Pa neznam tacno, ali mozda zato sto ti punkbuster nekomunicira dobro sa serverom (npr firewall ga smeta) pa se automatski iskljuci jer nije potpuno funkcionalan.
Ta opcija stavljana pb na yes ili no je samo vezana za servere koji su banovani sa pb liste, tj, na njima ga ako imas pb i on radi moras iskljucti u opcijama u igri, jer ce ti ping skociti u nebesa i bit ces kikan, a na onima koji nisu banovani i koriste pb ga moras ukljucit da te nebi kikao.
Znaci ako imas pb a on neradi dobro, djaba ti ukljucivanje u igri, kad on ne funkcionise kako treba.
Da se slikovito izrazim djaba ti kljuc od auta i pokusavanje da ga upalis kad auto nema motor koji radi kako treba.
Ja ovaj problem nisam nikad imao ali eto pokusavam ti objasniti koliko sam upucen u to, te eventualno pomoci sa prijedlozima drugih ljudi. Jer da ga imam probao bi prvo sebi rijesiti taj problem, pa bi ti onda dao rjesenje koje je meni pomoglo.
Nije ni vazno, ako imas problem, probaj ga rijesit sa savjetima s linkova koje sam ti dao pa vidi, trazi, kopaj po forumima.
Imao sam par problema sa cod4 ali druge prirode i uvijek sam nasao par savjeta pomocu googla i rijesio sebi problem.