Pomoc oko download fileova

poruka: 5
|
čitano: 787
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Pozzz svima...prvo isprika adminu ako sam promasio podforum!

Zanima kako da 4 RAR paketa podjeljena na 4 parta spojim u jedan da bih mogao instalirat igru ili vec sto moram uciniti???

Molio bih ako netko zna da mi malo pojasni

HVALA

www.cameleon-club.com

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Pomoc oko download fileova

Po ovome sto si ti napiso ispada da imas 16 dijelova... Onda svaki rar koji se sastoji od 4 dijela raspakiraj u isti folder, tako da sve dijelove imas u jednom folderu, onda jednostavno pokreni 1. dio i to je to ...

EDIT: da naravno , pod pretpostavkom da imas recimo WinRar

Kaži šta misliš, misli šta kažeš... ---------------------------------- Sjećaš li se draga, pričale su kiše, za ljubav se gine, zbog Hrvatske diše. ------------------------------- Neke stvari je bolje imat' kad ne treba, nego nemat' kad treba.
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.2.2009 13:31 (Maximus).
17 godina
neaktivan

pretpostavljajući da imaš instaliran neki arhiver tipa winrar sve (kad kažem sve mislim da jednu bilo koju ti pokreneš i to bi se sve fino trebalo sapojit) unzipaj/unraraj i to bi ti trebala ispast jedna iso ili neka druga image datoteka

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sve sam extract u jedan folder,sad najveci file (347MB) je ".bin",pretpostavljam da bih njega trebao pokrenuti za instalaciju pa pitanje jel mi treba neki softver za to???

www.cameleon-club.com

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Pomoc oko download fileova

daemon tools za mountanje ti treba

Gateway P-7807u 17" WXGA+ / Intel Core 2 Duo P8600 2.4GHz / 4GB DDR3 RAM / 320GB 7200RPM HD / GeForce 9800M GTS
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice