- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nitro je stari znanac s kojim smo dosta gridali, ali ga vec dugo nismo culi. Hmmm.... malo si me zatekao s tim pitanjem, jer neznam kaj da odgovorim. Mislio da se uopce nije izjasnio u vezi klana, a i sumnjam da mu je odobreno koristenje CroGrid prefixa. Ako ga jos netko vidi, recite mu da m ise javi da rascistimo stvari.
Pozz
Nitro je mene inače pital za klan ali već dugo je to bilo....
Nisam ga dugo videl na trkama.
P.S. Pogledajte na HCL, dogovoril sam sa BEER-ovcima!
Trkal sam se danas ujutro malo sa RocketManom i čini mi se da je čovjek prelud!
Jednostavno perfektno vozi.
Mala greška i pozdravi se sa pobjedom!
Ipak, odvozili smo 2-2!
Drugi nam nisu bili ni blizu....
Jaramu je lik otpelal 1:03:40!
Ej Burs!
imam pitanje...kada budete sirili clan i dali uopce budete?
ja sam zanineresiran ak bi bilo mjesta...neznam mozda me se sjecac, jos kada je bila demo igrica kada smo se zajedno ganjali sa 320SI-ima...moj nick ti je dodge1912...al niti nije bito to...sam sam htel pitat jer bude mjesta??
Ej Burs!
imam pitanje...kada budete sirili clan i dali uopce budete?
ja sam zanineresiran ak bi bilo mjesta...neznam mozda me se sjecac, jos kada je bila demo igrica kada smo se zajedno ganjali sa 320SI-ima...moj nick ti je dodge1912...al niti nije bito to...sam sam htel pitat jer bude mjesta??
znam da ne primate videl sam na vasoj stranici...ali ako budete da mi sacuvate mjesto...ak mislite da bi bil dovoljno dobar a njega...ali ako se burs sjeca dok smo igrali demo...onda se sjeca i kak smo se kalali...ali bilo je to "davno"...
budem se jos snjim sve dog, al nek se javi tu da se nekak cujemo...i dogovorimo.
nova cam opcija: http://rapidshare.com/files/136544600/RoofCam_MOD_1.0.exe.html
@rus189:
na donjem linku imas mod sa 20-ak kamera:
http://gridjoint.com/index.php?option=com_remository&Itemid=31&func=fileinfo&id=61
dodge1912:
malo mi sve u magli, al ako kazes da smo gridali u demou, onda valjda jesmo :) Ovako... kak si sam i rekao i procitao na CroGrid stranici, trenutno ne primamo nove clanove. Ima nas 12, taman za jedan session, odnosno dva sessiona kad su u pitanju tournament okrsaji. Al ne osjecaj se zapostavljeno, slobodno mozes igrati sa nama, jer private sessioni ionako nisu nikad ful puni. Bilo bi dobro da se uclanis na www.hcl.hr, pa se tamo na nasem skrivenom podforumu mozes informirati oko buducih private sessiona. Za ulazak u klan i dobivanje prava na koristenje "CroGrid-" prefixa, morat ces se dokazati pred svima. S vremenom, kad se izmedju nas 12-orice vidi tko nije aktivan, ili zeli van, ili nesto trece, ponovno cemo napraviti re-evaluaciju, tj. postupak u kojem cemo primati potencijalne clanove sa liste cekanja. Tamo ces biti prvi i uzet cemo to u obzir :) Grid on!
@Armor:
nadam se da se slazes sa ovim gornjim. Ne bih htio bit prepametan i odlucivati sam. Mislim da je cilj "zakljucavanja" liste clanova bio da postanemo jak klan po pitanju kvalitete a ne brojnosti, ne?
Pozz
Dodge će dobiti priliku da se dokaže!
Mislim da je nepotrebno prethodno sudjelovanje u našem skrivenom forumu...
Uz njega nek se prijavi još neko ak hoće dobiti priliku za naš klan!
Javite do večeras.
Moramo biti sigurni da ćemo popuniti 2 sessiona sa BEER klanom!
slažem se slažem se.... ej jedno pitanje: jer tko zna kreirati vlastiti skin za aute u gridu , za lambu primjerice.... ja sam malo gledao ovdje al sam se izgubio
.... PS: http://community.codemasters.com/forum/showthread.php?t=295558
oke...ja cekam...:)
Dodge će dobiti priliku da se dokaže!
Mislim da je nepotrebno prethodno sudjelovanje u našem skrivenom forumu...
Uz njega nek se prijavi još neko ak hoće dobiti priliku za naš klan!
Javite do večeras.
Moramo biti sigurni da ćemo popuniti 2 sessiona sa BEER klanom!
Imam nekih problema...posto sam do sada vozio na 1.0 patchu sada bi si stavi 1.2 kada to vi imate pa da mogu se koji put ukljucit...ali kada instaliram patch igrica nece radit... jer se to desilo kome?? help
Procitaj sto pise na CroGrid stranici u Downloads kategoriji ispod samih linkova...
Decki, imam jedno pitanje...
Evo sad GRID-o sa gt-8800 i na spa neki like me skrsi, i ja pop*zdio skroz, i sljedeci krug odvozim 1:42:31!!
A to je odlicno jer mi je inace 1:44:74 best time, i sad odem ja na leaderboard i i dalje stoji bivsi krug a ne novi...
Zakaj?
Decki, imam jedno pitanje...
Evo sad GRID-o sa gt-8800 i na spa neki like me skrsi, i ja pop*zdio skroz, i sljedeci krug odvozim 1:42:31!!
A to je odlicno jer mi je inace 1:44:74 best time, i sad odem ja na leaderboard i i dalje stoji bivsi krug a ne novi...
Zakaj?
Evo da vas pozdravim sve.
Nisam jedno tjedan-dva uhvatit vremena za ozbiljnije gridanje, posao me sprijecio. Kraj je sezone i sad mi je malo frka, znate.. :) Sad evo bas u gridu, kad mi 8800 veli da se javim. Ja imam prefix CroGrid vec duze vremena, zanima me dal ga moram skinut, jer ipak nisam gridao malo duze. Evo me Burs tu, pa da rascistimo. :)
Zivili
Evo da vas pozdravim sve.
Nisam jedno tjedan-dva uhvatit vremena za ozbiljnije gridanje, posao me sprijecio. Kraj je sezone i sad mi je malo frka, znate.. :) Sad evo bas u gridu, kad mi 8800 veli da se javim. Ja imam prefix CroGrid vec duze vremena, zanima me dal ga moram skinut, jer ipak nisam gridao malo duze. Evo me Burs tu, pa da rascistimo. :)
Zivili

Ne znam jel netko bude vidio ovaj post, ali uglavnom odem na multiplayer i ne nađe ništa... Onda mogu ja napraviti utrku i naravno cekam i ništa ne bude...
DEMO, verzija 1.1
Ne znam jel netko bude vidio ovaj post, ali uglavnom odem na multiplayer i ne nađe ništa... Onda mogu ja napraviti utrku i naravno cekam i ništa ne bude...
DEMO, verzija 1.1

@Igor007:
Javi kad ti danas pase da isprobamo forwardirat portove...
@nitro_vip: moram ce cuti sa Armorom prije, pa da vidimo sto ce bit. Kolko se sjecam ti niti nisi slao svoje podatke za CroGird klan, jel? Mislim da je bio neki breakdown u komunikaciji na prijelaznoj tocki osnivanja samog klana, ne? Ajd za pocetak posalji svoje podatke i avatar (onako kako stoji u kategoriji Clanovi na sajtu). Ti ces sad bit iznimka, jer smo dogovorili da vise ne primamo nikoga jedno vrijeme. Al prvo salji podatke, pa cemo vidjet. BTW, aktivno koristimo i forum na www.hcl.hr/forum sajtu, pa kreiraj tamo account i javi se Armoru da te ubaci na nas skriveni podforum. To ti je #1 mjesto za informiranje o buducim tekmama. Kad sve to bude gotovo, onda cemo dalje razmisljati... :)
@Zoiberg:
Zivis iza svoga vremena :) Po gridu, ti si jos u 5. mjesecu, a mi svi u 10-om :)
Kao prvo, moras instalirati full verziju igre, i nakon toga otici na crogrid.hcl.hr u Downloads kategoriju i skinuti v1.2 patch. Nakon toga ces moci igrati na serverima zajedno sa nama.
Pozz!
@Burs
poslao sam sve na onaj tvoj msn mejl, cuo se sa Armorom preko msna. Nick na hcl forumu mi je kao i ovdje, cujemo se.
P.S. Daj nekad budi online tamo ;)
Zivili
@Burs
poslao sam sve na onaj tvoj msn mejl, cuo se sa Armorom preko msna. Nick na hcl forumu mi je kao i ovdje, cujemo se.
P.S. Daj nekad budi online tamo ;)
Zivili
Pokušavam do vas za neki race ali nema učinka...
Pošaljem na Hcl i ništa, gledam likove koju su rekli za poslije prek msn-a i ništa, ovdje ništa???
Mogel bi do 9-10 danas ak itko ima volje!
Ja sam odigral danas već 50 trka najmanje
Ajd javite tu, na Hcl, bilo kam-moram znati