Ma više mi se neda uopće raspravljati koliko je i zašto Phara problematična za igru. Pa na službenom OW forumu svaki dan iskače 10 novih tema za nerfanje Phare i njezine sinergije sa Mercy.
Neki dan gledam onog Seagulla kako igra. Lika i njegov tim su Pharah i Mercy u Grandmasteru RASČETVORILI. Seagull je mjenjao Mcreea i Widow da ih kontrira, ali je Pharah toliko dobro koristila konfiguraciju terena da im nije bilo spasa.
I onda meni retardi ovdje prodaju fore kako Pharah nije problem 
Dobra Pharah u kombinaciji sa Mercy dobiva 2v6 bez problema osim ako se tim nije potpuno posvetio kontriranju.
O njezinoj ulozi dovoljno govori jednostavna statistika koja govori da Pharah kontrira čak 18 od 23 heroja. Jedino joj dobar Mcree, Soldier ili Widow mogu zapapriti, a problem mogu biti i DVA i pametni Genji, ali tek uz pomoć ostatka tima. No sve to pada u vodu ako Pharah zna što radi. Obrušavanje na svojeg "countera" za nju završava u 90 posto slučajeva pozitivno, a daljnja borba je nakon toga farmanje ultija.
Ljudi u M i GM mjenjaju cijelu kompoziciju tima kako bi kontrirali Pharu, recite mi koji drugi heroj zahtijeva toliko sinergiju protivničkog tima da bi ga se kontriralo?
Ja uglavnom nemam nikakvih problema s Pharah a igram iskljucivo Reapera. Samo joj se trebam pametno priblizit na trenutak i gotova je.

Pa Reddit je definicija clown fieste scrubova koji misle da im je rank duplo manji od onoga što zaslužuju 

Trava raste tamo gdje je posadiš.