Opet taj GTA IV - računalo se smrzava zaključana tema

poruka: 13
|
čitano: 2.680
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Opet taj GTA IV - sorry

Evo ljudi, znam da vam vec svima idu van na uši ti problemi, errori, bugovi i slične gluposti koje se događaju na (jednoj od po meni najbolje igre) ------- GTA IV i da, ja sam isto jedan od onih koji imaju problem s tom igrom.

Problem je sljedeći:

Pokrenem igru, load-am tamo gdje sam stao i igram nekih od 5 do 10 minuta. Nakon toga dogodi mi se sljedeće (pogledaj sliku). Slika je slikana sa mobitelom, zato jer nakon što mi dođe taj error, ne mogu ništa učiniti, nego samo resetirati računalo. Kada sam instalirao patch 1.0.3.0, jedno vrijeme mi se to i nije događalo, no sada je opet pocelo. Sada mi se to dogodi nakon što me nazove onaj neki U.L. Paper ili nešto takvo. Dali je problem u igri ili možda u grafičkoj (našao sam na raznim forumima, a i na ovome forumu da igra baš i "ne voli" Sapphire ATI Radeon HD 4870), neznam. Molim vas za pomoć. Unaprijed zahvaljujem.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Opet taj GTA IV - sorry

gdje slika?

0 0 hvala 0
16 godina
Opet taj GTA IV - računalo se smrzava

Pa posto sam ju. Neznam koji je to...? Evo slike...

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.6.2009 13:08 (saynom).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Greska u igri (Scenarij misije najvjerojatnije). Mislim ako imas piratsku. Ja sam sebi kupi original, nisam pozalio i super je. obozavam GTA serijale i igrao sam gotovo sve zato i nisam htio pirate. Najbolja solucija ti je lupiti original i prestat se zaeb***t s tim problemima.

Spirit...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ja bi reko da je do grafe, vide se one ko rupice okolo

NIŠTA PAMETNO!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Grafička.   Jesi možda klokao?

Only God (& mod) can judge me

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma sigurno je nekaj sa tvoji kompom,ja sam neki dan igral GTA 4 sa patchom 1.0.3. i nisam imal nikakvih problema.Tjekom dva tjedna igranja igra mi se samo jedamput smrzla,inače je sve radilo normalno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Opet taj GTA IV - računalo se smrzava
Core2Duo2 kaže...

Grafička.   Jesi možda klokao?

Ne, nisam klokirao nista. Imam novi komp (dobro star je 5 mjeseci).
16 godina

Imam xfire. Pogledajte mi gaming rig (ako vam pomogne) user name je fuzzy566

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

neznam ja sam kupio originalnu i sve mi radi nikad mi se nije smrznuo ekran niti se ista pojavilo.rijesenje tvoga problema=kupi org i uzivaj.

fm

0 0 hvala 0
16 godina

Najvjerojatnije budem. Samo me strah, što ako je problem kod grafe i ako mi zbog toga opet dođe taj error sa originalom... Nije mi bas svejedno. 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ja imam problem s gta 4 al nije konkretno vezan za ovu temu ali bih vas zamolio za pomoć.instaliram igricu i radi sve ok ali kad stavim zadnji patch pojavljuje mi se ovo što sam stavio dole i uopće ne mogu ući u igricu.Plač

http://img28.imageshack.us/i/gtao.jpg/

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Opet taj GTA IV - računalo se smrzava

sve probleme oko GTA postajte od sad ovdje

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice