Pozdrav, koji je najboljii patch za CPY piratsku verziju, instalirao sam PTE 5.0 ali ocito da ne pali na toj verziji ??
@Ermin po meni je najbolji patch Smoke patch zasad.
E da, imam problem sa PES2017, imam ga na steam orginal verziju i neće da mi starta. Kao pojavi se kao mali bijeli prozor momentalno, i poslije tog ništa..
Edit : probao sam uninstal igru, pobrisao sve foldere od nje itd. Ali neće, jeli tko možda imao sličan problem
S.O.S :)
Pomoć?
Pozdrav. Kupio dva dzojstika za pes 2017. Odem na select side i odaberem stane ali nikako nemogu izbaciti tipkovnicu,nju mogu samo lijevo ili desno,nepostoji sredina kao za ova dva dzojstika.
Molim pomoc kako izbaciti tipkovnicu i igrati samo na dva dzojstika?
@Ermin po meni je najbolji patch Smoke patch zasad.
E da, imam problem sa PES2017, imam ga na steam orginal verziju i neće da mi starta. Kao pojavi se kao mali bijeli prozor momentalno, i poslije tog ništa..
Edit : probao sam uninstal igru, pobrisao sve foldere od nje itd. Ali neće, jeli tko možda imao sličan problem
S.O.S :)
Pomoć?
Jesi uspio riješiti problem i kako? I meni se isto događa, sad mi kaže "unable to initialize steamapi".
Gledam po netu, našao sam par "rješenja", ali nula bodova. Još mi Windows start menu zabrljavio od skidanja svega i svačega.
Ekipa molim hitnu pomoć. Izbacuje mi error FDDN532, a sutra bi trebao imati mini turnir :(