Jel moze neka preporuka online competetive igre za PC.
LoL-nista,Hearstone-nista,Bf-nista,WoW-nista.
Razmisljam o cs:go ali citam puno previse negativnih komentara.
Stari sam igrac cod4 pa razmisljam mozda ovaj novi cod kaj je izasao?
dobar je cs:go, a sto se tice negativnih komentara, mislim da je to overflow komentara nezadovoljnih korisnika Valveom i Gabenom pa im s*ru po Steamu(?)
dobar je cs:go, a sto se tice negativnih komentara, mislim da je to overflow komentara nezadovoljnih korisnika Valveom i Gabenom pa im s*ru po Steamu(?)
Znam mogu googlat ali ovako mi je draze. Jel ja nakon sto kupim igru moram i nastaviti kupovati u igri da bi imao ovo ono?
Znam mogu googlat ali ovako mi je draze. Jel ja nakon sto kupim igru moram i nastaviti kupovati u igri da bi imao ovo ono?
jedino ako imas novca pa patis za estetikom :D
to su ti skinovi samo, ne daju ti nista. nije nikakav p2w, nikakav boost nema :)
Ako je netko za rage gejmove cs:go dodajte me: Danfa
Nakon 7 godina LoL-a sam postao otporan na rage.
igrao sam malo kd ratio 1
cs je igra u koju ti se tesko sad ufurat ako nisi prije igrao. čisto zbog (zastarjelih) mehanika igre.
u svakom slucaju sretno.
cs je igra u koju ti se tesko sad ufurat ako nisi prije igrao. čisto zbog (zastarjelih) mehanika igre.
u svakom slucaju sretno.
Bio sam jedan od najjacih u cod4,crossfire 8-6 najjaci clan na svijetu,i sad sam usao u igru bio prvi ili drugi.
Da sam bar prije odlucio poceti mozda bi i zaradio nesto.
CS:GO dooobar , i ja sam kreno aktivno igrat pokasno. Nekad tamo u januaru, al kad imas full team, onda sve ide super. Preporuka