Što se golmana tiče, još si mogu zamisliti kako je EA prioritet da utakmice budu run & gun, 5:4, 6:3 i slično, nego da bude 2:1 ili nedajbože 1:0, ali i dalje ne znam kako možeš igrati 1000 sati igru na koju toliko prigovora imaš
Doduše, ja fifu 16 igram zadnja 2 tjedna i igra je ok, nije neko svjetsko čudo o kojem ću pričati djeci, ali karijera i offline igra je ok, nisam imao takvih slučajeva i golova kao ti. Evo ti jedan primjer iz Premierlige, u subotu je Burnley pobijedio 2:0 Liverpool, utakmicu nisam gledao, ne znam kako su igrali, ali statistika (aplikacija rezultati) kaže da je Burnley imao 20 % lopte, ukupno 3 udarca na gol i od toga 2 u okvir gola. Nasuprot toga imaš Liverpool sa 26 udaraca i od toga 5 na gol, 80 % lopte. Prije toga Liverpool igrao protiv Arsenala, 16 udaraca, 9 na gol i 4 gola. Jednostavno ti dođe takva utakmica, gdje ti je džabe sva statistika i premoć u posjedu lopte, udarcima na gol i slično kad u onoj bitnoj kategoriji gubiš.
Što se Pesa tiče, razmišljam da li da kupim novu konfiguraciju/laptop i verziju za pc ili da pričekam Božić i akciju u tele2 i sancta domenici za ps4, što vi kolege forumaši predlažete?
Pa vidiš da sam smanji igranje s 2k na 1k sati. Iz protesta. Šalim se. Jednostavno mi se ove godine ne igra kao prošle zbog svega nabrojanog. Mislim da ako hoćeš igrati nogomet bez stresa i imati najbolje igračko iskustvo, jedini izbor ti je konzola. Pogotovo je smiješno uspoređivati PC i PS4 verziju PES-a. Tu nemaš previše što za razmišljati. Jednostavno je, PS4 je pobjednik ako imaš bilo kakvu dvojbu.
Ako si fanatik kada je u pitanju virtualni nogomet, onda idi na PS4 i uživaj...
Meni je ovo vjerovatno zadnja sezona na PC u kojoj se nadam da će stati na rep ovim cheaterima koji nas je*u, ali daj Bože...
Nažalost, PC je izgubio bitku s konzolama što se nogometa tiče. Tko hoće igrati bez problema i prevaranata te biti među najvećom koncentracijom igrača, najbolji izbor je jedna od konzola. U našem slučaju PS4. I inače najviše igrača fife i pesa ima na PS4 konzoli.