Overwatch (Blizzard studios)

poruka: 3.497
|
čitano: 453.642
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina

Ja jucer jedno 10 lossova zaredom, skoro pao u silver... doslovno svaka igra 3 zlata i nekoliko team wipeova s ultom (Reaper)... jedna igra afk widow koja plese na spawnu i spama Hello, iduca igra McCree koji urla na voice chat, doslovno ima manje dmg od mercy i ne zeli switchat, pa retardi koji na Numbani defendaju ispred neprijateljskog spawna pa ih ovi samo zaobidu i instant uzmu point itd... Nevjerojatno nesto. Al bar sam zadnje 2 partije pobjedio (prakticki sam) pa bi nadam se mogao past neki win streak bar da malo povratim rating...

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

Ma ja sam odustao, pošto mogu igrati samo Mercy i Winstona treba mi cijela paleta normalnih ljudi koji su sposobni nešto odigrati. Nažalost kako me je MM dovukao skoro do diamonda tako će me i sada spustiti. Ili dobijem straight up trollere ili sam u ekipi koja je nadjačana za negdje 2 ranka.

U jednoj partiji je u mom timu lik instalockao Tracer. Bio je lošiji nego kad se ja zahebavam i izigravam BattleMercy. Odmah sljedeća partija u protivničkoj momčadi neki pro Tracer koji našeg Zenyattu nije uopće puštao iz Spawna. I ja ko Mercy gledam di je naš Zeny cijelo vrijeme, a lik se doslovno nemože uopće priključiti momčadi iz spawna do granice pointa jer ga Tracerica već riješi. Ostali uopće ni ne kuže što se dešava. Ja se samo nasmijem lakrdijaštvu Blizzardovog competitive sustava.

A dobar je bio i lik koji je igrao Mercy dok smo branili Temple of Anubis. Oba tima imaju Zaryu. I tako mi krenemo i u drugom pokušaju oni već osvoje prvi point iako je naša Mercy solo rezala jednog od mojih palih boraca. Ništa čudno pomisliše.

Počinje borba za drugi point. Naša Mercy opet solo reviva jednoga. Uspijemo obraniti ali pitam je koji k radi. On odgovara da solo reviva da se spasi jer ga fokusiraju. Ja njemu govorim kako branimo Anubis 2nd point gdje se može sakriti u spawnu i čekati da nas svih rješe sa Zaryinim ultom i onda revivati. Lik to valjda nije skužio jer su ga u slijedećem napadu riješili prije nego što je uspio iskoristiti ulti i zajedno smo izgubili igru.

0 0 hvala 0
13 godina

Napokon me malo krenulo.. nakon sto sam pao na 2015 (najnizi rating ikad od launcha igre), zadnjih 7 ili 8 igara sam pobjedio. Kolko se sjecam prije je bio winstreak bonus i nakon 4-5 pobjeda zaredom bi vec dobivao po 100 SR... sad sam na ruzan nacin otkrio da su to ocito promijenili, jer i dalje nakon 8 pobjeda zaredom dobivam samo 20-30 SR... tako da se jos uvijek nisam niti vratio do ratinga koji sam imao nakon placementa (oko 2.3k)...  ne zelim ni pomisljat kolko cu jos igara morat odigrat i kolko zivaca izgubit za doc do platine i jednog dana diamonda...

Evo 11 pobjeda zaredom, za 11. sam dobio 20 SR :) ggwp blizz. a cim izgubim prvu igru vjerojatno cu izgubiti 60 ili tako nesto.

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.6.2017 18:52 (Minneyar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Još jedan genocid s Pharah 

Instant win 

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

Ma više mi se neda uopće raspravljati koliko je i zašto Phara problematična za igru. Pa na službenom OW forumu svaki dan iskače 10 novih tema za nerfanje Phare i njezine sinergije sa Mercy.

Neki dan gledam onog Seagulla kako igra. Lika i njegov tim su Pharah i Mercy u Grandmasteru RASČETVORILI. Seagull je mjenjao Mcreea i Widow da ih kontrira, ali je Pharah toliko dobro koristila konfiguraciju terena da im nije bilo spasa.

I onda meni retardi ovdje prodaju fore kako Pharah nije problem

Dobra Pharah u kombinaciji sa Mercy dobiva 2v6 bez problema osim ako se tim nije potpuno posvetio kontriranju.

O njezinoj ulozi dovoljno govori jednostavna statistika koja govori da Pharah kontrira čak 18 od 23 heroja. Jedino joj dobar Mcree, Soldier ili Widow mogu zapapriti, a problem mogu biti i DVA i pametni Genji, ali tek uz pomoć ostatka tima. No sve to pada u vodu ako Pharah zna što radi. Obrušavanje na svojeg "countera" za nju završava u 90 posto slučajeva pozitivno, a daljnja borba je nakon toga farmanje ultija.

Ljudi u M i GM mjenjaju cijelu kompoziciju tima kako bi kontrirali Pharu, recite mi koji drugi heroj zahtijeva toliko sinergiju protivničkog tima da bi ga se kontriralo?

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.6.2017 22:34 (D-wook).

0 1 hvala 0
8 godina
neaktivan

Lockout 6v6 mi je dobra fora, ali neznam zašto su izbacili 1v1, to sam uvijek volio odigrati.

Kod 6v6 zna biti problematično ako se igraju po dva healera i onda za zadnju rundu ne ostaje niti jedan

Možda je vrijeme da Ow predstavi novog healera u svoju kolekciju, ali imam osjećaj da bi Hammond to mogao i biti.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Dečki znate li slucajno svako koliko izbace novog heroja?

Oko za oko i cijeli svijet ce biti slijep

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Re: Overwatch (Blizzard studios)

Igra je izašla 24.05.2016. i do sada su nakon početnog 21 heroja dodali još 3 nova (Ana, Sombra i Orisa), a ubrzo se očekuje još jedan novi (Hammond).

Ja mislim da je Blizzard rekao da se mogu očekivati 2-3 nova heroja po godini.

13 godina
D-wook kaže...

Ma više mi se neda uopće raspravljati koliko je i zašto Phara problematična za igru. Pa na službenom OW forumu svaki dan iskače 10 novih tema za nerfanje Phare i njezine sinergije sa Mercy.

Neki dan gledam onog Seagulla kako igra. Lika i njegov tim su Pharah i Mercy u Grandmasteru RASČETVORILI. Seagull je mjenjao Mcreea i Widow da ih kontrira, ali je Pharah toliko dobro koristila konfiguraciju terena da im nije bilo spasa.

I onda meni retardi ovdje prodaju fore kako Pharah nije problem

Dobra Pharah u kombinaciji sa Mercy dobiva 2v6 bez problema osim ako se tim nije potpuno posvetio kontriranju.

O njezinoj ulozi dovoljno govori jednostavna statistika koja govori da Pharah kontrira čak 18 od 23 heroja. Jedino joj dobar Mcree, Soldier ili Widow mogu zapapriti, a problem mogu biti i DVA i pametni Genji, ali tek uz pomoć ostatka tima. No sve to pada u vodu ako Pharah zna što radi. Obrušavanje na svojeg "countera" za nju završava u 90 posto slučajeva pozitivno, a daljnja borba je nakon toga farmanje ultija.

Ljudi u M i GM mjenjaju cijelu kompoziciju tima kako bi kontrirali Pharu, recite mi koji drugi heroj zahtijeva toliko sinergiju protivničkog tima da bi ga se kontriralo?

Ja uglavnom nemam nikakvih problema s Pharah a igram iskljucivo Reapera. Samo joj se trebam pametno priblizit na trenutak i gotova je.

8 godina
neaktivan

Neznam u kojem ranku igraš, ali u kojem god da jesi, ako s Reaperom rješavaš Pharu nije u tebi stvar nego je u njoj problem.

Ali dobro, koliko god da je Pharah problematična, sada u rukama imamo još goru situaciju u igri. A to je ova dive meta sa Winstonom, Dvom, Genjiem i Tracer. Užaš koji nema drugačijeg countera nego mirroringa kompozicije. Pakao za healere i sve one kojima se ne sviđa ovakav način igre.

Ako imate volje, pomognite malo na službenim forumima, Blizzard zna ponekad poslušati pa ako nas se dovoljno skupi možda stanu ovoj gluposti na kraj.

Rheinhardt je obsolete, Orisa je dno, Roadhoga su uništili, svi defensive heroji su totalna banana. Danas sam instalirao onu aplikaciju "Oversumo" i gledam statistiku za pojedine heroje - Winston 75% pobjeda , sa niti jednim drugim herojem nemogu preko 50 %.

Bastion, Roadhog i Junkrat - najbolji heroji u igri su TRASH TIER i zajedno nemogu skupiti 3 % pickratea kroz sve rankove. Onaj jebeni Genji je negdje na 99%, svi najbolji igrači ga mainaju, ali ne njega se ne dira, dash reset je po njima potpuno balansiran ability, a dragonblade i nanoblade ultimatevi koji se veoma lagano kontriraju.

Jedino što je pozitivno jest to da u diamondu i niže ne postoje igrači koji mogu dominirati sa Tracer kao što je to veliki problem u M i GM, pa bar s njom nemamo toliki problem.

0 4 hvala 0
17 godina

Kakav to danas patch ide za Overwatch???

Ne vidim ni patch notese ili nešto. Igrao sam jučer BTW, imam patch od 27.06.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ne kužim čemu su išli sjebati Hoga, ne mainam ga ali i dalje mi je glupo, nisam nikog živog čuo da se žali na njega u bilo kojem smislu. Bacili su ga u isti koš s Sombrom, Bastionom, i ostalim herojima koje "niko živ" ne igra, i na taj način "maknuli" još jednog heroja iz igre. Dok ostale heroje na koje se ljudi žale i koji imaju ludi pickrate ne diraju...Ajde bar su malo oživjeli Reapera i Mcreeja.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
D-wook kaže...

Bastion, Roadhog i Junkrat - najbolji heroji u igri su TRASH TIER i zajedno nemogu skupiti 3 % pickratea kroz sve rankove. Onaj jebeni Genji je negdje na 99%, svi najbolji igrači ga mainaju, ali ne njega se ne dira, dash reset je po njima potpuno balansiran ability, a dragonblade i 

.

battlelog:http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/carrycopter/ youtube: https://www.youtube.com/c/carrycopterr
13 godina
D-wook kaže...

Neznam u kojem ranku igraš, ali u kojem god da jesi, ako s Reaperom rješavaš Pharu nije u tebi stvar nego je u njoj problem.

Ali dobro, koliko god da je Pharah problematična, sada u rukama imamo još goru situaciju u igri. A to je ova dive meta sa Winstonom, Dvom, Genjiem i Tracer. Užaš koji nema drugačijeg countera nego mirroringa kompozicije. Pakao za healere i sve one kojima se ne sviđa ovakav način igre.

Ako imate volje, pomognite malo na službenim forumima, Blizzard zna ponekad poslušati pa ako nas se dovoljno skupi možda stanu ovoj gluposti na kraj.

Rheinhardt je obsolete, Orisa je dno, Roadhoga su uništili, svi defensive heroji su totalna banana. Danas sam instalirao onu aplikaciju "Oversumo" i gledam statistiku za pojedine heroje - Winston 75% pobjeda , sa niti jednim drugim herojem nemogu preko 50 %.

Bastion, Roadhog i Junkrat - najbolji heroji u igri su TRASH TIER i zajedno nemogu skupiti 3 % pickratea kroz sve rankove. Onaj jebeni Genji je negdje na 99%, svi najbolji igrači ga mainaju, ali ne njega se ne dira, dash reset je po njima potpuno balansiran ability, a dragonblade i nanoblade ultimatevi koji se veoma lagano kontriraju.

Jedino što je pozitivno jest to da u diamondu i niže ne postoje igrači koji mogu dominirati sa Tracer kao što je to veliki problem u M i GM, pa bar s njom nemamo toliki problem.

Prilicno sam siguran da si pred nekoliko mjeseci prigovarao protiv tank mete i ANe i kako je to preglupo i nezabavno, svodi se na to ko ce prije unistiti barijeru, blah blah blah. Sad se igra totalno drukciji stil, i opet nije dobro :D Ajde da cujem kakva bi onda bila tvoja idealna meta. Znamo da ti smeta i Pharah. Ti zelis da meta bude "nek protivnicki tim stoji na mjestu dok ih ja lijepo polako headshotam" ili sta? 

Btw, prakticki svi heroji su potpuno viable od bronce do diamonda, u pravim rukama mozes svasta napravit i sa ne tolko popularnim pickovima. U GM, Master, i turnirima je drukcije, al to vecinu populacije igre ionako ne zanima, to se moze prakticki gledati kao druga igra. Sta me briga sta su genji i tracer broken na najvisem levelu kad su u goldu obicno beskorisni feederi. UVIJEK ce postojati pro meta i "najbolji" heroji/ kompozicije, to je jednostavno priroda takvih igara. Ne znaci da nista drugo ne valja.

8 godina
neaktivan

Pozdrav,novi sam ovdje na forumu i vidim da je overwatch popularna tema pa reko da se prijavim.Treba mi neko za competitive.Trenutno sam rank 1506 (lmao) al vecinom zato sto igram s random ljudima koji,ili igraju po svome i ne zele biti tim,ili samo leavaju igru itd.Inace,coompetitive prije uopce nisam igrao tako cesto, nego tek nedavno sam onako poceo prilicno xD.Prilicno sam dobar,ono mogu biti dps,tank,healer nije bitno.Sa svima mogu igrat (osim sa zarjom-playtime 2 min xd)

Pa eto ako netko hoce da igramo ili cisto da se zajebavamo u arcade mode il nesto takvo neka se javi 

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.7.2017 21:02 (rockstar7).

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Promster kaže...

Ne kužim čemu su išli sjebati Hoga, ne mainam ga ali i dalje mi je glupo, nisam nikog živog čuo da se žali na njega u bilo kojem smislu. Bacili su ga u isti koš s Sombrom, Bastionom, i ostalim herojima koje "niko živ" ne igra, i na taj način "maknuli" još jednog heroja iz igre. Dok ostale heroje na koje se ljudi žale i koji imaju ludi pickrate ne diraju...Ajde bar su malo oživjeli Reapera i Mcreeja.

Ma idioti što drugo reći. Masa noobova se žalila kako ih Roadhog ubija i da ga treba nerfati. A najbolje je što sada ti isti noobovi govore "adapt to changes" no zaboravljaju kako oni nisu imali dovoljno mozga se sami prilagoditi na Roadhogovu kuku. Njegov pickrate, winrate i meta viability u boljim rankovima (platinum+) su bili loši i prije trostrukog nerfa, a danas je u takvom stanju da ljudi namjerno throwaju ako ga netko izabere. Pa ja prvi odmah sve po spisku čim ga netko picka.  On je bio jedina kazna za ljude bez mozga koji nisu bili dovoljno dobri u igri da ga kontinuirano izbjegavaju, no pošto masa ljudi (62 % igrača u goldu, silveru i bronzu) igra računalne igre sa 2% uključenog mozga onda je za njih naravno bio no skill OP OHK heroj kojeg je trebalo eliminirati.

Imaš youtubera RagTagg  koji vodi nešto što se zove "toxic coaching" gdje sarkastično vrijeđa likove iz nižih rangova koji nemaju pojma igrati ovu igru. I tek kad pogledaš njegove videe skužiš kako kod mase ljudi uopće ne postoji korelacija između provedenih sati igranja i napredovanja u skillu. Oni jednostavno ne razumiju, ne kuže ili nisu dovoljno svjesni  stvari potrebne za napredovanje u Overwatchu. Sve ti je jasno kada silver ili gold border igrača vidiš u silveru, goldu ili platinumu. Jednostavno ljudi s vremenom ne postaju bolji i zbog toga je Roadhog većini OW populacije predstavljao poveći problem.

kurt kaže...
D-wook kaže...

Bastion, Roadhog i Junkrat - najbolji heroji u igri su TRASH TIER i zajedno nemogu skupiti 3 % pickratea kroz sve rankove. Onaj jebeni Genji je negdje na 99%, svi najbolji igrači ga mainaju, ali ne njega se ne dira, dash reset je po njima potpuno balansiran ability, a dragonblade i

Bastion kroz sve rankove ima 0,5 % pickratea. Znači da nakon zadnjih promjena više nije viable ni među djecom s posebnim potrebama. Junku je prosječni pickrate oko 2%, ali se to drastično spušta u platinumu i niže i to zbog razloga jer igrači u Goldu i nižim rankovima uopće ne mare za to da li je Pharah u igri i da li s Junkom uopće nešto uspjevaju postići.

Rekao sam da su oni najbolji heroji jer ih je veoma zabavno igrati i jer su određenim situacijama mogli dominirati bez potpore cijelog tima. Junk je mogao držati chokepointe i razbijati u CQC i čak i u normalnih okršajima bez problema no danas je protiv Phare i dive kompozicije beskoristan. Roadhog je prije nerfa mosao solo carryati cijeli tim sa nekoliko dobro pogođenih kuka, danas izgubi 1v1 protiv Lucia. Bastion je svojevremeno mogao iz iznenadnog flanka pokostiti 2-3 protivničkih igrača prije nego što su ga riješili ili što se je morao povući i mogao je držati poziciju iz zavidne udaljenosti, a danas bez headshota i sa spreadom većim od Orisine glave može samo trollati svoju momčad.

Minneyar kaže...

Prilicno sam siguran da si pred nekoliko mjeseci prigovarao protiv tank mete i ANe i kako je to preglupo i nezabavno, svodi se na to ko ce prije unistiti barijeru, blah blah blah. Sad se igra totalno drukciji stil, i opet nije dobro :D Ajde da cujem kakva bi onda bila tvoja idealna meta. Znamo da ti smeta i Pharah. Ti zelis da meta bude "nek protivnicki tim stoji na mjestu dok ih ja lijepo polako headshotam" ili sta? 

Btw, prakticki svi heroji su potpuno viable od bronce do diamonda, u pravim rukama mozes svasta napravit i sa ne tolko popularnim pickovima. U GM, Master, i turnirima je drukcije, al to vecinu populacije igre ionako ne zanima, to se moze prakticki gledati kao druga igra. Sta me briga sta su genji i tracer broken na najvisem levelu kad su u goldu obicno beskorisni feederi. UVIJEK ce postojati pro meta i "najbolji" heroji/ kompozicije, to je jednostavno priroda takvih igara. Ne znaci da nista drugo ne valja.

E sad si me našao, ne sjećam se više što sam rekao prije nekoliko mjeseci, a prije ovoga sam popio toliko pive, vina i travarice da me nije ni briga. Uglavnom moja obećana meta je ona gdje ja mogu uzeti Junka, Roadhoga ili Bastiona i solo carryati cijeli tim sa svojom dobrom igrom ili nekoliko dobrih poteza. Danas je to troje heroja trash tier.

Ja sam već odavno rekao da bi trebale postojati dvije razine balansiranja igre, jedna za GM i M i jedna za niže rankove, ali što se današnjeg stanja tiče malo je nepošteno govoriti kako su ama baš svi heroji viable kroz sve rankove. Prijatelju, postoji 7 rankova i pro level, milioni igrača i razina skillova, da ubacim heroja koji samo može meleeati u nekom ranku bi imao preko 1% pickrate bez obzira što je u potpunosti beskoristan.

I potpuna je neistina da su svi heroji viable od bronce do diamonda. Neznam koliko si ti igrao Overwatch, ali ja imam nabijeno preko 500 sati u 9 mjeseci i competitive sam igrao od silvera do platine i iz vlastitog iskustva i iz statistike se može zaključiti da je skill razlika između bronze i platine tolika da u potpunosti mijenja balans heroja. Bastion je već u silveru najmanje pickan heroj sa 1,00 posto, dok u goldu već pada na 0,7%.

Recimo ugrubo da kao relevantni podatak za mjerenje viabilnosti heroja uzimamo pickrate u GM-u i uspoređujemo ga sa pickrateom kroz niže rankove.

Heroji koji imaju pickrate niži od 1 % kroz sve rankove (TROLL TIER):

GM: Symmetra, Roadhog, Orisa, Junkrat, Mei, Bastion i pridružuje im se Rheinhardt

M: Orisa, Junk, Mei, Bastion

Diamond: Bastion

Platinum: Bastion

Gold: Bastion

Silver /

Bronze /

Mislim da iz ovoga možeš zaključiti u kojem se smjeru kreće balansiranje igre, a uzmi u obzir da je dive meta tek započela pa pojedini heroji poput Roadhoga još nisu pali na svoje realne razine.

Mercy je najviše pickana kroz sve razine osim GM-a gdje prvih 5 mjesta zauzima čistokrvna dive kompozicija - Winston, Genji, Tracer, Lucio, Dva.

rockstar7 kaže...

Pozdrav,novi sam ovdje na forumu i vidim da je overwatch popularna tema pa reko da se prijavim.Treba mi neko za competitive.Trenutno sam rank 1506 (lmao) al vecinom zato sto igram s random ljudima koji,ili igraju po svome i ne zele biti tim,ili samo leavaju igru itd.Inace,coompetitive prije uopce nisam igrao tako cesto, nego tek nedavno sam onako poceo prilicno xD.Prilicno sam dobar,ono mogu biti dps,tank,healer nije bitno.Sa svima mogu igrat (osim sa zarjom-playtime 2 min xd)

Pa eto ako netko hoce da igramo ili cisto da se zajebavamo u arcade mode il nesto takvo neka se javi 

Ostavi svoj nickname na battlenetu pa ćemo te dodati. Ili ako hoćeš napravi kao što sam ja, dodaj svih i onda dalje ovdje anonimno piši jer će u suprotnom scrubovi na ovom forumu svaki tvoj upis komentirati kroz detaljnu analizu tvojeg accaunta i onda te prozivati za svaku svoju imaginarnu manifestaciju netočnosti.

Ja sam dodao masu ljudi s ovog foruma, ali nažalost igram off hours od 6-8 ujutro i 14-19 popodne kada nema nikoga online pa onda nemam priliku igrati s njima. U svakom slučaju ekipa se čini u redu, iako poneki preko mikrofona zvuče kao da su ispali iz američkih filmova gdje u podrumu roditeljske kuće igraju računalne igre cijeli dan. Svakako dodaj svih i uživaj, svi smo mi ljudi.

14 godina
neaktivan

prije bi rekao da manje od 1% ljudi misli da je bastion zabavan heroj

battlelog:http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/carrycopter/ youtube: https://www.youtube.com/c/carrycopterr

0 0 hvala 0
13 godina

Pod "svi heroji su viable od bronce do diamonda" mislim na cinjenicu da sam vidio puno puta da ljudi ownaju/ carryaju sa Bastionom, Junkom i slicnim stvarima koje ti nazivas potpuno beskorisnima. Junk je na nekim mapama premocan, a i opcenito protiv dive kompozicije nije uopce los. Naravno, ako je dobar igrac. A i Bastion moze itekako funkcionirat uz potporu tima.

A to sto ti zelis iWin heroja s kojim ces sam moc 1v6 pobjedivat bez obzira na svoj tim i los aim, nece se i hvala bogu da se nece dogodit.

Za Roadhoga se slazem da je sad prelos i da nerf nije bio potreban. Pogotovo posto imam reapera pa znam kolko se izivljavam na roadhogu. Cak i ak me sleda uhvati kukom, svejedno se okrenem i ubijem ga :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

"moja obećana meta je ona gdje ja mogu uzeti Junka, Roadhoga ili Bastiona i solo carryati cijeli tim sa svojom dobrom igrom ili nekoliko dobrih poteza. Danas je to troje heroja trash tier."

Ili se salis ili ne ali kako si ti iz bronza ikada ispuzao ja ne znam.

Ti ne mozes solo carrijati nista sa ni jednim herojem jer nisi toliko dobar.
4.5k do 5k igraci mogu carrijati scrubovi poput mene i tebe ne mogu kad to shvatis mozda i naucis igrati kako treba.

Kako ces ti carrijati gledas official blizz forume za balans tamo samo dolaze scrub experti poput tebe pricati gluposti pa to ni blizzard ne cita,citaju se reddit subovi sa pravim prijedlozima i brojkama.

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Minneyar kaže...

Pod "svi heroji su viable od bronce do diamonda" mislim na cinjenicu da sam vidio puno puta da ljudi ownaju/ carryaju sa Bastionom, Junkom i slicnim stvarima koje ti nazivas potpuno beskorisnima. Junk je na nekim mapama premocan, a i opcenito protiv dive kompozicije nije uopce los. Naravno, ako je dobar igrac. A i Bastion moze itekako funkcionirat uz potporu tima.

A to sto ti zelis iWin heroja s kojim ces sam moc 1v6 pobjedivat bez obzira na svoj tim i los aim, nece se i hvala bogu da se nece dogodit.

Pa od izlaska igre promijenilo se negdje 10 meta. Naravno da su i ti heroji imali svojih 5 minuta kada su bili dovoljno viable za kompetitivnu igru. Probaj danas carryati sa Junkom protiv Pharah ili sa Bastionom protiv Pharah, Genjia i Tracer. I onda se čudi kad ti winrate bude manji od njihovog pickratea.

iWin heroji su se već desili. Bili su takvi i Bastion i Roadhog. Krajem druge sezone sam dominirao Bastionom, čak sam ga uspješno igrao i tijekom triple tank mete, a Roadhog je sve to zadnjeg nerfa bio solo carry heroj sve do mastera. Čak se je i sa Junkom moglo nositi cijelu momčad u određenim situacijama. Hanamura 1st point, Dorado 1st chokepoint, Eichenwalde 1st point - sve su to bile mape gdje sam neprijatelje izluđivao sa Junkom. Danas granate lete u prazno jer nitko više neide kroz chokepointove. Tracer, Genji, DVA, Winston i Pharah ti se smiju u facu kad vide da granatiraš u prazno, a oni skaču iza i oko tebe kako žele. Još sami Tracer i Genji nisu toliko problematični za Junka, ali podupreni od cijele dive kompozicije čini veliku razliku.

Wack kaže...

"moja obećana meta je ona gdje ja mogu uzeti Junka, Roadhoga ili Bastiona i solo carryati cijeli tim sa svojom dobrom igrom ili nekoliko dobrih poteza. Danas je to troje heroja trash tier."

Ili se salis ili ne ali kako si ti iz bronza ikada ispuzao ja ne znam.

Ti ne mozes solo carrijati nista sa ni jednim herojem jer nisi toliko dobar.
4.5k do 5k igraci mogu carrijati scrubovi poput mene i tebe ne mogu kad to shvatis mozda i naucis igrati kako treba.

Kako ces ti carrijati gledas official blizz forume za balans tamo samo dolaze scrub experti poput tebe pricati gluposti pa to ni blizzard ne cita,citaju se reddit subovi sa pravim prijedlozima i brojkama.

Trebaš se zapitati kako si ti izašao iz bronce sa ovakvim logičkim deformacijama. No da ti ne objašnjavam zašto si još jedan primjer neuspjeha hrvatskog obrazovnog sustava, samo ću ti kratko reći da ako u GM-u koji je ekstrem distribucije i gdje je varijacija skilla među igračima svedena na minimum postoje igrači koji mogu solo carryati onda takvi postoje i u bronzi jer je relativnost njihovog skilla identična. Naravno pretpostavlja se da se takvi igrači u tom rangu onda neće dugo zadržavati, kao što se nisam ni ja zadržao u silveru gdje sam ih rasturio sa Bastionom, niti u goldu gdje sam sa Roadhogom znao vući cijelu svoju momčad do pobjede. U platini sam se igrajući Mercy nadao da će mene netko povući do Diamonda, ali to se još uvijek nije dogodilo, a nisam jedan od onih koji će iskorištavati Mercy SR fail.

Da Reddit Pa Reddit je definicija clown fieste scrubova koji misle da im je rank duplo manji od onoga što zaslužuju Daj nemoj me nasmijavati. 

A da odeš malo na Blizz forume vidio bi da su tata Kaplan i kompanija tamo dosta često i aktivni.

11 godina

U bronzi scrubzoidu deformisati ne moze carrijati nitko jer ne bi bio u bronzi da moze, tamo bukvalno igraju ljudi koji ni kontrole ne znaju nastimati i kojima je logika onaj heroj koji ih ubija je OP (aka tvoja "logika" ili nedostatak iste"

A na redditu blizz devsi nisu aktivni ? neinformisani arogantni ispdrak nista vise,izasao iz bronze zahvaljujuci blizz algorimtu za cry babies koji igraju svaki dan i "farmaju" rank ne skillom nego vremenom i silom.
Pretezno igras e-mode heroje za comp poput winstona i mercy jos jedan razlog,da mainas widow,genji,nesto high skill ne bi golda vidio.

Dalje ako mislis da si tako dobar a zeza te ostalih 5 igraca ajmo 1v1 neke novce da ulozimo da pa vidim taj skill ako si nagodan ?

Necu besplatno jer sam cba vrijeme trositi na takve ali mic ili neki dokaz da ces ti igrati a ne netko umjesto tebe je potreban naravno.

Ako si za ovaj 1v1 nemoj mi wall of text pisati o meti i balansu i ostalim glupostima koje povracas ovdje svaki drugi dan,samo zelis li ili ne i koliko novca zelis da ulozis.

Bar jedno 30 ljudi mimo mene ti je reklo da nemas pojma o cemu pricas da si obicna nobina i pricas gluposti ali ti i dalje od drveta sumu ne vidis.

Ako ne zelis 1v1 zavrsili smo ja i ti,veca sam ja budala sto se sa ovakvim frikovima deluzionalnim rasravljam.

3 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

ovo nisu istine

Pa ja sam sam na ovoj temi već mnogo puta objasnio kako, zašto i s kojim herojima sam napredovao od silvera do jedne pobjede od diamonda i još sam uz to spominjao kako mi je aim, pogotovo tracking mete, katastrofičan.

I on sada mene izaziva 1v1 kako bi što točno? Pobio moje argumente o balansu igre? Pa ako sa Soldierom možeš solirati Lucia koji se ne kreće pravocrtno to je već no contest jer ja to nemogu, a to je nešto što sam priznao od kada sam počeo pisati na ovom forumu.

Pa da utvrdimo gradivo:

1) Ana dok je bila OP i kada s njom nisi mogao promašiti 3 ili 4 tenka ispred tebe

2) Bastion dok je imao spread i range da pokosi pola ekipe prije nego što skuže što ih je snašlo

3) Roadhog dok je mogao OHK, flick shot kuke mi je dobro išao i držao sam ga na oko 50%

4) Mercy jer je lagana za igrati i ne zahtjeva mehaničke vještine

5) Winston koji kao i Mercy ne zahtjeva dobre mehaničke vještine

Pa ti si gori od naših političara, ja "priznam" sve, a on i dalje to koristi kako bi me diskreditirao.

Ili si ti jedan od onih koji misle da je Overwatch skill = aim, ali onda si još gluplji nego što sam pretpostavljao. Ljudi napreduju na temelju onog što im dobro ide, pa i ja sam svjestan da mi je aim na razini silvera-golda, ali sam zbog gore navedenih razloga napredovao u ratingu.

I kao što vidiš po gore navedenim razlozima mojeg "uspjeha", od 5 načina koje sam ja koristio za napredak samo je jedan ostao živ, a to je Winston (Mercy je posebna priča). I zbog toga sam protiv današnje mete i današnjeg balansa heroja. Ne želim Soldiera sa 20 dmga kad s njim nemogu pogoditi slona, želim u igri heroje koje JA mogu igrati dovoljno dobro da carryam cijeli tim.

Neznam da li si sposoban išta od ovoga razumijeti, ali nada uvijek postoji.

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.7.2017 22:56 (D-wook).
13 godina
neaktivan
D-wook kaže...
 želim u igri heroje koje JA mogu igrati dovoljno dobro da carryam cijeli tim.

De malo pošalji tih droga na kojima si vidim da brutalno pucaju.

8 godina
neaktivan
Par clipova iz Gm/TOP 500 gejmova :3

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
udarnik60 kaže...

De malo pošalji tih droga na kojima si vidim da brutalno pucaju.

Puno pive, malo vina i tu i tamo koja žestica.

I onda usporedi Gengu ultimate sa sranjima poput widow ultimate.

17 godina

New Doomfist Teaser! Doomfist Reveal & Release Next Week? (Overwatch)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Overwatch Revealed! Doomfist DEFEATED by Winston! [Doomfist Teaser]

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Doomfist live na PTR.

Izgleda zabavno i mocno u pravim rukama, ali mislim da ima jos veci skill cap od Genjija. Odnosno, bit ce jako puno losih Doomfist mainova koji ga zele igrati jer je cool, tako da nisam siguran sto da mislim o svemu :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Minneyar kaže...

Doomfist live na PTR.

Izgleda zabavno i mocno u pravim rukama, ali mislim da ima jos veci skill cap od Genjija. Odnosno, bit ce jako puno losih Doomfist mainova koji ga zele igrati jer je cool, tako da nisam siguran sto da mislim o svemu :P

Isto kao i sa svakih herojem kad izadje, svi ga igraju na pocetku, kad prasina slegne vrati se sve na normalu...

13 godina

Ne bas,  Hanzo i Genji su oduvijek najpopularniji jer imaju "cool" faktor za djecu... a cini mi se da bi i Doomfist mogao tak nesto bit. Nadam se da se varam :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice