Sve vezano uz PES možeš naći na Gamingaccesu.
Da li je itko instalirao burgum patch v0.30 i da li vam pišu imena igrača u hajduku i ostalim hrvatskim klubovima?
Meni ne pišu imena igrača za HNL samo piše PLAYER 1,2,3 itd.
Evo s 3D travom, u cijeloj verziji FIFA-e 09 (dobro, nije neka razlika zbog verzije, no svejedno):
Evo s 3D travom, u cijeloj verziji FIFA-e 09 (dobro, nije neka razlika zbog verzije, no svejedno):
Boli me k za travu... daj više odi s ove teme!!!!!!!!
Nije mi se isprva svidio novi PES jer je najviše usporen i dosadan. Nije realan.
sos ne znaš driblati.
prošla su vremena kad možeš samo s jednim igračem pretrčat cijeli teren i dati gol.
sos ne znaš driblati.
prošla su vremena kad možeš samo s jednim igračem pretrčat cijeli teren i dati gol.
Ok, ti si u pravu, fifa rula, pes je nerealan, fifa ima bolju travu i gameplay.Oces sad odj*bat sa teme?
Pes je bolji, i to ti dokazujes tako da dolazis srat po nasoj temi, u temi fifa 09 mozes samo ti sudjelovat, jer ostale boli k.... za nju
Ok, ti si u pravu, fifa rula, pes je nerealan, fifa ima bolju travu i gameplay.Oces sad odj*bat sa teme?
Pes je bolji, i to ti dokazujes tako da dolazis srat po nasoj temi, u temi fifa 09 mozes samo ti sudjelovat, jer ostale boli k.... za nju
sos ne znaš driblati.
Dajte ljudi više pustite SOS-a. Lik očito ne dobiva pažnju u pravom životu pa ovdje mora biti u centru zbivanja. Samo ga ignorirajte, vidite da je dosadan ko mafija i da nema smisla s njim raspravljat. Očito ima i <10 godina zato što non-stop trubi o tako irelevantnim stvarima da mi je glupo više čitati brdo njegovih postova o 3D travi i ultra-iber-realnoj koliziji.
Svi koji ne žele više gledat glupe postove od sos-a samo stavite na ignoriraj autora i nitko ih više neće morati gledat!
ima li ono cudo za online ono hhamaci lancer i staf lajk det???
To ti se jednom dogodilo, i to je bug. Stavio si istu sliku, i to ti ne bi trebalo smetati (i da se to događa cijelo vrijeme, a ne događa se) jer je to nevažno! Nemaš argumenata!
Evo gledam oko čega se koljete i iz videa mi se čini da je PES previše krut, animacije vođenja lopte su trzave i vidi se da se naslanjaju jedna na drugu. FIFA ima savršeno fluidne animacije, ali mi se čini da ponekad igrači lebde nad podlogom. Moje mišljenje.