koje igrice, osim Word of Warcrafta, imaju privatne servere, najvise me zanimaju EVE online i STO, dali ih iaju oni?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
hahahaha, moras me nauciti kak da to radim, ma znam uljenio me ovaj forum al sta ces, jel ima neki vodic za n00bie
Evo recimo za MMO-e mi je skroz bezveze igra na 'privatnim' serverima.
Generalno nemam ništa protiv ljudi koji konzumiraju piratluk, ali MMO je MMO i tu nema do 'legitimnih' servera koji uživaju 24-satnu podršku autora i vrlo često se osvježuju zakrpama i novim sadržajima.
Igrao sam (i posjedujem) WoW + sve ekspanzije, LOTRO, EVE, WAR i AoC pa itekako znam o čemu govorim 
wow na privatnom serveru nije piratluk!!I btw sta fakat postoji eve private server koji radi?
nadam se, cekam odgovor...
Šanse da se složi server provatni koji može vrtiti EVE su ravne nuli.
Osim toga u EVE nema - idem quest, pa dobijem geat pa polako ...
Igrači sami proizvode opremu ( nešto malo dorpaju NPC-i, ali u globalnom planu zanemarivo ). Daklem brod kao neku osnovu igre moraš kupiti od osobe koja ga je proizvela... Da sad ne ulazim u suštinu problema...
EVE je ogromna igra koja proždire njubove i ispljune ih ko hračak. S druge strane ima najmanji broj kretena po broju igrača ( k/i ) jerbo zahtjeva veliku dozu strpljenja i inteligencije.
kolika je pretplata i dali mora ic preko paypala, il mogu neke kartice ko zagrebacka banka itd...
jel zna netko?
kako se zapravo uređuje npr wow server, uzmimo za primjer okolis, kako dizajneri naprave da on izgleda bas tako, i dali to varira od servera do servera???
Po meni prvivatni server mogu jedino posluziti recimo kako bi testirao neku igru prije kupnje iako ni tada neces dobiti pravu sliku igre ali ok .
I sam sam isprobao WoW na privatnim serverima i onda ga kupio jer mi se igra svidjela .