Originalni Sraz Pitanja

poruka: 4
|
čitano: 6.054
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Originalni Sraz Pitanja

Kopanjem među starim disketama našao sam par dobrih starih igara s kojima smo gubili vrijeme na informatici u osnovnoj školi: prehistoric, aladin i sraz

i naravno da sam poceo igrat opet sraz sa ekipom. vec nekoliko dana do kasno u noc igramo ali su nam se lagano pocela ponavljat pitanja sto nam umanjuje zabavu.

e tu dolazim do pravog pitanja

koliko me sjećanje služi, neka od datoteka se mogla otvoriti pomocu ili notepada ili nekog hex editora il tak nest, i onda u tome editirati i dodati nova pitanja.. ali sada nikako nemogu pronac koja je datoteka i skojim programom otvorit. da li itko zna skojim programom se može? ili mi sjecanje vara i to samo moja mašta me zaje****?

unaprijed hvala :D

p.s. ukoliko netko misli da bi mozda uspio skuzit kako to napravit a nema sraz.. nek mi posalje mail u privatnoj poruci... pa mu posaljem.. sraz je freeware postao tako da nebi tu trebalo bit nikakvih problema

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.12.2010 15:24 (Fuzguz).

1 0 hvala 0
15 godina
RE: Originalni Sraz Pitanja

ja ti predlazem da se maknes od kompa i kupis Trivial Pursuit

Imas na hrvatskom zakon je prije jedno mjesec dana ja sa frendovima igrao od 18h do 5h :-) 

Edit: evo link ako te zanima 

http://www.turbolimac.com/Products/TurboLimac/PID-90340257.aspx

My Life Is A Very Serious Game...
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.12.2010 15:27 (CroVandal).
17 godina
neaktivan
RE: Originalni Sraz Pitanja

zahvaljujem na prijedlogu... ali sraz je sraz :D.. mozda i nije najbolja takva igra.. ali nemoš protiv nostalgije

samo da je malo više pitanja...

17 godina
neaktivan
Originalni Sraz Pitanja

ista?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice