Pes 10 demo

poruka: 248
|
čitano: 42.855
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Pes 10 demo

Meni radi jedino ovaj link s 4players.de iako je trebalo barem 10 minuta klikanja pošto je server zatrpan.

Skida se s ~280 kB/s i za oko sat vremena će bit spreman za igranje pa javim dojmove i postam SS-ove...

God made man But he used the monkey to do it Apes in the plan We're all here to prove it I can walk like an ape talk like an ape Do what a monkey can do God made man But a monkey supplied the glue
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Pes 10 demo
jel igra netko,kakvi su dojmovi?

0 0 hvala 0
16 godina
Pes 10 demo

Ev, ja instalirao i neće mi ga pokrenit. Javlja grešku kao da DirectX 9 nije instaliran. Hm...

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Pes 10 demo
Tomislav95 kaže...
jel igra netko,kakvi su dojmovi?

Ja probo i moram reći da sam ostao zadivljen.

Grafika je odlična, publika je animirana, stadioni, mreže izgledaji realno.

Igrači su tromiji nego u PES 2009. To znači da jedan Messi ne može sam predriblati cijelu obranu u jednom trenutku, nego se mora dodavati i taktizirati.

Meni najdraža promjena je pucanje na gol. U slučajevima kada igrač nabije ko konj bude gol jer je to jednostavno neobranjivo (za razliku od PES 2009).

Suci su i dalje isti, pa i animacije za njih.

PES 2010 je PUNO bolji od prethodnika.

glavni izbornik glavni izbornik
izbornik prije tekme izbornik prije tekme
loading screen prije tekme loading screen prije tekme
kao u fifi; igrači ulaze na teren kao u fifi; igrači ulaze na teren
postava postava
veseli se porazu :D veseli se porazu :D
gameplay 1 gameplay 1
gameplay 2 gameplay 2
ne znam zašto je desni gornji kut tako svjetao ne znam zašto je desni gornji kut tako svjetao
gameplay 3 gameplay 3
92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.9.2009 11:16 (crystal6).
16 godina
Pes 10 demo

Onaj server je prezauzet i nije moguće pokrenuti download :(

Jel zna netko još koji izvor za skinuti?

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Armor kaže...

Budi uporan, meni je uspjelo iz 5-6 pokušaja.

Refreshaj stranicu i klikaj download, jednom mora krenut!

16 godina
Armor kaže...

Jel zna netko još koji izvor za skinuti?

pogledaj moj treći post od dna prema gore:  http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/detalji-pes-10/22338.aspx?page=3

Inače što se igre tiče moji dojmovi:

Nema više prelaganih prelazaka igrača samim promjenama smjera, golmani izletavaju puno brže i učinkovitije, možda su udarci malo preprecizni ali mislim da Gerrard tako puca i u real-life Osmijeh

Igra je sporija, igrači su tromiji, nema više Superman Messija i ekipe...   Uglavnom PES kao PES (meni uvijek savršen Namigiva), a sad idem igrat dok mogu.....

We Are Yourself, You'll Never Be Alone Again! P.L.U.R. //// 4.9. Matt M. Maddox @Boogaloo(OTV) Zagreb, 12.9. INVAZIA outdoor @Savski Nasip DJ Ivee. 26.9. UES - Sven Wittekind FAKJEA!!!!
16 godina
Pes 10 demo

Još screenshotova:

Gerrard sigurno puca Gerrard sigurno puca
lopta ide... lopta ide...
Victor Valdes siguran s rukama Victor Valdes siguran s rukama
pokušava zabiti gol pokušava zabiti gol
lopta pogađa... lopta pogađa...
Torresa Torresa
92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.9.2009 11:21 (crystal6).
Moj PC  
5 0 hvala 2
16 godina
Pes 10 demo

Meni neće pokrenit,izbacuje ovu grešku:

Jel ima netko kakvu ideju?

0 0 hvala 0
16 godina
kule kaže...

Meni neće pokrenit,izbacuje ovu grešku:

Jel ima netko kakvu ideju?

odi ovdje  skini taj dll, i extractaj ga u C:\Windows\System32  (uostalom piše ti u readme-u kad skineš taj .dll)

Meni je bio isti error ko i tebi i odmah sam ga rješio na ovaj način.

We Are Yourself, You'll Never Be Alone Again! P.L.U.R. //// 4.9. Matt M. Maddox @Boogaloo(OTV) Zagreb, 12.9. INVAZIA outdoor @Savski Nasip DJ Ivee. 26.9. UES - Sven Wittekind FAKJEA!!!!
15 godina
neaktivan
Pes 10 demo

I sad nek tko kaže da je Fifa bolja neki dan sam nahvalio demo od fife ali nakon što sam vidio ovo mogu samo reći pes je car pes je kralj!!!

Odkud fora da fifa na konzolama izgleda bolje pa pes deset puta realnije izgleda fakat nevjerojatno bojao sam se samo za izgled menija jer je u 2009 verziji izgledao fakat djetinjasto al vidim da je mrcinski

6 0 hvala 0
15 godina
Pes 10 demo

http://rapidshare.com/files/281206099/PES10DEM_by_LOZ.part1.rar
http://rapidshare.com/files/281206096/PES10DEM_by_LOZ.part2.rar
http://rapidshare.com/files/281206105/PES10DEM_by_LOZ.part3.rar
http://rapidshare.com/files/281206113/PES10DEM_by_LOZ.part4.rar
http://rapidshare.com/files/281205936/PES10DEM_by_LOZ.part5.rar

RAR pass: LOZ

kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiill frenzy
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pes 10 demo

Probao i jedino što mogu reć je WOW!!!!!!!

Kao prvo igra odlično izgleda, gameplay je strava, fluidan i stvarno je gušt igrat.

AI protivnika je dobar, dobro pokrivaju prostor i rade presing na igrače...

Probao sam i demo fife, al stvarno što se tiče PC-a, fifa i PES jednostavno ne stanu u istu rečenicu! (inače to za mene vrijedi oduvijek, ne samo od ovog nastvka)

PES je zakon!!!!

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pes 10 demo

Evo i ja sam probao, odigrao jednu tekmu na brzinu (0:0).

Vidim da će igrica bit jednako zarazna kao i PES 2009.

Opet u opcijama nema rezolucije veće od 1024*768 za 4:3 monitore i igra u fullscreenu izgleda malo lame, ali kitserver će to popraviti, zasigurno.

Glavni meni je inovativan i napokon se i Konami odmakao od onog monotonog menija tako da sad izgleda više interaktivno.

Najveće pohvale idu na izgled trave. Ona naprosto izgleda j*bozovno i definitivno je melem za oči. Igrači izgledaju više ljudski, a ne kao da su lutke.

Kao što je već rečeno, igrači su tromiji (bar njemački reprezentativci) i treba razviti dobru pas igru za nekakav napad.

AI se nije previše mijenjao (zapravo, čini mi se da se uopće nije mijenjao) tako da se znanje prijašnjih PES-ova može koristiti i u 2010.-ici.

Bottom-line: dobili smo dosta poboljšanu grafiku i malo izmjenjeni gameplay što igrici osigurava dosta visoku ocjenu. Ja bi joj prema viđenom dao 85/100.

EDIT: zaboravih SS-ove

Isto me razveselilo to što nema više sandboxova oko gola.

nice.... nice....
bočica kod gola :) bočica kod gola :)
God made man But he used the monkey to do it Apes in the plan We're all here to prove it I can walk like an ape talk like an ape Do what a monkey can do God made man But a monkey supplied the glue
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.9.2009 12:30 (i_rambo_plache).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pes 10 demo

hmmmmmmm dosta bugova....npr dodaš golmanu i odeš s nijm u napad a protivnički igrači dok ne dođeš do centra gledaju,golmani prolaze kroz stative,toliko o tome da s jednim igračem nemožeš proć,evo villa,ne moraš ni skretat samo piči ravno.........dobra strana,centaršutevi su pre*ebeni,wow,mogao bih pucati cijeli dan,..........pes 09 oni šutevi iz okreta lopta leti ko*****,a sad sa 16m bombu opičiš i to je to(nije sad to bug,kao lako dati gol već realnost),razlika je vać šut sa 30m lopta leluja i usporava,grafika ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo,kad uđeš u igru vidi se licencirana glazba,ooooooooooooooooooooooooooo još da vidim hrv i dzg!

::::::::::::::::::::::::::::::::))))))))))
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pes 10 demo

Napomena: demo verzija je ona iz srpnja (koja se koristila na Gamesconu) tako da su bugovi sa golmanima, vremenom odaziva itd. popravljeni.

You only got one finger left And its pointing at the door
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vulgaris kaže...

Napomena: demo verzija je ona iz srpnja (koja se koristila na Gamesconu) tako da su bugovi sa golmanima, vremenom odaziva itd. popravljeni.

hahah taman to htio napisat

15 godina
Pes 10 demo

u dvije tekme na najvećoj težini sam zabio pet golova glavom Cool. caka iz 2009 pali i ovdjeSmijeh

ipak moram priznat da se golovi daju lako. ali ovo naspram fife je svemir

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pes 10 demo

nisam razumio oce li biti PES na playstation 2 ,unaprijed hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pes 10 demo

koji su zahtjevi za pes 10 demo.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
emće kaže...

koji su zahtjevi za pes 10 demo.....

MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS:
Windows XP SP2, Vista
Intel Pentium IV 2.4GHz or equivalent processor
1GB RAM
DirectX 9.0c compatible video card. 128MB Pixel Shader 2.0 (NVIDIA GeForce FX or AMD ATI Radeon 9700 video card)

RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS:
Windows XP SP2, Vista
Intel Core2 Duo 2.0GHz or equivalent processor
2GB RAM
DirectX 9.0c compatible video card. 256MB Pixel Shader 3.0 (NVIDIA GeForce 7900 or AMD ATI Radeon HD2600 or better)

15 godina
Pes 10 demo

Meni ide stalo ne negdje 63 fps-a, ali kao da mi ponekad  zalagga. Dali vam se to dešava?

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.9.2009 13:56 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pes 10 demo

evo iz 3. pokusaja sam uspio pokrenuti da mi se skida s onog linka sa prethodne stranice. za 1 h ce biti gotov, jedva cekam.

odma lpool u ruke i pokazati barci ko je najbolji!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Jack Sparrow kaže...

Meni ide stalo ne negdje 63 fps-a, ali kao da mi ponekad  zalagga. Dali vam se to dešava?

Da.

To je opet ona ogromna boljka PES-a, prokleta "crta" na sredini ekrana koja ko da vuče u jedenu stranu!

Ne pamtim ni jedan PES, a da mi nije bil prisutan taj problem.

Inače, sam gameplay totalno me podsjeća na 09, s tim da su ovdje moji suigrači puno gluplji.

Šut je opet nekak premlak, preslab.

Odigral sam jednu tekmu na brzinu jer nemam vremena ni za "čik pauzu" nakon jučerašnje berbe...

Nemrem govoriti je dobar, bolji, lošiji ili isti, moram još pokoju odigrati.

Šteta kaj mi je "pobegel" skrinšot Buffona dok ispucava, da ga usporedim s onim iz Fife - nebo i zemlja razlike u grafici.

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
16 godina
Armor kaže...
Jack Sparrow kaže...

Da.

To je opet ona ogromna boljka PES-a, prokleta "crta" na sredini ekrana koja ko da vuče u jedenu stranu!

Inače, sam gameplay totalno me podsjeća na 09, s tim da su ovdje moji suigrači puno gluplji.

Odigral sam jednu tekmu na brzinu jer nemam vremena ni za "čik pauzu" nakon jučerašnje berbe...

Šteta kaj mi je "pobegel" skrinšot Buffona dok ispucava, da ga usporedim s onim iz Fife - nebo i zemlja razlike u grafici.

Ako se ne varam, to ti je do Vsynca, znaci, ukljuci Vsync i ne bi trebalo biti vise "crte". Mozes i ono "skip frames", mozda i to pomogne... Ako ne mozes ukljucit Vsync u PESovim postavkama, odi na control panel grafice i tu ukljuci za PES!

totus mundus agit histrionem
16 godina
neaktivan

nice

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

tateK
15 godina
Armor kaže...
Jack Sparrow kaže...

Da.

Ta crta ti je do monitora. susjed to a starom samsungu ima a ja na svom ne. crta se javlja na starijim lcd-ima

15 godina

jel ima mozda za skinut da utakmica traje 10 min?? znam da se to moglo na 2009 demu

16 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Ta crta ti je do monitora. susjed to a starom samsungu ima a ja na svom ne. crta se javlja na starijim lcd-ima

Nema to veze s monitorom!

Vertical synchronization (v-sync, v-synch, vbl-sync, vbl-synch) refers generally to the synchronization of frame changes with the vertical blanking interval. Since CRTs were nearly the only common video display technology prior to the widespread adoption of LCDs, the frame buffers in computer graphics hardware are designed to match the CRT characteristic of drawing images from the top down a line at a time by replacing the data of the previous frame in the buffer with that of the next frame in a similar fashion. If the frame buffer is updated with a new image while the image is being transmitted to the display, the frame buffer gives it the current mishmash of both frames, producing a page tearing artifact partway down the image.

Plin je za kuhanje, dizel je za traktore, a benzin je za aute!
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.9.2009 16:26 (Joka).
15 godina
Pes 10 demo

Neznam kako ali na različitim moitorima s istim postavkama crte ima i nema tj na boljem monitoru tj novijem nema a onom nešto starijem ima. vsync bio off ili on

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice