jack Sparrow).
15 godina
moderator
fila2208 kaže...

kak vam se čini?

Može,i da bude ravnopravna borba kuky i ja igramo samo s štitom...ni pucat necemo po vama.

Al za vikend,ovih dana kuky jako radi pa mora odmoriti svoje krhko tijelo.

سمندری ڈاکو
16 godina

Pozz, vidim da vas ima u temi koji igrate, hocemo svi zajedno baciti, bolje da mi naši igramo ranked(moze i classic malo za*ebancije), nego da moram sa random igracima. Ako ste za da podijelimo imena te se dodamo u igri :)

moje je: djdado
lp

battletag:MasnaKrvavic#2275
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.3.2016 22:14 (dado16).
15 godina
Rainbow Six Siege

Bok ekipa,

evo počeo i ja igrat Siege MP, za sada samo classic/casual dok ne pohvatam dovoljno za ranked.

Volio bi bacit koji gejm pa me slobodno dodate, nick: tunzor - puno je draže igrat sa našima nego nekom random ekipom.

Nadam se da se vidimo! ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Rainbow Six Siege - vaši nickovi
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice