Pro Evolution Soccer 2018

poruka: 497
|
čitano: 122.281
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Poz , jel iko probo PES na INTEL C2Q Q8400 il slicnim procesorima , jer meni izbacuje white screen error na pocetku. Ovo se desava na demu , jer nisam htio kupovat igru dok ne vidim dali ce moc pa sad

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Pro Evolution Soccer 2018
Evo ja uzeo sa instant gaminga i aktivirao preko vpna. Sve ok.

0 0 hvala 0
17 godina
febo.sa kaže...

objasni mi ti onda. ja sam aktivirao i igram iz drzave koja nije na slici. objasni mi sta ja to ne konta.

Pa ne kontaš da hoće nekoga zavaljati. Kaj je taj sakat pa ne može sam javiti se već treba cijela organizacija kako bi preprodali jedan ključ. Daješ mu logično objašnjenje kako da ga aktivira i ne želi. Znači u igri je neka mulja.

13 godina
movie kaže...
febo.sa kaže...

objasni mi ti onda. ja sam aktivirao i igram iz drzave koja nije na slici. objasni mi sta ja to ne konta.

Pa ne kontaš da hoće nekoga zavaljati. Kaj je taj sakat pa ne može sam javiti se već treba cijela organizacija kako bi preprodali jedan ključ. Daješ mu logično objašnjenje kako da ga aktivira i ne želi. Znači u igri je neka mulja.

pa od pocetka mi nije bilo jasno sta zeli, tj nema logike to sto prica. citav balkan zna da se cesto uzima key i aktivira preko vpn, pocev od pesa i steama, pa do meksickog origina i fife itd... zato i pitam da mi pojasni jer me jos i napada kada sam ponudio rijesenje :D

16 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
vik7 kaže...

ako nekog zanima evo ima za sve transfer , nazive klubova i svega svacega sto treba, samo se ubaci i radi provjereno,,,,

http://www.hcl.hr/game-special/kako-ubaciti-dresove-i-prava-imena-klubova-u-pes-2018-111320/

radi na PC i PS4

Vec prije sam to stavio za dresove i lige..

16 godina

Moja greška. Nisam primjetio  

14 godina

Taj PES nikako na zelenu granu. Jedino što mi je ove godine zvučalo fora je taj novi/stari mod gdje ti igra random ispremiješa igrače i da custom momčad i sad ispadne da je to samo za offline igru. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

U subotu mi je stiga PES 2018 premium edition i dobio sam neke sličice vezano za ligu prvaka i nemam blage za što služe, kao i kod za Bolta, za što smatram da je živa glupost i još ne mogu vjerovati da se može kao igrati sa njim.

Čim sam ubacio disc odmah sam se bacio na online tj., online divisons. Izabrao sam Atletico Madrid jer želim oponente izluđivati organiziranom odbranom i mislim da je Atletico dobar izbor za takvo što.

Moram priznati da nisam puno čačkao oko taktike, samo sam podesio formaciju i to 4-4-2 i uzdao sam se u to da je konami već- podesio Atletico kako treba.

Odigrao sam blizu 10 tekmi i svaki put zapisujem rezultat. Za sada je najčešći rezultat 1-0 i tako je završilo sigurno pola mojih tekmi i to u moju korist. Doživio sam 2 poraza i to jedan od Reala (1-0) a drugi od Barce gdje sam već u 1. poluvremenu gubio 4-1 i onda je nestalo struje zbog nevremena. Lik me je pokidao sa Messiem...Ovu prvu koja sam izgubio od Reala me nije zabrinula, jer sam zapucao 3-4 zicera, a protivnik osim što je zabio gol, ništa više nije mogao i imao je dosta sreće.

Serveri im trenutno nisu u najboljem stanju i trebaju to malo pročačkati, jer dok sam igrao trial edition pesa 2017 nisam imao problema u ovoj mjeri kao trenutno u pes 2018 i tu mislim na lag. Igram bez ikakvih matchmaking ograničenja i možda sam 2x čekao nekih 4-5min da me spoji sa nekim, a ovo ostalo je išlo bez dugo čekanja (PS4).

Sve u svemu uživam i za sada dobro ide. Taktiku pomalo nadograđujem i odmah spremam. Najveći broj golova sam postigao sa Griezmannom koji je onako vjerno odrađen i vidi se iz zrakoplova da je to Griezmann.

Odlično iskustvo i usudio bi se reći najbolje do sada kada je u pitanju virtualni nogomet, samo treba imati pravi nogometni pristup.

The Commissioner of Football
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.9.2017 13:10 (TheMaverick).

4 0 hvala 1
16 godina
Hexfire kaže...

Taj PES nikako na zelenu granu. Jedino što mi je ove godine zvučalo fora je taj novi/stari mod gdje ti igra random ispremiješa igrače i da custom momčad i sad ispadne da je to samo za offline igru. 

Čini se da je tak.

Inače za CO-OP sam ti krivo reko. Dela i da je kolega kraj tebe. 

Supports up to 2 guests on same console, play as many as 3 on the same team to play on online CO-OP matches.

https://www.konami.com/wepes/2018/eu/en/topic/new_feature_3

15 godina
PiDzI kaže...

Poz , jel iko probo PES na INTEL C2Q Q8400 il slicnim procesorima , jer meni izbacuje white screen error na pocetku. Ovo se desava na demu , jer nisam htio kupovat igru dok ne vidim dali ce moc pa sad

Probao je frend. Ne radi na Q procesorima zbog izostanka instrukcija.

13 godina
neaktivan

ima netko da igra pes18 na ps4 i da je skinio onaj patch za dresove,grbove,imena igraca itd itd...?

jel su opet bundesligu napravili preko talijanske? -.-

zanima me sta je tocno sve tamo odradjeno..jer se dvoumim jos dali da kupim samo fifu ili samo pes..ili oboje...ni sam vise ne znam sta bi...

jer zanima me sto tocno ima u pesu,koje lige su full licencirane itd itd..da znam sta cu igrat...

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

Jučer sam odigrao 4 tekme, tamo negdje poslijepodne... i bilo je 0 laga tj., nije se pojavljivao onaj znak za latency. Sve 4 tekme me je spojilo u roku 5-6 s (online divisions).

Sviđa mi se ono prije tekme, gdje možeš vidjeti analizu protivnikove igre. Kod mene za sada stoji "long range shoter" i "low through passer" i točno nekako tako i dođe, jer sam najviše golova dao tako što izvozam protivnika na sredini i čim vidim Gameira ili Grizia da su krenuli utrčavati u prostor..., odmah šaljem nisku dubinsku loptu u prostor. Isto tako kad god imam priliku za šut, odmah potežem...Za sada nisam zabio niti jedan screamer, ali bilo je blizu...

Jučer sam igrao protiv jednog koji je igrao sa Juventusom. Kada sam pogledao analizu, vidio sam da piše "aerial threat" i još nešto, ne mogu se sjetiti. Tu tekmu sam izgubio 2-1 u 90+, golom Higuaina koji ga je zabio glavom, nakon ubačaja sa strane. Malo je nedostajalo da sa Juanom Franom spriječim taj ubačaj, ali prošla je i ovaj je to majstorski pospremio. Inače Higuain je odlično odrađen i baš se osjeti da je to ON.

Najveća prijetnja u mojim redovima je i dalje Grizi. Jučer sam i ja postigao jedan prelijep golo glavom, koji vrijedi sigurno stotinjak golova glavom u fifi. Nevjerovatan feeling....,počevši od samog nabacka, pa do skoka i trzaja glavom Grizia, leta lopte, parade vratara..., pa sve do odsjedanja u mrežu. Stvarno nevjerovatno...Imao sam jedan aut u blizini korner zastavice koji sam izveo sa Carrascom do Saula, vratio ponovo da Carrasca, a ovaj ponovo do Saula, koji se lijepo okrenuo i centrirao na Grizia...svi znamo da Grizi nema visinu, ali svejedno ima dobar hedaing...čuvao ga je Macherano i po meni je bilo realno za očekivati, da ga uspije nadskočiti i zabiti.

Ima mnogo tih situacija, gdje se na svakom koraku  daju primjetiti simulativni elementi, bez obzira što igra nije simulacija 100%. Mislim da su našli odličan balans zabave i simulacije, te na taj način čovjek ostane bez daha, jer ga igra podsjeti na nake golove ili akcije iz RL nogometa.

Od 4 tekme koje sam odigrao jučer:

1-0 protiv Reala (w)

2-0 protiv Barce (w)

0-1 protiv Brazila (L)

2-1 protiv Juventusa (L)

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.9.2017 8:47 (TheMaverick).

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

TheMaverick kada igraš bez obzira što nema znaka za latenciju da li ti je igra ipak malo neresponzivnija nego u ofline modu? Ili ti radi baš totalno glatko? Ja sam igrao beta online demo i radilo mi je sve savršeno! I 1vs1 i 3vs3! Sada u full verziji jednostavno uvijek imam malo lag-a bez obzira što mi se ne pojavljuje znak. PS4 mi je spojen žično, otvoreni portovi, internet mi je optika, znači sve pretpostavke za dobar online imam ali opet ne radi dobro. Bar ne kako bi ja htio. Inače ja igram PES i NBA i igranje mi se svodi na 90 posto online tako da mi ide na k. 

7 godina

Još uvijek sam na demo verziji, ali moram komentirati kakav je gušt iz izrađene akcije zabiti gol. Baš ono, osjetiš da si ti napravio tu akciju bez da ti je igra pomogla. 

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Nakon 15-ak odigranih utakmica u punoj igri moram reći da sam skroz promjenio mišljenje u odnosu na demo. Tu mislim na svoj komentar da je prelagano driblati i postizati golove, sto ipak nije istina.

Driblinzi su napravljeni odlično i za razliku od prijašnjih godina nemožes uzeti npr Modrića ili nekog drugog dobrog driblera i proći skoro u svakoj situaciji 1-2 ili više igrača. Igra je u ovom smislu postala zbilja blizu realnosti, kažnjava forsiranje u driblingu i treba ga koristiti umjereno kao i u pravoj stvari. Postizanje golova na najtežoj razini isto nije lako i treba se potruditi više nego prije da se zabije, što je super.

Možda najveći napredak osim driblanja i fizike mi je protivnički AI - znaju raditi odlične akcije i golove, i nikad dosad nisu bili tako sigurni i mirni na lopti i znaju te izdriblati. Malo je bed što se prečesto gleda da prave slične kontre -npr. moj branič izleti malo naprijed, a oni šalju dugu loptu na bok i stvore mi višak - no ajde ok je da na World Class AI iskorištava svaku priliku... Također malo me smeta što igra voli prečesto dodavati petom ili nekom fintom ali kužim, višak atrakcije valjda neškodi ipak je ovo samo igra...

Nakon dugog vremena (još od Ps2 ere) sam spojio i počeo igrati sa joystikom i prvi puta sam igrao sa gljivama i solidno mi ide - neznam dali se može nariktati da se na kontrole premjeste na strelice - prije na Ps2 se to moglo.

Što se tiče licenci skinuo sam Wpes patch 0.1 - svi dresovi i pravi nazivi. Jedino što se sada čeka je Bundesliga da izađe. Stadiona ima taman ove godine, nađe se baš svaki tip. 

Već nakon 7 uloženih sati u igri mogu reći da je ovo najbolja simulacija nogometa dosad napravljena i samo se nadovezala na vrlo dobru 2017-tu verziju. Neke sitnice i detalji u igri daju veliko zadovoljstvo - kao Modrićeva dodavanja vanjskom ili propuštanje lopte i prolazak u njegovom stilu - fantazija za gledati, zatim dobro napravljeni model dodavanja, fizike igrača, dobra grafika, ok modeli i fizika mreže...

Igra definitivno vrijedi novaca (pogotovo 200kn za koliko sam uzeo) i siguran sam da će me zabavljati 100-injak sati kao i prošle godine. Inače sam offline igrač ali ovu ću krenuti igrati i online, vjerovatno i Master ligu.

P.S. Imam doduše jedan problem koji moram riješiti. Igra mi trzucka svako malo a pogotovo kada spojim joystick, a fpsi su na 60 stalno i nepadaju, vrlo čudno, nadam se da će neki updejt ili driveri to srediti...

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.9.2017 11:01 (Haremzg).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

jel ima u full game ikakvih poboljsanja u odnosu na demo?

citam da je master league potpuno jednaka kao i u 17..ama bas nikakvog napretka -.-

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
gennaro_gattuso kaže...

TheMaverick kada igraš bez obzira što nema znaka za latenciju da li ti je igra ipak malo neresponzivnija nego u ofline modu? Ili ti radi baš totalno glatko? Ja sam igrao beta online demo i radilo mi je sve savršeno! I 1vs1 i 3vs3! Sada u full verziji jednostavno uvijek imam malo lag-a bez obzira što mi se ne pojavljuje znak. PS4 mi je spojen žično, otvoreni portovi, internet mi je optika, znači sve pretpostavke za dobar online imam ali opet ne radi dobro. Bar ne kako bi ja htio. Inače ja igram PES i NBA i igranje mi se svodi na 90 posto online tako da mi ide na k. 

Trebao bi napraviti usporedbu. Meni od kad je stigla igara (subota) nisam pipnuo offline. U subotu sam imao blagi problema i pojavljivao se znaka za latenciju, ali zato u ponedjeljak kada sam zadnji put igra online, nisam imao probleme niti sam primjetio bilo kakvu smetnju tokom igranja.

Sigurno da je online malo sporiji od offline i mslim da je to zbog random raspoloženja. Dok sam igrao demo tj., offline osjetio sam boost u samom gameplayu, kad god bi naštimao raspoloženja na max.

Vjerovatno ima još koji faktor koji utječe na online iskustvo, ali kažem..., nisam osjetio da mi to pravi neki vid smetnje u nekoj većoj mjeri.

8 godina
neaktivan

Poslije 5-6 odigranih tekmi offline protiv šure, maloprije sam odigrao 2 online i ne primjećujem neku razliku...sve šljaka super i uživancija mi je igrati. Obe sam dobio, a stradali su Barca i Chelsea. Lijepo sam poslozio Atletico...večeras bez primljenog gola...odbrana mi lijepo stoji za razliku od protivnika gdje sve u rasulu, a pogotovo ovaj sto je igrao sa Barcom.

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.9.2017 8:31 (TheMaverick).

0 0 hvala 0
14 godina

Dal se ovo smanjenje game speeda u opcijama reflektira na online ili ne? Malo mi je prebrzo ovako. 

I majke mi, ako ovo nije igra s najgorim menijem u povijesti. Za svaku glupost čekaš po 10 sekundi loadinga. Uđeš u options loading, ideš van loading, ideš u online settings loading, ideš van loading.  Igra ko da te testira koliko dugo ćeš izdržati prije nego ju obrišeš. Ne želim uopće ni pomišljati koliko bi to trajalo na plejki.

Na PC-u igra izgleda mrtva već sad. U pola sata našao jednog protivnika. Prvo treba 100 godina da uopće igra počne tražiti nekog, pa onda još trebaš ispočetka mijenjati prvih 11 jer to nigdje ne pamti ko na FIFI. Ili treba negdje drugdje posložiti ekipu? 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Dal se ovo smanjenje game speeda u opcijama reflektira na online ili ne? Malo mi je prebrzo ovako. 

Ček, ako ti je ovo prebrzo šta tek misliš za Fifu?

i didn't ASK fOr this
13 godina

kad bu ovo iskocilo na torentima?:)

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

I majke mi, ako ovo nije igra s najgorim menijem u povijesti. Za svaku glupost čekaš po 10 sekundi loadinga. Uđeš u options loading, ideš van loading, ideš u online settings loading, ideš van loading.  Igra ko da te testira koliko dugo ćeš izdržati prije nego ju obrišeš. Ne želim uopće ni pomišljati koliko bi to trajalo na plejki.

Na PC-u igra izgleda mrtva već sad. U pola sata našao jednog protivnika. Prvo treba 100 godina da uopće igra počne tražiti nekog, pa onda još trebaš ispočetka mijenjati prvih 11 jer to nigdje ne pamti ko na FIFI. Ili treba negdje drugdje posložiti ekipu? 

Imaš čak 3 slota za spremiti što si zamislio. Barem je PES tu maher i nudi slobodu... Kada uđeš u gameplan idi skorz desno do ikone foldera i tamo imaš load i save.

Za ovo što si naveo za menu, tu se slažem...iritantno je do bola, ali sve zaboravim kada krene tekma...

Btw., pripazite na odgovarajuće pozicije igrača i malo se poigrajte u fazi odbrane ako imate problem high through ball spamerima na način što će te cijelu def. liniju pomaknuti skroz unatrag (odabereš igraća, stisneš X i držiš, te povlaćiš igrača u nazad, skroz ka vrataru...isto tako bekove) Netko je o ovom pisao na evowebu i podešavao i na taj način rješio neke probleme vezano za master ligu ako se ne varam, ali ja ovo prakticiram još od pes 2013 i znam koliko može imati utjecaja u fazi odbrane, skupa sa ostalim taktičkim opcijama.

Moguće je da vam jedan igrač na krivoj poziciji naruši kompletan timski duh momčadi i te da vam se zbog toga momčad ponaša čudno. Čitao sam nešto vezano za ovo, ali opet kažem..., meni to nije ništa čudno, jer to se proteže dugi niz godina. Jednostavo đipanci su po tom pitanju nešto isprogramirali, te treba paziti. O raspoloženjima ne treba trošiti riječi...ako je strelica ka dolje, vadi ga pa makar bio i sam Ronaldo ili Messi.

Sinoć sam imao neraspoloženog Oblaka i odmah sam umjesto njega ubacio Moyu (strelica ka gore) i branio je super. Godin je također imao strelicu ka gore i igrao je za 10. Niti jedan jedini kiks.

Sinoć gledam analizu svoje igre koja se odnosi na DEF Awareness i bilo mi je drago kada sam ugledao "Favourite Move: Intercepting".

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.9.2017 7:58 (TheMaverick).
14 godina
Adam Jensen kaže...
Hexfire kaže...

Ček, ako ti je ovo prebrzo šta tek misliš za Fifu?

Kakve to ima veze? 

12 godina

Pozdrav. Mislim si kupiti ovih dana PES 2018, pa me zanima jel ću moći igrati igru na high detaljima?

QuadCore Intel Core i5-4460, 3200 MHz (32 x 100)

Radeon R9 280 XFX Double D Black 3GB Edition

Kingmax 8 GB DDR3-1600 DDR3 SDRAM

11 godina
mmafan kaže...

Pozdrav. Mislim si kupiti ovih dana PES 2018, pa me zanima jel ću moći igrati igru na high detaljima?

QuadCore Intel Core i5-4460, 3200 MHz (32 x 100)

Radeon R9 280 XFX Double D Black 3GB Edition

Kingmax 8 GB DDR3-1600 DDR3 SDRAM

Bez problema,ja na i5 6500 i r9 270x sve na high 60 fps,jedino u replayu mi pada fps ali sto se tice gameplaya cijelo vrijeme je 60

10 godina
neaktivan

El izašla  verzija igre da probam el vrijedno kupovine

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
MadMax2015 kaže...

El izašla  verzija igre da probam el vrijedno kupovine

Imaš demo (za PC također) za tu svrhu

i didn't ASK fOr this
13 godina

momci, zna li netko u cemu je problem?

Dakle KUPIO sam pes 18, hardverska konfa mi je ok, igrivo je na medium detaljima i fullhd rezom, bem ih bas su porasli zahtjevi...

ugl nebitno..

stvar je u tome sto mi u toku igre, dakle moze biti u toku igre, a moze se desiti i kad loada igru, tj trazi protivnike ( myclub igram ), da mi samo ode u crnu sliku. par sekundi i onda izbaci na desktop... i onda dole kliknem na PES u taskbaru, i  vrati se u igru kao da nije nist bilo,dakle kao da ga nesto minimizira.. Cudna stvar

Ako ne diram mis u toku igre, to se  desava, a ako ga malo pomjeram svakih par min, onda nista.... 

Evo bas sam sad testirao 2 utakmice s pomjeranjem misa, i nista... Sve ok..

Cudno?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Zna li tko dali ce Live updejti igrača biti bas svaki tjedan? Nisam to primjetio da je bilo prošle godine. Jako je lijepo vidjeti postave iz zadnjeg kola i da igračima dižu ocjene na temelju forme. Ako će to biti redovito, svaka im čast

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice