Preporučite mi bilo kakvu igru samo da je dobra
Prvo što mi pada na pamet: Freelancer, System Shock 1&2, neki Total War, Operation Flashpoint, Morrowind, Grim Fandango, RACE, Mafia, Gothic 1&2, Majesty, Sacrifice, Fahrenheit, Freespace 2...
Preporučite mi bilo kakvu igru samo da je dobra
on a three dollar bill
iako mislim da si trebao napisati barem žanr koji preferiraš, nema veze...
odigraj call of cthulhu: dark corners of the earth
Nemoš samo tako....to je ko da ti ja napišem, dajte mi neku knjigu preporučite. Spektar ide od same Biblije do učenja Jave, preko Cosmopolitana i Tolstoja, Šenoe...
Ako si još mlad i nisi se susretao sa igrama prije, onda bih ti preporučio ovisno o godištu. Evo ako si ovo napisao a da imaš oko 10 godina...dečko igraj strategije...tako sam ja krenuo sa Red Alertom, Settlersima, Heroes Of Might and Magic, Call of Duty 1. Imaš Warcraft 3, Total War bilokoji, Company of Heroes, imaš RPGove, iz 3. lica....Oblivion, Morowind....pucačine...Call of Duty...., sportske- Pro Evolution Soccer, NBA Live, NHL Live, Need for Speed, Colin McRae Rally...avanture-savršena: Course of Monkey Island 3....spektar je preogroman. Odi na www.youtube.com i pogledaj što ti se čini kao jako fora pa probaj si nać tu igru od prijatelja, susjeda....ali najbolje pitat ljude da ti preporuče igru, a ti nam samo reci kakve igre želiš igrat.
obavezno preporučam:
i obavezno preporučam se igrat sa zakonima fizike:
Far Cry, Deus Ex
crysis rainbow six koji če te zagrijat za drugi nastavak
i naravno call of duty 4
asus 8800GTX
lampa zarulja 60W
Ako volis RPG onda odigraj Morrowind + nastavci Tribunal i Bloodmoon.
Preporučam ti CoD 4. Ima super priču i grafiku, a i u časopisu Bugu je proglašena igrom godine.
Cod 4, najbolji fps ikad. Multiplayer je predobar, zanimljiviji od svih igrica koje sam ja igrao. Ako planiraš igrat bez gl-a i martyrdoma posjeti http://www.lan-wars.com/
Cod 4 budem isprobal
i još brdo toga
Cod 4 i Rainbow six vegas. Obadvije igre su prepune akcije i predobre.
Evo meni najdraže: Cod 4, Crysis, Bioshock...
Call of Duty4, Vegas, System Shock 1 i 2, od sporta PES 08, od racea NFS....
može preporuka molim vas: dajte mi neke dobre igre za ovaj komp: amd Athlon 3700+, 1GB rama, nvidia gforce fx5500. Nešto dobro, što bi šljakalo normalno, žanr nije bitan
može preporuka molim vas: dajte mi neke dobre igre za ovaj komp: amd Athlon 3700+, 1GB rama, nvidia gforce fx5500. Nešto dobro, što bi šljakalo normalno, žanr nije bitan
Desperados za početak, nezahtjevno, zabavno i zarazno...
Max Paine 1 i 2, Hitmen 1, 2, 3 jojjj...... pa Ridikove kronike, pa puno ratnih igara, serial Splinter Cell ))))))))))))))))) blago li je tebi, imaš se bome naigrati cijelu godinu
LOTRO!!!
I miran si barem godinu dana. :-)
Travian, Settlers, Hitman, Assasin itd...
Bioshock...
ja preporućam puno igara jer sam o tome ovisan i svakako me možete pitati preko privatne poruke pitati ako nešto neznate.
ali najviše bih vam preporučio travian besplatna online igra u kojoj vrijeme stalno ide i uvjek ima nekih akcija-pogotovo ako si u savezu
ako se netko želi registrirati na hr travian
s1-nedavno izašao i možete biti među boljim igračima ako krenete prije
s2-čekaju se natari,,,ako želiš biti svjedok najvećih borbi traviana onda se svakako registriraj
s3-nikada nije kasno
Koji žanr?
aako voliš nog. managere FIFA MANAGER 08
ocjena 10/10
COD 4
Just Cause
Gothic 3
Oblivion
moze li meni preporucit neku dobru igru da se igra preko neta osim FPS(jel to i jedino i igram cod4 american army counter strike)
i da nije WoW to mi se neda igrat i jos me zanima jel se moze igrat preko neta medieval 2 total war preko neta hvala
moze li meni preporucit neku dobru igru da se igra preko neta osim FPS(jel to i jedino i igram cod4 american army counter strike)
i da nije WoW to mi se neda igrat i jos me zanima jel se moze igrat preko neta medieval 2 total war preko neta
eto idem bas si nesto kupit pa me zanima vase mmisljelje
hvala u naprijed
Devil may cry 3 i 4
Guitar Hero 3 pc
igra je prezarazna