PES 2012

poruka: 1.902
|
čitano: 821.427
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: PES 2012

Pregorio ti je procesor {#} Izbriši PES, nije za tebe {#}

ORIGIN NICK: HRdreammaker | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
15 godina
dreammaker kaže...

Ozbiljno pitam, nemoraš odmah srati...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
Intel&ATI kaže...
dreammaker kaže...

pa možda bi ti čovjek i odgovorio ozbiljno da na zadnje 2 stanice nije već 5 puta bio odgovor na to pitanje.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina

Kod postavki Master Lige te je pitalo koju bazu igrača želiš koristiti za svoj klub. Stavio si master liga bazu. Tako je bilo u svakom PES-u do sad. Ovog nisam probao al dam ruku u vatru da te i u ovom to pita. To su osnove PES-a, to su osnove muškosti! Je*ate pas.

ORIGIN NICK: HRdreammaker | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
15 godina
Sint1 kaže...

Reci te mi molim vas moze li se igrati u dvoje preko hamachi-a?

NE

15 godina
PES 2012

sad igrao online... super je :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

Kod postavki Master Lige te je pitalo koju bazu igrača želiš koristiti za svoj klub. Stavio si master liga bazu. Tako je bilo u svakom PES-u do sad. Ovog nisam probao al dam ruku u vatru da te i u ovom to pita. To su osnove PES-a, to su osnove muškosti! Je*ate pas.

Treba se otključat za 100 gp bodova u extra content da možeš igrat s običnim igračima tj sa postavama današnjice lol

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
16 godina
neaktivan
PES 2012

tomy ajd dojdi gore u comunity da bacimo jednu.. 

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
šofer13_CRO kaže...

tomy ajd dojdi gore u comunity da bacimo jednu..

Evo me :D

16 godina

CD key kupujte na g2play točka net. Najbolji su definitivno, 149 kn je key ak se ne varam ;) Brzi su i efikasni, već 3. igra koju sam naručio.
Preporuka!

13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Intel&ATI kaže...
dreammaker kaže...

pa možda bi ti čovjek i odgovorio ozbiljno da na zadnje 2 stanice nije već 5 puta bio odgovor na to pitanje.

Drago mi te vidit na temi "najbolje nogometne igre na svijetu".

14 godina
neaktivan
PES 2012

Je li se u master league online pocinje s normalnom momcadi ili?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

nemam rijeci vise za ovaj pes,pa to toliko zdere zivce komp tocno zna u koju cu stranu driblat nikad mi ne mogu pobjec(nije da neznam igrat) al svaku loptu al bas svaku mi procita i svaki potez,cijeli prosli pes se nisam nazivcirao kao u ovih 20-ak utakmica sto sam odigro

SUICIDE-because the world is better place without you
17 godina
sepa kaže...

Drago mi te vidit na temi "najbolje nogometne igre na svijetu".

Je, stalno je tamo ali mora se pojaviti i ovdje te vidjeti je li susjedu konačno crkla krava? Nakon laufa full igre stvarno ne vidim niti jedan razlog a da ne zapalim svijeću konamiu! 

Mislim da u ea sportsu umiru od smijeha nakon odigranih par tekmi pesa.... Što bi suzana mančić rekla, dragi igrači više sreće u sljedećem izvlačenju....

16 godina
neaktivan

sve me strah igrat na onom modu tezine superstar(mislim da se tako zove)onog sto otkljucas,sad je uzas tesko a sta je tek tamo ne usudim se ni pomisljat :)

17 godina
Ryder007 kaže...

sve me strah igrat na onom modu tezine superstar(mislim da se tako zove)onog sto otkljucas,sad je uzas tesko a sta je tek tamo ne usudim se ni pomisljat :)

Možda napokon funkcionalan golman?

16 godina
neaktivan

sorry sto pisem vise postova za redom a el zna ko kak otkljucat ovo

16 godina
neaktivan
PES 2012

pozdrav,znaci imam problem imam 2 đojstika i ja i frend ocemo igrati ligu prvaka i nemozemo nikak namjestiti da igra svako na svom đojstiku pomagajte

0 0 hvala 0
17 godina

ides u setup i oznacis koji joystick koristi koji igrac...

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

ides u setup i oznacis koji joystick koristi koji igrac...

al đojstik 1 se nezeli prebacit u sredinu,a drugi hoce znaci mozemo jedino igrat u paru protiv njih nemozemo svako svoju tekmu na svom đojstiku

17 godina

ne taj setup... ikona setup... tu to sređivas

13 godina
neaktivan
Ryder007 kaže...

odes na edit, edit player... nadjes igraca i edit celebration (tako nesto)

15 godina
neaktivan
Ryder007 kaže...

Ja mislim daje to editan video, no ako nije to moras otkljucat.

LoL acc THCJoshi
15 godina
neaktivan
Jonja kaže...
Ryder007 kaže...

Ja mislim daje to editan video, no ako nije to moras otkljucat.

Nije editan,to je novi celebration od strane konamija.Neznam,mislim da je 64,65 nisam siguran.

15 godina
PES 2012

nemojte me sad opet krivo shvatiti i misliti da dolazim provocirati ili nešto,ali meni se u FIFI puno više sviđaju proslave golova gdje sam možeš birati kako ćeš proslaviti gol.To mi se ne početku nije sviđalo,ali sad mi je odlično. Nema mi bolje stvari nego kad zabijem gol sa Nanijem pa napraviti onaj njegov dvostruki salto.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
1 4 hvala 0
17 godina
antimadridista kaže...

nemojte me sad opet krivo shvatiti i misliti da dolazim provocirati ili nešto,ali meni se u FIFI puno više sviđaju proslave golova gdje sam možeš birati kako ćeš proslaviti gol.To mi se ne početku nije sviđalo,ali sad mi je odlično. Nema mi bolje stvari nego kad zabijem gol sa Nanijem pa napraviti onaj njegov dvostruki salto.

cjepidlacenje

15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Oke.Onda lijepo to komentiraj usvojoj fifa12 temi.Nemoj tu dolazit jel će svi to prihvatit kao provociranje makar si napisao da nije.Pa molim lijepo.

15 godina
Obi Wan kaže...
antimadridista kaže...

cjepidlacenje

ma znam da nije najvažnija stvar u nogometnoj simulaciji,ali bolje je i nekako daje dodatnu čar igri.

15 godina
Tommy_123 kaže...
antimadridista kaže...

Oke.Onda lijepo to komentiraj usvojoj fifa12 temi.Nemoj tu dolazit jel će svi to prihvatit kao provociranje makar si napisao da nije.Pa molim lijepo.

ajde Tommy što si se ti uvrijedio odmah,donedavno ti nitko nije smio spomenuti PES koliko si voLio FIFU i isto si svim fanovima PES-a odgovarao kao meni sad,to me isto tako živciralo iako sam bio na strani FIFE. do nekidan si govorio "jedna je FIFA" a sad "jedan je PES" (ne pričam o vremenu prije nego su igre izašle,nego poslije). Jasno mi je naravno da si sad zavilo više PES nego FIFU,ali previše ideš iz krajnosti u krajnost i ne dozvoljavaš da  bilo tko nešto kaže. Lijepo sam napisao da nemam namjeru provocirati,niti sam ikoga provocirao,jedini koji si počeo provokaciju si ti. Nije me briga ni najmanje koju igru ćeš igrati,stvar je tvog izbora,ali malo smiri doživljaje.

A stvarno neznam tko se na takvu stvar može iživcirati.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.10.2011 23:56 (antimadridista).
15 godina
PES 2012

PESEDIT 1.3

Version 1.3 features:

• Correct emblems, kits, map locations, goal net styles, team ranks, for all teams in
  • the game (Clubs and National)
  • Correct player names for unlicensed national teams
  • Complete Bundesliga including correct squads, kits, lineups, emblems, map
  • locations; All players with correct stats, appearence and boots
  • Corrected league structure (Bundesliga, corrected Champions League)
  • Disabled blur in gameplay
  • New music
  • Updated to KONAMI DLC 1.0 including all new features of it (TRANSFERS, kits, boots): DLC is included, you do NOT need to download it ingame;
       New kits: Almeria, Celta, Girona, Hercules, Murcia + DLC new kits
       New teams: APOEL, BATE, Viktoria Plzen
       New scoreboard selector: (8 scoreboards available)
       New generic stadiums: (big thanks to KLASHMAN69 & HAMMERSANDY for their pack) + assigned to all teams of EPL, Ligue 1, Serie A, La Liga, Adelante,
       Bundesliga, 2. Bundesliga + correct stadium names for each team of those

Improved 2nd division switch

DOWNLOAD

http://ul.to/s6990x28
http://ul.to/dnb6pauj
http://ul.to/y7t0iqm4

Izvor:http://pes2008editing.blogspot.com/

Evo još linkova:(Napomena: Nisu moji, al su provjereni)

http://www.filesonic.com/file/2534719701/PESEdit_2012_Patch_1.3.part1.rar
http://www.filesonic.com/file/2534719731/PESEdit_2012_Patch_1.3.part2.rar
http://www.filesonic.com/file/2534719751/PESEdit_2012_Patch_1.3.part3.rar

http://www.wupload.com/file/382088103/PESEdit_2012_Patch_1.3.part1.rar
http://www.wupload.com/file/382088104/PESEdit_2012_Patch_1.3.part2.rar
http://www.wupload.com/file/382088120/PESEdit_2012_Patch_1.3.part3.rar

LoL nick: Strongtoni R.I.P EP
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.10.2011 3:01 (Don Strongtoni).
Moj PC  
0 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice