NFS: Shift

poruka: 1.610
|
čitano: 278.381
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: NFS: Shift
mRvac kaže...
Alex55 kaže...
big_guy kaže...
Alex55 kaže...

Pa najvejrovatnije moraš imati orginal da bi igaro multiplayer online, jer sada svaka igra od EA (a vjerovatno i ostalih) treba proći online indetikaciju podataka da bi se mogao upisati online...

Tako je i sa Undercoverom...

I je postoji kakva slika gdje su usporedno prikazani DX 9 i DX 10?

ImaBelji seovo je assassins creed....

Skorom pa da niti nema razlike...

Vjerovatno će biti tako i u igri...

Ne čemu vi igrate SHIFT? XP ili Vista ili 7?

XP 4life vista je sranje,windows 7 također Cool

Ne lupetaj gluposti, Vista ima gro. prednosti nad Xp-om isto i Win7, započetak Aero sučelje i Dx10, kaj je bio dovoljan razlog da prijeđem na Vistu...

"Možda" nema razlike u kojem se Dx-modu igra ali je ljep znat da moš igrat na Dx10... :)

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
mRvac kaže...
Alex55 kaže...
big_guy kaže...
Alex55 kaže...

Pa najvejrovatnije moraš imati orginal da bi igaro multiplayer online, jer sada svaka igra od EA (a vjerovatno i ostalih) treba proći online indetikaciju podataka da bi se mogao upisati online...

Buraz,ti si u qurcu totalnom..Popi caja malo mozda ohladis se..Aj da si reko da ti se vista i win 7 ne svida al ovo,to ne podnosim,nemres rec da je nesto sranje kad ga nisi iskoristio ni 50% od onog sto ti windows pruza,zato budy quiet,za tvoje dobroNamigiva

15 godina
neaktivan
zv'jer2 kaže...
mRvac kaže...

Kaj niste još izumrli??   Neodlučan

hehe. nerazumijem zasto nevolite vistu i sedmicu pa oni su fenomenalni. xp je zastarijo. pa necete valjda stalno koristit tu starudiju pa tehnika ide dalje necemo valjda ostajat iza a neiskoristit ovo moderno sto nam dolazi ?? vista je ljepsa ako nista bar je ljepsa 1000 puta stilski

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.9.2009 18:54 (d3stroy3r_cro).
16 godina
neaktivan
mRvac kaže...
Alex55 kaže...
big_guy kaže...
Alex55 kaže...

Šalio sam se odmah svi thumbs down ovo je bio mali test ali ipak mislim da vista nije bolja od xp-a ali znam da nije sranje samo sam se šalio pa sam htio vidjet vaše reakcije

EDIT:Dobro pa šta sam sad krivo reko i zaslužio thumbs down valjda imam pravo na zezanciju

STA me gledas kad mi NEDAS
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.9.2009 19:44 (mRvac).
17 godina
d3stroy3r_cro kaže...
hehe. nerazumijem zasto nevolite vistu i sedmicu pa oni su fenomenalni. xp je zastarijo. pa necete valjda stalno koristit tu starudiju pa tehnika ide dalje necemo valjda ostajat iza a neiskoristit ovo moderno sto nam dolazi ?? vista je ljepsa ako nista bar je ljepsa 1000 puta stilski

Ako zelis da ti OS bude lijepsi, instaliraj si WindowBlinds ili slican program, a funkcionalnost ostavi XP-u. Ja bi rađe petljo po DOS-u nego instalirao Vistu. Win7 mi je u dual bootu sa WinXP, i polako se migriram na njega jer sam misljenja da ce konacno sluziti bolje od WinXP-a.

Anyway, ovo je vec debeli OT, idemo dalje na NFS. Ja ni danas ne mogu skinuti patch sa sluzbenih stranica. Probao i preko FF-a i Opere. Al skinuo sam ga sa nesluzebenih stranica lol pa cu sad vidjet kako ide. I jos je netko rekao da je izasao "novi patch" koji smanjuje vrijeme loadanja staza. Kakav sad novi? Ja sam nasao samo jedan. Nadam se da sam skinuo pravog.

16 godina
neaktivan

Može mali savjet oko driftanja?

Kada malo skrenem autom na bilo koju stranu potpuno izgubim kontrolu i jedva u 2 kruga skupim 200 bodova.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
308gtsfan kaže...

Može mali savjet oko driftanja?

Kada malo skrenem autom na bilo koju stranu potpuno izgubim kontrolu i jedva u 2 kruga skupim 200 bodova.

Pusti gas kada vidis da se zeli okrenut,malo cimaj po gasu i tak i meni uspije..I nemoj full okretat volan da ti se ne okrene.Ja tak radim al opet ne uspijem bit dobar Cool

Pozz

17 godina
Samo da potvrdim da je loading staza uistinu kraci. Prije je trajalo 39s, a sad 23s. Me happy :) Jos samo da poprave framerate i mozda se odlucim okusati u NFS World Touru...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Alex55 kaže...
Burs kaže...
Samo da potvrdim da je loading staza uistinu kraci. Prije je trajalo 39s, a sad 23s. Me happy :) Jos samo da poprave framerate i mozda se odlucim okusati u NFS World Touru...

Što je opet sa framerateom? U Undercoveru me izluđivao slab framerate na mojoj konfi (moj PC). Ako je isto i na SHIFTu ne kupujem!

pa zar mislis kupovati odmah orginal...kupis kopiju probas ako ti se svidi kupisi origigi i gotovo....

GTI - Das Auto
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Neznam o cemu vi pricate ja kroz 5 sati igranja nisam nijedanput dobio neki framedrop i loadinzi su mi po 10-15 sekBelji se

EDIT:sve High AA iskljuceno 30-70 FPS-a

Luckyluke!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

e jel zna itko kako promjeniti kameru...da ne bude u kabin nego da vidim cijeli auto???molim pomoć...

ZLAJA
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

sta mislite kako bi u mene radilo na lapu ne kompu?hd3650,turion x2 2,20ghz i 4 gb rama?

GTI - Das Auto
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
the devil kaže...

e jel zna itko kako promjeniti kameru...da ne bude u kabin nego da vidim cijeli auto???molim pomoć...

Tipka "F"defaultno

Luckyluke!
16 godina
neaktivan
the devil kaže...

to pitanje je do sada bilo jedno deset puta i ako jos nisam nabavio shift cini mi se da je to bila tipka f...

GTI - Das Auto
16 godina
neaktivan

i mislio sam da je puno puta postavljeno....ali mi se nije dalo da prelazim po svim stranicama..ima ih 30...hha...hvalla na pomoći....sve u svemu igra je odlična..igram ju na najvećoj grafici,.....Smijeh

ZLAJA
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
the devil kaže...

stisni slovo f

a el neko zna kako koristiti nitro, što treba stisnuti??

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.9.2009 21:26 (system).
15 godina
neaktivan

oprostite na neznanju al kaj je se nfs shift moze gurat na dx10?igra je ok single player nevalja nista.. nema neceg sto ce te gurati dalje.. odma se pola toga otkljuca mos kupit hrpu auta.. neplacas stetu.. ah di je dobri stari nfs 4 hi stakes

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
luckyluke kaže...

Neznam o cemu vi pricate ja kroz 5 sati igranja nisam nijedanput dobio neki framedrop i loadinzi su mi po 10-15 sekBelji se

EDIT:sve High AA iskljuceno 30-70 FPS-a

Da malo pratis ovu temu znao bi. Ti imas Nvidia grafu i nemas se zbog cega brinuti. I slobodno ukljuci barem 2x AA...

16 godina
Alex55 kaže...

Samo još nešto... U nekom Bugu ili Vidiju sam pročitao da u igrama postoji ona neka opcija koja na nižim rezolucijama od zadane (monitorske max.) pomaže da teksture izgledaju normalnije... Nisam zapamtio je li to onaj Antrastrpic ili AA? Koji je?

I ako vrtim igru na max. monitor postavkama, imam li kakve koristi od tog filtriranja teksutra? I čemu služi ono drugo što sam naveo?

Unaprijed hvala!

To je AA, izgleda dosta lijepše s njim ako ne možeš igrati na nativnoj rezoluciji.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ajde ljudi ne budite skrti, dajte malo screenshotova da vidim valja li to ista Smijeh

zasto su smajlici zuti? Hmm...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Trazio sam i nisam naso a znam da je neko pitao za Exit iz igrice,Kako izaci?Osmijeh

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Quilombo23 kaže...

Trazio sam i nisam naso a znam da je neko pitao za Exit iz igrice,Kako izaci?Osmijeh

U main menuu scrolaj skroz do kralja dole, i pojavit će ti se opcija quit, sada bi bilo poželjno da to odabereš i izađeš  iz igre. ;-)

Siddharta - "saznanje se može saopštiti, no ne i mudrost. Ona se može naži, u njoj se može živjeti i biti ponesen njome, ali se ne može iskazati i naučiti."
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.9.2009 0:15 (thuglife).
17 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...

ajde ljudi ne budite skrti, dajte malo screenshotova da vidim valja li to ista Smijeh

Alex55 kaže...
Fićo_CoD 5 kaže...

Da, dajte još screenshotova!

I ako želite, napišite još koju kratku recenziju! Smijeh

samo za vas ;)

addicted to HD :)
Moj PC  
4 0 hvala 4
17 godina
neaktivan

Sad sam odvozio onu trku po Nordschleifeu, vozi se 3 kruga (Tier 3> Endurance events) a jedan krug traje cca 7 min.

Vozio sam s Murcielagom LP640 skroz upgrejdanim, i s obavljenim Works, i jedino što mogu reći je; ja bi opet.

Eto, 21 minuta čistog užitka, adrenalina, kao i treme pred kraj.

Još mi je protivnik bio cijelo vrijeme na 2s iza mene, pa si grešku nisam smio priuštiti.

Daleko najbolja trka u igri dosada, obavezno odigrati.

Uf, kao je samo zanimljivo, i teško, krotiti Lamboa po uskom Nordschl.

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
naxeem kaže...
nixass kaže...
naxeem kaže...
To je auto od jedva 1300kg i s toliko konja MORA biti divlje na cesti.

masa baš i nema tolki utjecaj kolko njen raspored po osovinama..

Naravno da ima. Manja težina auta, manji pritisak na pogonsku osovinu, manje drifta u zavojima, manji pritisak na skretnu osovinu, drugačije zanošenje, kočenje... masa itekako ima utjecaja na ponašanje vozila.

naravno da utječe.. al stvar nije tolko banalna niti presudna kako si je predstavio  Namigiva prije krivo se izrazih..

auto je divlji, dapače.. al ne tako da nije upravljiv nego baš naprotiv.. u zavojima je zvijer, pogotovo s tom konjažom

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.9.2009 2:38 (nixass).
15 godina
neaktivan

ja imam Hd4850 isto. Na startu imam oko 20fpsa,kasnije je normalno(sve high 2xAA 16XAF).Neznam u cem je tu stvar.Imam 9.9 drivere,updato sam directx.

inace iamam Windows 7 32bit.

V8
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.9.2009 13:11 (racingcam).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

Sad sam odvozio onu trku po Nordschleifeu, vozi se 3 kruga (Tier 3> Endurance events) a jedan krug traje cca 7 min.

Vozio sam s Murcielagom LP640 skroz upgrejdanim, i s obavljenim Works, i jedino što mogu reći je; ja bi opet.

Eto, 21 minuta čistog užitka, adrenalina, kao i treme pred kraj.

Još mi je protivnik bio cijelo vrijeme na 2s iza mene, pa si grešku nisam smio priuštiti.

Daleko najbolja trka u igri dosada, obavezno odigrati.

Uf, kao je samo zanimljivo, i teško, krotiti Lamboa po uskom Nordschl.

Sta dobijes kad uradis ono "Works" ? Meni je full upgradean, ali neznam sta je to . .

16 godina
neaktivan

Isplati li se kupiti? Jos uvijek se dvoumim pa me zanima savjet vas koji ste odigrali.

16 godina
neaktivan

meni je super ja prelazim sve evente osim invitational

već sam utključao nfs prvenstvo ali želim prvo sve preć

STA me gledas kad mi NEDAS
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
rulF kaže...

Sta dobijes kad uradis ono "Works" ? Meni je full upgradean, ali neznam sta je to . .

To je dostupno samo kod nekih auta. Imaš gore kod izbora auta u Car Lotu Pored znaka oznake: W, boca N2O izavoj. Ako auto ima W znak možeš napraviti Works.

Uglavnom, riječ je o dodatnom tuniranju i podešavanju auta specijalno za trke, kao izvlačenje maksimuma iz njega.

U praksi, platiš cca 250-300 tisuća da ti poboljša svaku osobinu (Top Speed, Accel...) za nekih 20%.

Eto, moram reći da moj LP-640 nema ravnoh u tier3 trkama, na startu redovno operem 5-6 vozača.

-ako je works dostupan, nakon što si sve upgrejdo pojavit će ti se znak backspacea (<------) uz poruku Works upgrade ili nešto slično.-

Primjeti W pored znaka. Ima  rating veći od Zonde R :) Primjeti W pored znaka. Ima rating veći od Zonde R :)
Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice