PES8 vs. FIFA08

poruka: 56
|
čitano: 7.693
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
PES8 vs. FIFA08

koja vam je igra bolja PES ili FIFA???

meni osobno je bolji PES bolja grafika,normalniji....

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
PES8 vs. FIFA08

ajde ljudi zar nitko nikad nije igrao ni PES ni FIFU???

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
PES8 vs. FIFA08

pes 08 mi je bolji

i zbog grafike i zbog gameplaya

Athlon64 x2 5000+ @ 2.99GHZ, 2GB DDR2 667,DFI Infinity SLI II-M2, nVidia 8800gts

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: PES8 vs. FIFA08 - bolji je UEFA EURO 08

PES 08.

Do ove godine sam bio uvijek na strani FIFA-e, ali to kaj su ovu godinu napravili od igre je katastrofa. Golman vadi iz rašlji 90 % lopti, a lopte u prostor su katastrofa.

Po meni je FIFA puno prirodnija što se tiče kretanja igrača, dok na PES-u lopta ide tečnije. Nisam sasvim zadovoljan s PES-om jer ponekad kad driblam imam osjećaj kontrole, dok dosta puta prolazim na sreću, a to nije način koji me zadovoljava.

Za mene je FIFA 07 bila igra i pol, bolja i od PES-a 08 i FIFE 08.

Što se tiče najboljeg nogometa do sad, po meni je to UEFA EURO 08. Na ovoj igri se nemože kriviti igru za primljeni pogodak, ili za bilo što drugo, sve je u rukama igrača. Toplo ju preporučam svakome tko dvoji zmeđu PES-a i FIFE.

E6750 2,66 GHz | MB Gigabyte P35C-DS3R | 2 GB RAM | ECS GeForce 8500 256 MB | Seagate 500 GB + 250 GB
17 godina
neaktivan
PES8 vs. FIFA08

PES08 mi je svakako bolji od nove FIFE, kretanje odnosno upravljanje loptom i igračima je prirodnije, na Fifi je teže zabiti gol i pomalo je nerealna...

bobo desmra

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PES8 vs. FIFA08

FIFA je ove godine napravila jako lošu igru...Lani sam radije igrao FIFU (2007) nego PES (6), ali sad je situacija potpuno obrnuta.

PES rulz

0 0 hvala 0
17 godina
PES8 vs. FIFA08

Pes naravno, u fifi su golovi svake godine sve manji!!!Neodlučan

Amd Athlon64 X2 6400+ Black Edition, Thermaltake V1, Gigabyte GA-M56S-S3, 4GB DDR2 800 Kingmax, Powercolor Radeon 2600xt 256Mb DDR4, Forton Blue Storm 2 500W, Seagate 250GB, Samsung 205BW 20" Widescreen, Thermaltake Armor Jr., Logitech Z-2300, Logitech LX 500
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PES8 vs. FIFA08

Daj čovječe pes je bolji deset puta, a nije teško biti bolji jer fifa je bezveze, jako loša sporska arkada ili šta već, treba uvesti porez na tako glupe igre (neua vrstu poreza na kič)... Pes je zakon po pitanju sporskih simulacija.

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.4.2008 14:59 (lebo1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PES8 vs. FIFA08

Po meni je bolji PES, ali FIFU isto igram najviše zbog licenci, da PES ima takve licence FIFU bi svi vec zaboravili.

AMD Athlon 3200+, 2gb DDR 2 RAM, Radeon X1600/1650 series
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
PES8 vs. FIFA08

o kakvim licancama pričate??čemu one uopće služe??

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PES8 vs. FIFA08

PES nema licence od nogometnih saveza i klubova za koristenje njihovih pravih imena, grbova ili stadiona kao i za igrace tih klubova.

tako je npr. chelsea fc postao london fc, liverpool-merseyside red (ili tako nesto) i da ne nabrajam dalje. najbolji kiks mi je bio kranjcar ali ne mogu se sjetit kako se zove u PES-u

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.4.2008 19:00 (acer_man).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PES8 vs. FIFA08

PES 08 je bolji za PC, a FIFA 08 je bolja za konzole. Imam obadvoje PES za komp, a FIFU za 360. U PES je bolja fizika i grafika dok FIFa ima licence.

0 0 hvala 0
17 godina
PES8 vs. FIFA08

Samo promjenite imena igrača, a ako vam je to najvajžnije onda  igrajete fifu, tamo su prava imena i jojš imate neki vatreni udarac (ili je vatrena lopta), pravo realno, a uz to lopta je sastavni dio igrača pa se ne morate brinuti da izgubite istu od suparnika. Daj ljudi fifa je očajna, najbolja je fora preć sve igrače i zabiti sa golmanom i tako 17 golova, a pet minuta poluvrijeme- lol O čemu pričamo ljudi ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: PES8 vs. FIFA08

Nova fifa je bolja od pesa. Nisam ničiji fanboy, imam 30 godina u guzici.

Pes igram od inačice na snesu isto tako i fifu i uspoređujem.Pes je bio bolji sve do ove godine kad su napravili arkadu i svaki malo bolji igrač gazi komp na najtežem sa 5:0!

Možda mi je fifa teža jer je nisam puno igrao, ali mi se čini boljom i najvažnije realnijom. Nisam nikad mislio da ću ovo reći za fifu.

Geekovih svih zemalja, ujedinite se!
17 godina
neaktivan
Captain Mitchel kaže...

PES 08 je bolji za PC, a FIFA 08 je bolja za konzole. Imam obadvoje PES za komp, a FIFU za 360. U PES je bolja fizika i grafika dok FIFa ima licence.

ovoj temi si napisao da ti je FIFA bolja za PS3, a sad je za 360Izlanuo se, bezveze pišeš...Izlanuo se

Kako da ne - How yes no
17 godina
Ormuz kaže...

Pes igram od inačice na snesu isto tako i fifu i uspoređujem.Pes je bio bolji sve do ove godine kad su napravili arkadu i svaki malo bolji igrač gazi komp na najtežem sa 5:0!

Možda mi je fifa teža jer je nisam puno igrao, ali mi se čini boljom i najvažnije realnijom. Nisam nikad mislio da ću ovo reći za fifu.

Stari moj bez uvrede ali fifa je isto sto i sponzorusa.
 A samo spominjanje realnosti u vezi s fifom govori sve o razini profesionalnosti (o znanju o doticnoj igri i suparnika iste kategorije) korisnika same igre!
 I ja kazem da pes 2008 nije bajka, ali za bilo koju fifu je tata-mata!
 Naj pes je 6-ica!
 O tom mogu raspravljati oni koji imaju stotine sati te igre za sobom, a hvala Bogu, ja sam medu njima!
 I ak malo bolje pogledas, videl budes da fifa ima bijesno premale golove (isto vrijedi i za euro 2008)!
 "Nije u šoldama sve"

Amd Athlon64 X2 6400+ Black Edition, Thermaltake V1, Gigabyte GA-M56S-S3, 4GB DDR2 800 Kingmax, Powercolor Radeon 2600xt 256Mb DDR4, Forton Blue Storm 2 500W, Seagate 250GB, Samsung 205BW 20" Widescreen, Thermaltake Armor Jr., Logitech Z-2300, Logitech LX 500
17 godina
neaktivan
PES8 vs. FIFA08

glasam za pes,fifa ovog puta mu je do koljena. sto se tice licenci imas edit pa si napravi sve kako treba ili si nadji

nesto  s  one  strane  zakona

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kboyaobir = Kranjčar, Suira = Srna, Plikoso = Pletikosa...
acer_man kaže...

PES nema licence od nogometnih saveza i klubova za koristenje njihovih pravih imena, grbova ili stadiona kao i za igrace tih klubova.

tako je npr. chelsea fc postao london fc, liverpool-merseyside red (ili tako nesto) i da ne nabrajam dalje. najbolji kiks mi je bio kranjcar ali ne mogu se sjetit kako se zove u PES-u

vjekoslavko
17 godina
PES8 vs. FIFA08

ma kakve licence, samo skinete option file sa pesgaming.com (pogledajte na odgovarajući podforum i izaberite što hoćete)

ja igram pes6 sa najnovijim option fileom i nema problema svi igrači imaju prava imena, također i klubovi.

zato mi i smeta što u bugu možete vidjeti minus zbog nedostatka licenci... što se mene tiče mogu oni napraviti samo neke japanske klubove, kad na internetu ima rješenje problema za sve.

evo npr link za pes6 option file (to valjda znate da morate staviti u my documents/konami uglavnom tamo gdje imate već postojeći file)

http://files.filefront.com/final+filerar/;9768535;/fileinfo.html

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PES8 vs. FIFA08

Prvi put igram i Pro Evolution i FIFU.Čini mi se da je PES realističniji kaj se tiče ponašanja igrača na terenu,ali mi je i teži za igranje od FIFE.Grafika je na strani Pro Evolutiona.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Fifa mi je totalna banana. bolji mi je pes 100 puta.

17 godina
neaktivan
Ormuz kaže...

igraj multiplayer s nekim u tvom rangu
17 godina
neaktivan
ya-sam-ya kaže...
Ormuz kaže...

igraj multiplayer s nekim u tvom rangu
To je totalno druga stvar ali preferiram borbu u istoj sobi sa protivnikom. Možda je i stvar u meni, toliko dugo igram da znam sve bugove i načine kako prevariti ai.
Kod fife bar to ne znam, najbolje bi bilo da ocijeni netko ko je igrao novu fifu i pes dovoljno dugo vremena (da je maher u obe igre), ja sam fifu ipak dosta manje igrao pa možda neznam sve cake gdje je komp glup.

17 godina
neaktivan
Ormuz kaže...
To je totalno druga stvar ali preferiram borbu u istoj sobi sa protivnikom. Možda je i stvar u meni, toliko dugo igram da znam sve bugove i načine kako prevariti ai.
Kod fife bar to ne znam, najbolje bi bilo da ocijeni netko ko je igrao novu fifu i pes dovoljno dugo vremena (da je maher u obe igre), ja sam fifu ipak dosta manje igrao pa možda neznam sve cake gdje je komp glup.

Pa mislim da se podrazumjeva igra protiv živog protivnika a ne protiv tupave umjetne (ne)inteligencije. U PES-u i na maksimalnim težinama AI je nevjerojatno glup i ponekad smiješan u krajnju ruku. PES je bolji što se tiče realnosti. FIFA ima realnije kretanje igrača po terenu i to je to. FIFA je i dalje arkada (ma koliko god neki tvrdili da je simulacija). Stvari koje sam doživio u FIFI jednostavno ne dozvoljavaju da se FIFA zove simulacijom. PES 2008 je po meni malo podbacio ali još uvijek gazi FIFU.

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
17 godina
neaktivan

Osobno, kod mene je pobjednik PES!

17 godina
odjavljen
PES8 vs. FIFA08

Može mi netko pomoći imam problem s PES8!!

Kad idem na multyplayer točnije kad idem da se spojim na internet dođe mi nekakva šifra i još neka šifra...kaže mi da se moram registrirat ali kad odem da se registriram nemogu.....POMOĆ!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nadam se da imaš original

17 godina
UEFA EURO 2008™, niti jedan meni najbolja!
17 godina
neaktivan
PES8 vs. FIFA08

pes je puno bolji od fife, sad isprobavam uefa euro 2008 cisto radi usporedbe

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
PES8 vs. FIFA08

nemam original....

0 0 hvala 0
Nova poruka