Pa ak nisi brisao EMAIL cd key ti je na emailu.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Čudno trebo je ostat, jedino ak ti je pošta pretpana pa su ti se neke poruke same izbrisale.
vidim pise molimo da ne uplačujete novce,slao sam im poruke al niko nista ne odgovara
otiso sam na konami stranicu al nije mi jasno gdje trebam upisat taj cod sto sam ga dobio
Možeš igrat ako imaš original i bez tog patcha!!!
ovaj pes je živi s_a_e malo ,malo me izbaci iz igre tj pukne veza...evo sad ja vakav noob sa 450 bodova igram protiv nekog od 600 i nest bodaova i u 89.min je 2:2
i vidim kako je lik stiso pauzu a kad mene je lopta i ja se dodajem da on ne može uč u pazu i odjednom počne štekat i izbaci me iz igre....i to mi nije prvi put da mi se tako događa neznam dali je to slučajno ili ljudi nekako varaju kad gube izađu ili sta vec rade nezz...
nek idu u k... oni i ovaj pes
Gdje ste nabavili keyeve? :)
Pozdrav svima,
Nakon par mjeseci igranja pes-a (PC) odlučio sam kupit orginal da probam malo preko neta.
Koliko sam skužio nijedna dosadašnja verzija pes-a se ne može igrat bec orginala…
Sad me zanima gdje mogu naručit igru najpovoljnije i koliko dođe uopće? Jel se naručuje samo cd-key ili i igra? Kad mi dođe igra koje patcheve moram instalirat?
Više od svega zanima me kakva je situacija na netu, da li se većina igrača prebacila na pes 2012 ili ih je mnogo ostalo na ovim ranijim verzijama 2009,2010,2011… jel ima puno igrača iz ovih regija, i kakva je situacija sa lagom? Jel se večinom može igrat normalno ako igram sa nekim sa ovih prostora…
Lijep pozdrav svima, nadam se odgovoru…
http://prntscr.com/68ovw
prije se rijeđe pojavljivalo tj samo kad bi birao da igram s argentinom ili bosnom pa sam mislio da je nesto do pacha pa sam ponovo instaliro igru i sad mi se to pojavljuje stalno
koji pach vi koristite za igranje online?
Trebaju ti fix-evi za patcheve,tako je meni bilo.
Jel ima kakvih trikova.. ili neki savjeti kako svladati protivnika.. i da se igra bolje .. da nebude jednsotavno sve.. ?
dali netko zna zasto mi pes steka oko centra znaci sve u redu kad sam pred svojim i protivnickim golom ide glatko a kad dodjem na centar steka dosta,znam da je nesto do monitora imao stari crt monitor bilo sve u redu igrao na max postavkama a sad imam novi lcd i taj imam problem,stavim sve na minimum i opet steka a imam dost jak komp
dali netko zna zasto mi pes steka oko centra znaci sve u redu kad sam pred svojim i protivnickim golom ide glatko a kad dodjem na centar steka dosta,znam da je nesto do monitora imao stari crt monitor bilo sve u redu igrao na max postavkama a sad imam novi lcd i taj imam problem,stavim sve na minimum i opet steka a imam dost jak komp
Moras staviti monitor na 60Hz,jer po defaultu ti je 59Hz... ;)
namjesten je na 60 hz
sad sam zaigro pes nakon 3 mjeseca i zgadio mi se zešće... u 1. utakmici mi frajer izađe u 85 min a u 2. utakmici vodim 2:1 kompjuter mi napravi faul (koji zapravo i nije faul) na protivnickom igracu i penal.... kad sam je sad upalio bas mi je bila dobra, nekako su mi kretnje bolje i to sve. mozda zbog ovog patcha 1.3 ili zato sto nisam igro tako dugo... samo da isprave ovo quitanje online i neke bugove bilo bi odlicno
I u Fifi quitaju online, valjda će to ubudućnosti sredit i u Pesu i u Fifi.
I u Fifi quitaju online, valjda će to ubudućnosti sredit i u Pesu i u Fifi.
Da stave ip ban na par dana svakom ko quita vise od x puta nebi bilo tak...(Ne igram online, al cujem/vidim da se svi zale)
ee jel mi može neko reći kak da igram online?jel moram bas u igrici ic pa napravit onaj acc...il ima drugi nacin?
ee jel mi može neko reći kak da igram online?jel moram bas u igrici ic pa napravit onaj acc...il ima drugi nacin?
Kupi original i nećeš imat problema .
evo izasa je dlc prije 10 ak min :D
jel mi moze dat ko link od nekog patch-a da je sve orginal i da se lako instalira?
neda mi se zajebavat
jeli mogu spremat online golove. pokusavo sam u highlightsu poslije utakmice ali nemogu.