PES 2009 (pc)

poruka: 413
|
čitano: 112.332
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
PES 2009 (pc)

Sve vezano uz PES možeš naći na Gamingaccesu.

You only got one finger left And its pointing at the door
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: PES 2009 (pc)
i_rambo_plache kaže...
Maximus kaže...
Znam da ima trening, mislio sam da nemaju mozda kakve smjernice, otprilike kako ide ...  postoji ili kakav kurs za foliranje penala? 
 Ništa bez treninga...

Ja ovako pucam slobodnjake:
- ako je slobodnjak ispod 25 metara stisnem tipku dolje, zafelšam loptu s lijevo ili desno (ovisi dal igrač puca s lijevicom ili desnicom) i pucam do cca. pola snage.
- ako je slobodnjak od 25 do 30 metara ne stiskam tipku dolje samo zafelšam i opet do cca. pola snage pucam.
- ako je slobodnjak na više od 30 m, obično nabacujem.
- ako si skroz blizu gola, npr. 16-18 m, možeš pucati tako da stisneš tipku naprijed i opališ u bliži golmanov kut, s tim da pucaš s 1/4 snage i bez felša. A možeš i naciljati daljni golmanov kut, stisnuti tipku za lob i tipku dolje, snaga do kraja. Ako živi zid skoči, sigurno ćeš dati gol.

A tipka za foliranje penala... Ako misliš za simuliranje, postoji. Kombinacija LB + RB + RT, ali trebaš oprezno s time jer se suci ne daju lako prevariti.
 Hvala na kvalitetnom odgovoru, samo mi jos reci ako nije problem kako da felsam loptu?
16 godina
neaktivan
Maximus kaže...
 Hvala na kvalitetnom odgovoru, samo mi jos reci ako nije problem kako da felsam loptu?
U lijevo felšaš s lijevom tipkom (←), a u desno felšaš s desnom tipkom (→).
And the people bowed and prayed To the neon God they made. And the sign flashed out its warning, In the words that it was forming. Simon & Garfunkel - The Sound of Silence
16 godina
neaktivan
PES 2009 (pc)

Da li je itko instalirao burgum patch v0.30 i da li vam pišu imena igrača u hajduku i ostalim hrvatskim klubovima?

ASUS P5Q DELUXE INTEL CORE 2 DUO E8500 NVIDIA 9800 GX2 SEAGATE BARRACUDA 320GB CORSAIR TWIN2X2048-6400C4 CORSAIR HX 620W Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nisam probao ovu posljednju verziju, no u prošloj je Živković bio u napadu :D Nije mijenjao lica, samo je prekopirao preko neke momčadi Hajdukova imena i grb. Pa te ne mora začuditi ako su neki igrači tamnoputi.
You only got one finger left And its pointing at the door
16 godina
neaktivan
PES 2009 (pc)

Meni ne pišu imena igrača za HNL samo piše PLAYER 1,2,3 itd.

ASUS P5Q DELUXE INTEL CORE 2 DUO E8500 NVIDIA 9800 GX2 SEAGATE BARRACUDA 320GB CORSAIR TWIN2X2048-6400C4 CORSAIR HX 620W Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Razer_Copperhead kaže...

Tako ti piše zato što je taj patch još u beta verziji, točnije verzija 0.30. A od hrvatskih klubova samo Dinamo ima "prave" igrače.

Inače je dobar patch.
And the people bowed and prayed To the neon God they made. And the sign flashed out its warning, In the words that it was forming. Simon & Garfunkel - The Sound of Silence
16 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...
Razer_Copperhead kaže...

Tako ti piše zato što je taj patch još u beta verziji, točnije verzija 0.30. A od hrvatskih klubova samo Dinamo ima "prave" igrače.

Inače je dobar patch.
 Hvala i_rambo_plache.Nadam se da će ubrzo izaći cijela verzija pa da bacim koju partiju protiv prijatelja Dinamo vs. Hajduk,da bude potpuna domaća atmosfera!CoolSmijeh
16 godina
neaktivan
PES 2009 (pc)

Evo s 3D travom, u cijeloj verziji FIFA-e 09 (dobro, nije neka razlika zbog verzije, no svejedno):

3D trava 3D trava
slika 2 slika 2
Ozbiljno...
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.10.2008 19:22 (SOS).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
SOS kaže...

Evo s 3D travom, u cijeloj verziji FIFA-e 09 (dobro, nije neka razlika zbog verzije, no svejedno):

Kao prvo, to je iz filmića, kao drugo, gubi se s ove teme jer ovo nije tema o fifa-i!
People that think they know it all annoy those of us that do!
16 godina
neaktivan
Shady kaže...
SOS kaže...

Kao prvo, to je iz filmića, kao drugo, gubi se s ove teme jer ovo nije tema o fifa-i!
To ti je iz replay-a. Nije iz nikakvog filmića. Bilo je nešto o tome kako mi na svim slikama dosad trava izgleda kao beton itd...
Ozbiljno...
16 godina
protjeran
SOS kaže...
Shady kaže...
SOS kaže...

To ti je iz replay-a. Nije iz nikakvog filmića. Bilo je nešto o tome kako mi na svim slikama dosad trava izgleda kao beton itd...
 Replay je filimć o golu! evo ti slika kako izgleda trava zapravo u utakmici, a ne filmiću ili replayu ili čemu već

16 godina
neaktivan
Shady kaže...
 Replay je filimć o golu! evo ti slika kako izgleda trava zapravo u utakmici, a ne filmiću ili replayu ili čemu već
 Na mojoj je slici samo više približeno! Uslikao sam sliku u instant replay-u. Trava izgleda odlično.
Ozbiljno...
16 godina
protjeran
PES 2009 (pc)

Boli me k za travu... daj više odi s ove teme!!!!!!!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PES 2009 (pc)

Nije mi se isprva svidio novi PES jer je najviše usporen i dosadan. Nije realan.

Ozbiljno...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
PES 2009 (pc)

sos ne znaš driblati.

prošla su vremena kad možeš samo s jednim igračem pretrčat cijeli teren i dati gol.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @3.2 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
crystal6 kaže...

sos ne znaš driblati.

prošla su vremena kad možeš samo s jednim igračem pretrčat cijeli teren i dati gol.

Ne mislim na to. Igrači se sporo kreću, pucaju nerealno pa se bacaju na tlo nakon "šuta"...  Igrači oko igrača s loptom stoje i gledaju. (Nemojte ovo shvatiti doslovce; nije baš tako no i je.)
Ozbiljno...
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.10.2008 20:37 (SOS).
16 godina
neaktivan
PES 2009 (pc)

Ok, ti si u pravu, fifa rula, pes je nerealan, fifa ima bolju travu i gameplay.Oces sad odj*bat sa teme?

Pes je bolji, i to ti dokazujes tako da dolazis srat po nasoj temi, u temi fifa 09 mozes samo ti sudjelovat, jer ostale boli k.... za nju

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Ige kaže...

Ok, ti si u pravu, fifa rula, pes je nerealan, fifa ima bolju travu i gameplay.Oces sad odj*bat sa teme?

Pes je bolji, i to ti dokazujes tako da dolazis srat po nasoj temi, u temi fifa 09 mozes samo ti sudjelovat, jer ostale boli k.... za nju

U potpunosti se slažem, daj više odi s ove teme, kaj ti ne kužiš da nam nećeš dokazat da je fifa bolja (čak i da je), nego češ nam samo sve više ići na živce... jel možeš to skužit?!
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.10.2008 21:46 (Shady).
16 godina
SOS kaže...
crystal6 kaže...

sos ne znaš driblati.

Ne mislim na to. Igrači se sporo kreću, pucaju nerealno pa se bacaju na tlo nakon "šuta"...  Igrači oko igrača s loptom stoje i gledaju. (Nemojte ovo shvatiti doslovce; nije baš tako no i je.)
 Istina sporiji su i ponašaju se kao pravi kreteni ako ih ti ne kontroliraš (mislim na podebljano).
Fizički  engine ima svojih bugova ali mi je daleko zabavniji pes od fife.
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @3.2 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
16 godina
neaktivan
crystal6 kaže...
 Istina sporiji su i ponašaju se kao pravi kreteni ako ih ti ne kontroliraš (mislim na podebljano).
 Nije PES loš, ali je FIFA (09) za mene daleko zabavnija jer je brža, energičnija, teža, a tu i pridonosi i fizika te novi događaji, pa se ne ponavlja jedno te ista radnja.
Ozbiljno...
16 godina
protjeran
SOS kaže...
crystal6 kaže...
 Nije PES loš, ali je FIFA (09) za mene daleko zabavnija jer je brža, energičnija, teža, a tu i pridonosi i fizika te novi događaji, pa se ne ponavlja jedno te ista radnja.
 A koji su to novi događaji?
16 godina
neaktivan
PES 2009 (pc)

Dajte ljudi više pustite SOS-a. Lik očito ne dobiva pažnju u pravom životu pa ovdje mora biti u centru zbivanja. Samo ga ignorirajte, vidite da je dosadan ko mafija i da nema smisla s njim raspravljat. Očito ima i <10 godina zato što non-stop trubi o tako irelevantnim stvarima da mi je glupo više čitati brdo njegovih postova o 3D travi i ultra-iber-realnoj koliziji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
PES 2009 (pc)

Svi koji ne žele više gledat glupe postove od sos-a samo stavite na ignoriraj autora i nitko ih više neće morati gledat!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Shady kaže..
Poput toga da se odbije lopta od stative u golmana, njemu ispadne lopta, uskoči obrambeni igrač te ispuca loptu u protivničkog igrača kojemu isti obrambeni igrač ukliže te on upadne u gol.

PS: Znam što mi smeta! U PES-u igrači jednostavno ne izgledaju živo (mislim, ni nisu živi...) nego kao roboti.
      Još jedan primjer kolizije u PES-u, te nerealnosti. Kroz glavu, nogu...
Slika 1 Slika 1
Ozbiljno...
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.10.2008 11:55 (SOS).
16 godina
protjeran
SOS kaže...
Shady kaže..
Poput toga da se odbije lopta od stative u golmana, njemu ispadne lopta, uskoči obrambeni igrač te ispuca loptu u protivničkog igrača kojemu isti obrambeni igrač ukliže te on upadne u gol.

PS: Znam što mi smeta! U PES-u igrači jednostavno ne izgledaju živo (mislim, ni nisu živi...) nego kao roboti.
 Ovo mi je vjerojatno zadnji post kojim ti odgovaram jer mi se ne da više prepirat s tobom, evo ti što meni smeta u FIFA-i... bolje da ti se vide igrači.....

16 godina
neaktivan
SOS kaže...
Shady kaže..

Wow!Tako vazna komponenta igre, kako to izgleda na replayu...Daj mi pesov gameplay sc, a ne iz replaya, jer to ne vidis kad igras...
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
PES 2009 (pc)

ima li ono cudo za online ono hhamaci lancer i staf lajk det???

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ige kaže...
 Wow!Tako vazna komponenta igre, kako to izgleda na replayu...Daj mi pesov gameplay sc, a ne iz replaya, jer to ne vidis kad igras...
 Vidim, vidim i to jako dobro. A najviše mi smeta kad igrač bezrazumno i fizički nemoguće odleti nakon što završi animacija uklizivanja...

Shady kaže...
 Ovo mi je vjerojatno zadnji post kojim ti odgovaram jer mi se ne da više prepirat s tobom, evo ti što meni smeta u FIFA-i... bolje da ti se vide igrači.....

To ti se jednom dogodilo, i to je bug. Stavio si istu sliku, i to ti ne bi trebalo smetati (i da se to događa cijelo vrijeme, a ne događa se) jer je to nevažno! Nemaš argumenata!

Ozbiljno...
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.10.2008 9:32 (SOS).
16 godina
neaktivan
PES 2009 (pc)

Evo gledam oko čega se koljete i iz videa mi se čini da je PES previše krut, animacije vođenja lopte su trzave i vidi se da se naslanjaju jedna na drugu. FIFA ima savršeno fluidne animacije, ali mi se čini da ponekad igrači lebde nad podlogom. Moje mišljenje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice