Problemi s Age of Conanom

poruka: 3
|
čitano: 773
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Evo, pokrećem i ovu temu, pošto sam jako razočaran s početkom 'Early access' perioda. Kao prvo izgubili smo jedan dan (od navodnih 7) na vremensku zonu i uštimavanja servera njihova. Danas pak, skinem najnoviji patch, pokrenem client i nakon što odaberem server na kojem bi igrao i stisnem 'Create' character gumb igra mi jednostavno zaglavi na loading screen-u i ni  makac. Kao da ne može učitati ni scenu kreiranja lika.

Betu sam najnormalnije igrao i radila mi je na max postavkama solidno. Ne kužim u čemu je sad problem i poslao sam mail Funcomu na CS.

Ima li još netko kakvih problema s early access-om ili svi sretno pikate AoC? Iznenađen

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problemi s Age of Conanom

Jako mi je žao čuti da imaš problema. Probaj reinstalirati igru.

Ja i svi ostali s kojima kontaktiram oduševljeni smo kako igra zapravo radi brzo, glatko i stabilno.

If it's sent by ship then it's a cargo, if it's sent by road then it's a shipment.
17 godina
neaktivan

OK bed je bio što su se neki file-ovi corrupt-ali pri instalaciji, ali kad sam odvrtio onaj 'checker' spatchiral mi je i popravil sve corrupt-ane resource-ove tak da sam ulovil par sati igre danas ipak Namigiva

Zakon je kak su stvar ispeglali i skratili loading screen-ove, no jedino još nisu stavili sve voice over-e na scenama pa neki likovi ne govore, a znam iz pouzdanog izvora da bi svi quest giveri i NPCi trebali imati profesionalno snimljene glasove od pravih glumaca.

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice