Jel mozda ko zna kako pokrenuti sifre u gta iv...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ukucaj ih u mobitel.
A na kaj da idem da mogu pisat po mobitelu???
dvaput stisni tab
ja ne mogu da unstaliram GTA 4..u contra panel idenam na unstal GTA 4 i ono mi pokrene igru??kako da izbrisem?0
ja ne mogu da unstaliram GTA 4..u contra panel idenam na unstal GTA 4 i ono mi pokrene igru??kako da izbrisem?0
uđi u setup i imat ćeš opcije repair,uninstall i tako izbriši
Evo ti lista šifra za gta 4 za PC:
uđi u setup i imat ćeš opcije repair,uninstall i tako izbriši
Ako neće tako,pokušaj s Revo uninstallerom.
.
ja nisam otvorijo temu problemi pri brisanju gta iv imas na forumu milijon tema pa sigurno ima i ta tema
Imam priličan problem - kupio sam GTA IV i Episodes From LIberty City jučer u Saphos Labsu ali nigdje ne mogu naći CD-key; ni unutra na papirima, na DVD-ima, baš nigdje. Inače mi je novi komp još na sastavljanju pa ne mogu vidit je li CD-key negdje na nekom od DVD-a... Stvarno sam očajan već, ne bi htio da ispadne da sam bacio 500kn...
Imam priličan problem - kupio sam GTA IV i Episodes From LIberty City jučer u Saphos Labsu ali nigdje ne mogu naći CD-key; ni unutra na papirima, na DVD-ima, baš nigdje. Inače mi je novi komp još na sastavljanju pa ne mogu vidit je li CD-key negdje na nekom od DVD-a... Stvarno sam očajan već, ne bi htio da ispadne da sam bacio 500kn...
pa pogledaj kod kod nekog na kompu dal je na dvd-u...