Problem s cod4 pb molim pomoc

poruka: 44
|
čitano: 12.052
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Problem s cod4 pb

Pa neznam tacno, ali mozda zato sto ti punkbuster nekomunicira dobro sa serverom (npr firewall ga smeta) pa se automatski iskljuci jer nije potpuno funkcionalan.

Ta opcija stavljana pb na yes ili no je samo vezana za servere koji su banovani sa pb liste, tj, na njima ga ako imas pb i on radi moras iskljucti u opcijama u igri, jer ce ti ping skociti u nebesa i bit ces kikan, a na onima koji nisu banovani i koriste pb ga moras ukljucit da te nebi kikao.

Znaci ako imas pb a on neradi dobro, djaba ti ukljucivanje u igri, kad on ne funkcionise kako treba.

Da se slikovito izrazim djaba ti kljuc od auta i pokusavanje da ga upalis kad auto nema motor koji radi kako treba.

Ja ovaj problem nisam nikad imao ali eto pokusavam ti objasniti koliko sam upucen u to, te eventualno pomoci sa prijedlozima drugih ljudi. Jer da ga imam probao bi prvo sebi rijesiti taj problem, pa bi ti onda dao rjesenje koje je meni pomoglo.

Nije ni vazno, ako imas problem, probaj ga rijesit sa savjetima s linkova koje sam ti dao pa vidi, trazi, kopaj po forumima.

Imao sam par problema sa cod4 ali druge prirode i uvijek sam nasao par savjeta pomocu googla i rijesio sebi problem.

"Float like butterfly, sting like a bee" "Suffer now and live the rest of your life a champion" - Muhammad Ali
17 godina
neaktivan

stvarno više ne znam kaj da radim...nikad mi se nije ovo dogodilo,nevjerojatno,uvijek se meni neka s***a događaju...

zasad imam 2 s***a,a nijedno nisam riješio :S

17 godina

Sta da ti kazem, aj probaj postepeno:

1. unistaliraj igru ----------ALI NEMOJ IZBRISATI PLAYERS FOLDER, TJ, SACUVAJ GA DA GA KASNIJE MOZES VRATITI jer ce ti se statistike izbrisati

2. ponovo instaliraj igru, sa punkbusterom

3. instaliraj patcheve za igru, zadnji je 1.7 ili mozda ako igras na serverima koji nisu presli na njega onda 1.6 patch

4. idi na www.evenbalance.com i skini update za punkbuster, pokreni ga, on ce testirati kako radi punkbuster

5. probaj igrati i vidi jel mozes normalno ili opet nesto zeza..

6. ako zeza, onda nesto drugo pravi probleme,

7. iskljuci firewall ili antivirusni program pa probaj bez njih igrati.

Ono gore za players folder----samo ga kopiraj negdje na sigurno i kasnije vrati tamo gdje si instalirao igru da ti se nebi resetovao status, tj rankovi u igri.

Javi kako je proslo....

"Float like butterfly, sting like a bee" "Suffer now and live the rest of your life a champion" - Muhammad Ali
17 godina
neaktivan
boxer kaže...

Sta da ti kazem, aj probaj postepeno:

1. unistaliraj igru ----------ALI NEMOJ IZBRISATI PLAYERS FOLDER, TJ, SACUVAJ GA DA GA KASNIJE MOZES VRATITI jer ce ti se statistike izbrisati

2. ponovo instaliraj igru, sa punkbusterom

3. instaliraj patcheve za igru, zadnji je 1.7 ili mozda ako igras na serverima koji nisu presli na njega onda 1.6 patch

4. idi na www.evenbalance.com i skini update za punkbuster, pokreni ga, on ce testirati kako radi punkbuster

5. probaj igrati i vidi jel mozes normalno ili opet nesto zeza..

6. ako zeza, onda nesto drugo pravi probleme,

7. iskljuci firewall ili antivirusni program pa probaj bez njih igrati.

Ono gore za players folder----samo ga kopiraj negdje na sigurno i kasnije vrati tamo gdje si instalirao igru da ti se nebi resetovao status, tj rankovi u igri.

Javi kako je proslo....

za player folder me briga,ionako namjeravam ispočetka počet :P kako da isključim antivirusni,mislim znam ga isključit,ali kaj ako nekako u međuvremenu pokupim virus?
17 godina
MarinacCRO kaže...
 za player folder me briga,ionako namjeravam ispočetka počet :P kako da isključim antivirusni,mislim znam ga isključit,ali kaj ako nekako u međuvremenu pokupim virus?
 Jel ti mene zezas? Pa samo probaj kad igras, da vidis hoces li moci. Ka surfas ukljuci ga...
17 godina

1. sansa da pokupis virus dok igras cod4 je mama do nikakva

2. koliki ti je upload?

3. postoji sansa da ti dolazi do greske u komunikacij izmedju PunkBustera A i PunkBustera B nekad pomogne update a nekad uninstall

Time is a great teacher but sadly kills al it's pupils. . .
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

evo radi sve :) uspio sam

boxer hvala puno ;)

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Problem s cod4 pb molim pomoc

ma samo rokaj Cool

16 godina
neaktivan

meni je problem sličan...ja stisnem da mi je punkbuster enablan..i izađem iz igrice...i onda uđem opet..i on je diseblan..jel može itko pomoć?????

ZLAJA
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

i sad riješim to i sad mi izbaci...."main/iw_11.iwd is different form the server"jeli može itko pomoć...neki kažu da je to zbog "skullpture"...pa sam stavio novi da se skidal............

ZLAJA
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Problem s cod4 pb molim pomoc

pozz svima,novi sam jel mi mozeste pomoci oko pb,instalirao sam patch 1.6 pa 1.7 i kada hocu igrat preko x-fire nadem neki server i odbrojava mi do 5 i onda me izbaci,i pise kao da mi treba verzija 1.7'ne kuzim?MOLIM VAM POMOGNITE STO PRIJE!!!

17 godina
neaktivan

zaključali moju temu(?) pa moram ovdje stavit:

bi li win7 sp1 beta sredio ovaj problem?

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

delete {#}

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.11.2010 12:04 (djdomi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ovako imam jedan problem.Instaliro sam ponovno windowse(xp) i u codu 4 nemogu uc na srever.Pokrenem normalno igru,ucitava mi se mapa i kad bih trebao izabrati tim za koji cu igrat racunalo mi se smrzne i moram ga resetirat.Primjetio sam da mogu igrat na serverima bez pb-a,a na onima s pb-om nemogu igrat .Probao sam sve od updatea punkbustera,promjene cd key-a, ponovne instalacije igre idt.A prije 5 dana(prije ponovne instalacije windowsa) je sve radilo normalno.Molim vas pomozite.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice