Odigrali buraz i ja par tekmi, preugodno oduševljeni....odavno sam prestao igrat pes jer je otišao nizbrdo, ali ovo je lijep povratak.
Svakako ću igrati aktivnije, zasad jako dobro.
Golmani ludnica.
Odigrali buraz i ja par tekmi, preugodno oduševljeni....odavno sam prestao igrat pes jer je otišao nizbrdo, ali ovo je lijep povratak.
Svakako ću igrati aktivnije, zasad jako dobro.
Golmani ludnica.
Ekipa uskoro dolazi data pack 1.0 koji će donijeti dosta uređenih faca kako poznatih, tako i malo manje poznatih igrača, koje su btw. savršeno odrađene.
Lijepo odradeno... Samo da pitam, jel Suarez i u stvarnosti ima tak cudne usi ili je to neka greska? Njegova slika mi je sva cudna...
Dali ima za skinuti mod sa klubovima,igracima i ligama za pc?Jesu li napravili mod?
čekam dolazak PES 2018 za PS 4
Probao još jednom dati šansu onlineu, ali ne dopada mi se na PC-u. Ponovno je trebalo previše da mi pronađe protivnika i jednostavno ta tromost koju PES ima u kombinaciji sa nešto laga mi ne paše nikako. Puno draže mi je kad se igra offline. Plus, nekim čudom sam si u obje odigrane tekme uspio zabiti autogol gdje golman umjesto da fino doda/ispuca loptu, okreće se i pukne ju u vlastiti gol.
Možda se ipak prisilim pa uzmem PS4 verziju čisto da vidim razliku u populaciji, ali možda napravim i pauzu od nogometa jer koliko vidim ni FIFA nije bog zna kaj ispala ove godine.
ja je igram s x3 bez problema,, gdje je problem u tebe druze?
ja je igram s x3 bez problema,, gdje je problem u tebe druze?
Ili priča o dualcu nekom, ili možda oni core 2 quad, ali opet bilo kaj s 4 jezgre bi moralo vrtjeti..
Probao još jednom dati šansu onlineu, ali ne dopada mi se na PC-u. Ponovno je trebalo previše da mi pronađe protivnika i jednostavno ta tromost koju PES ima u kombinaciji sa nešto laga mi ne paše nikako. Puno draže mi je kad se igra offline. Plus, nekim čudom sam si u obje odigrane tekme uspio zabiti autogol gdje golman umjesto da fino doda/ispuca loptu, okreće se i pukne ju u vlastiti gol.
Možda se ipak prisilim pa uzmem PS4 verziju čisto da vidim razliku u populaciji, ali možda napravim i pauzu od nogometa jer koliko vidim ni FIFA nije bog zna kaj ispala ove godine.
Na konzoli pronalazim protivnike u online seasons bez problema i usudio bi se napisati da je to druga dimenzija u odnosu na ono što sam iskusio na pc-u u nekim prošlim izdanjima.
Od nekih 30 tekmi online u 2 sam doživio da mi kasne komande, jer me vjerovatno spojilo sa tamo nekim preko bijela svijeta. Moram napomenuti da je kod mene matchmaking naštelan bez ikakvih ograničenja.
Ove godine sam se dobro izvagao i PES na konzoli mi je daleko bolja igra i igram je sa guštom. Malo malo doživim feeling nekog gola kojeg sam imao priliku vidjeti u ligama petice ili Ligi prvaka. Zadnji je bio onaj De Bruyne-ovu u tekmi između Chelsea i Man C.
FIFI sam se uspio oduprijeti i stvarno sam dugo bio rob, a pogotovo u prošloj sezoni.
Što više igram više mi se sviđa...nikad pes ovako nije bio živ, lokvice po terenu, dah igrača, guranje, kako igrači padaju...sitnice, ali baš lijepo to izgleda.
Igram protiv com malo da se vratim u formu, na pesu smo živjeli za vrijeme faxa, ali davno je bio pes 5-6 i 2008-10, sad se treba učiti opet.
Na top težini su dobri, ne prenemogući, ali lijepo igraju, i dobar su mi izazov zasad.
Igra izgleda, djeluje i radi vrhunski. Prekratko igram da bih uvidio neke veće nedostatke zasad.
i najveća zamjerka, zašto konami, o zašto si promjenio boju strelica gore i ocijena? Nema smisla. Uvijek je crvena gore, i crvena ocijena dobra, ali očito sad ne.,
i najveća zamjerka, zašto konami, o zašto si promjenio boju strelica gore i ocijena? Nema smisla. Uvijek je crvena gore, i crvena ocijena dobra, ali očito sad ne.,
Ovo su već promijenili na 2017.
Ovo su već promijenili na 2017.
Za pretpostaviti je da nisam igrao ni ni 17 ni 16, zadnji je bio 15 mislim zato to ne znam.
Ugl debilno i nepotrebno.
Jako mi se sviđa što manje golova pada, što su utakmice čvršće i ne puca se toliko po golu. Nema više 7-2 itd.
vec stavio fifu na prodaju i htio kupit pes,al odustao u zadnji tren...jer znam nekako da mi taj pes gameplay(koliko god u pocetku bio dobar i miljama bolji od fife) brzo dosadi ...a jos uzasno napravljena master league tako da....
kad vidim da se oni umirovljeni igraci pojavljuju ponovo kao juniori,pozlije mi...jedan od glavnih razloga zasto necu uzimat pes je katastrofalna master league...
kako mijenjam mindset igrača u napadački? prije je bilo l2 i strelica gore, sad ne kužim na xbox controlleru kako da ga dignem napadački više, ili obrambeno. Hvala.
2x strelica gore ili dolje (D-pad)
Inaće postoji manula za sve. Ovo je link za PC :)
https://www.konami.com/wepes/2018/manual/pc/en/top.html
ZTašto toliko golmanu treba da izleti, kakav je to delay. pa prije sam znao s golmanom izaći na pola do centra i prepasti napadača.
Sad čeka i čeka i izađe na rub 16 samo, wtf?
I zašto moji igralči ne idu po lopte, dakle lopta se odbije ili nešto, držim x ili a , prije bi trčao na loptu, sad stoji ko kreten. To mi je velika promjena i uopće mi se ne sviđa.
Možda ima nešto veze s nekim postavkama, ali zsad me koštalo previše golova.
vec stavio fifu na prodaju i htio kupit pes,al odustao u zadnji tren...jer znam nekako da mi taj pes gameplay(koliko god u pocetku bio dobar i miljama bolji od fife) brzo dosadi ...a jos uzasno napravljena master league tako da....
kad vidim da se oni umirovljeni igraci pojavljuju ponovo kao juniori,pozlije mi...jedan od glavnih razloga zasto necu uzimat pes je katastrofalna master league...
Imaš i druge modove, npr. co op 3vs3 ili 3vsCOM je odličan. Ove godine ga igra velik broj igrača. Prilikom utakmice igra prati tvoj doprinos i na kraju zbraja sve statse i pokazuje kako igraš u odnosu na drugu dvojicu(postoje rang liste itd.). Jako zabavan mod. Možeš ga igrat i u myclubu, tamo se tvoja momčad kombinira sa drugim playerima i onda slažeš od onoga šta ti se nudi. Master liga je uvijek ista, neke novotarije plus, minus. Nova opcija je otkupna klauzula kod igrača i challenge mod. Challenge mode je zanimljiv, transferi su otežani, tvoji igrači lakše pristaju na ponude drugih klubova. Prilikom kupnje igrač kojeg se kupuje traži klauzulu u ugovoru tako su transferi nešto složeniji i neće svatko kao prije samo tako pristat na uvjete. Ako ne izvršiš zadatke koje klub stavlja pred tebe slijedi instant otkaz. O gameplayu ne treba puno, u svakom segmentu PES je superiorniji od konkurencije. Neke sitnice čekaju na patcheve, ali već je najavljeno da se radi na tome.
dobra je igra samo malo teza od prijasnjih nastavaka, barem myclub... nekako teze zabiti gol, ne znam...
Imaš i druge modove, npr. co op 3vs3 ili 3vsCOM je odličan. Ove godine ga igra velik broj igrača. Prilikom utakmice igra prati tvoj doprinos i na kraju zbraja sve statse i pokazuje kako igraš u odnosu na drugu dvojicu(postoje rang liste itd.). Jako zabavan mod. Možeš ga igrat i u myclubu, tamo se tvoja momčad kombinira sa drugim playerima i onda slažeš od onoga šta ti se nudi. Master liga je uvijek ista, neke novotarije plus, minus. Nova opcija je otkupna klauzula kod igrača i challenge mod. Challenge mode je zanimljiv, transferi su otežani, tvoji igrači lakše pristaju na ponude drugih klubova. Prilikom kupnje igrač kojeg se kupuje traži klauzulu u ugovoru tako su transferi nešto složeniji i neće svatko kao prije samo tako pristat na uvjete. Ako ne izvršiš zadatke koje klub stavlja pred tebe slijedi instant otkaz. O gameplayu ne treba puno, u svakom segmentu PES je superiorniji od konkurencije. Neke sitnice čekaju na patcheve, ali već je najavljeno da se radi na tome.
igranje pesa online me ni najmanje nezanima (kao i fife)...svi igraju sve na automatic i obje igrice su nista drugo nego sugavi arkadni fliper
Dal je netko probao 4K? Koja grafa je minimum za 4K 60 fps?
imam 4k TV ali nemam ps4 pro,tako da vise od 1080p nazalost nemogu probat
imam 4k TV ali nemam ps4 pro,tako da vise od 1080p nazalost nemogu probat
Za PC pitam. Probao sma na gtx 970 bogovski naklokanoj, ali niej bilo glatko. Nešto oko 40fpsa.
igranje pesa online me ni najmanje nezanima (kao i fife)...svi igraju sve na automatic i obje igrice su nista drugo nego sugavi arkadni fliper
A kakve veze ima kako ti igra protivnik, bitno je kako ti igraš. Ako si dobar na manualu onda ćeš imat prednost nad protivnikom koji igra na automatic jer imaš punu kontrolu za razliku od njega. Ako nisi onda je to već drugi par opanaka
Igram online i javlja mi grešku code uqow169 i ne mogu uđi u room...neki savijet?
Na netu ništa posebno nisam našao, samo par tema o tom problemu na Playstationu 3 i 4
Igram online i javlja mi grešku code uqow169 i ne mogu uđi u room...neki savijet?
Na netu ništa posebno nisam našao, samo par tema o tom problemu na Playstationu 3 i 4
Dali ti ruter podržava opciju exposed host, DMZ itd. (ima više naziva)? Ako da, uključi opciju da ti se otvore svi portovi i propusti igru kroz firewall ako nisi.
Pozdrav imam pes 2018 pc na dvd orginal platio je 400 Kn i u njoj dode steam key i kad ga ukucam pise mi da je igra zablokirana za BiH.Zvao sam ove gdje sam kupio i rekli su mi da je igra zablokirana za Bosnu i Hercegovinu i da moram ici preko vpn-a programa i da izaberem neku drugu zemlju da se nevidi da je ip adresa iz BiH nesto sam pokusavo i primilo mi je key ali ocito to nisam dobro napravio,pa bih vas molio da mi netko objasni kako se to radi preko vpn ipak dao sam velik novac da bi sad samo gledo igru kako mi stoji u kuci.Pomozite netko ako zna