Org key za cod4 zaključana tema

poruka: 14
|
čitano: 9.156
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Org key za cod4

Dal neko prodaje org key za cod4 ili ga daje besplatno. Ili napisite neku stranicu di bi mogo nac al da nebude narocito skupo? Ako ga dajete besplatno pošaljite na pm. PLEASE HELP!!!

0 0 hvala 0
17 godina
Org key za cod4

pogledaj tu...

http://www.enabava.net/

ili odi na codhr.com i tamo na forumu se regaš i imaš podforum kupnje i prodaje cdkey-eva pa potraži tamo malo.

Najbrži put do čovjekova srca je pomoću šake Chucka Norrisa. ...:::www.lan-wars.com:::...
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
RE: Org key za cod4
Nomad kaže...

Dal neko prodaje org key za cod4 ili ga daje besplatno. Ili napisite neku stranicu di bi mogo nac al da nebude narocito skupo? Ako ga dajete besplatno pošaljite na pm. PLEASE HELP!!!

Ja sam kupio na ovom sajtu www.gamekeydistrict.com
Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara
16 godina
Nomad kaže...

www.gamekeydistrict.com

Edit: joj kak sam pogriješio, stavio sam i drugi post pa moda molim da ga obriše jer je bilo nenamjerno
Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.2.2009 16:37 (kostolomac).
17 godina
neaktivan

Hvala puno, ak ima jos neko pomoc je dobrodosla!

15 godina
neaktivan
Org key za cod4

Ima ko da bi se htio mjenjat za keyeve.Nudim fallout 3 org key za cod4 org!

mg
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Org key za cod4

ponuda bi ti bila sasvim legit da F3 ima MP.

Kad bi svi znali ono što ja znam, znali bi manje od mene.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Org key za cod4

Znam da ima puno ovakvih tema, ali da i ja ne otvaram novu temu vamo ču vas pitati...

Ima li gdje za kupiti original cd-key za CoD4 do sto(100) kuna, da je sigurno i provjereno i da neće prevarit??

Hvala.. :)

I See Offline People ! Mladim djevojkama podešavam CONFIG SYSe i pravim AUTOEXEC BATe ... :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Org key za cod4

g2 Play  best buy 100%

Be Gamer
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Org key za cod4

Pitanje: otkud vam kodovi? , a ako ih već imate zašto ih ne iskoristite?

PUC GA MEDO

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
jurek95 kaže...

Pitanje: otkud vam kodovi? , a ako ih već imate zašto ih ne iskoristite?

ne kužim tvoje pitanje :\ 

I See Offline People ! Mladim djevojkama podešavam CONFIG SYSe i pravim AUTOEXEC BATe ... :D
16 godina
neaktivan
system kaže...

Znam da ima puno ovakvih tema, ali da i ja ne otvaram novu temu vamo ču vas pitati...

Ima li gdje za kupiti original cd-key za CoD4 do sto(100) kuna, da je sigurno i provjereno i da neće prevarit??

http://www.g2play.net/store/Call-of-Duty-4-Modern-Warfare-CD-Key-SKU8226.html

tu imas 58 kn

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
16 godina
neaktivan
Jebasu123 kaže...
system kaže...

http://www.g2play.net/store/Call-of-Duty-4-Modern-Warfare-CD-Key-SKU8226.html

tu imas 58 kn

hvala, al ima jedan problem kojeg sam zaboravio napomenuti... nemam kartice s kojom bi mogao kupiti, nemam ni paypala,.. jedino kako bi mogao kupiti je preko uplatnice il tako nekak slično... :\

EDIT: malo sam i sam tražio na netu i naišao na ovo: http://base-host.com.hr/11-call-of-duty-4-cd-key-sa-scanom.html jeli netko probao i dali je sigurno, osobno su odatle kupovali dva moja frenda i nisu imali problema... :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.10.2010 22:28 (system).
14 godina
neaktivan

pa gdje netko nabavi kod (osim da ga shakira)? ako već netko ima kod zašto ga ne iskoristi? npr. na CoD ako jednom ukucaš kod u multiplayeru će biti dobro a ako probaš više puta onda će pisati "CD key in use"

PUC GA MEDO
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice