Evo cisto da vidite kako sad izgledaju moji automobili posle edita u trajanju od dva sata
Sta mislite?
Iskreno, meni ružno izgledaju, ništa osobno...
Tnx na onom kodu, ugrabio sam svog Porschea
Opusteno, svako ima svoj ukus.
Evo cisto da vidite kako sad izgledaju moji automobili posle edita u trajanju od dva sata
Sta mislite?
Iskreno, meni ružno izgledaju, ništa osobno...
Tnx na onom kodu, ugrabio sam svog Porschea
Opusteno, svako ima svoj ukus.
i ocu...ionako mi bolje drzi od porschea po onim uzim zavojima...nije toliko brz, ali isprobao sam 15tak auta u ovoj igri i nijedan nema takvo skretanje ko megan naturpijani...
i ocu...ionako mi bolje drzi od porschea po onim uzim zavojima...nije toliko brz, ali isprobao sam 15tak auta u ovoj igri i nijedan nema takvo skretanje ko megan naturpijani...
Ne sumnjam da Megane ima odlican handling, kod 911 je dosta trom, ali obrati paznju koliku brzinu 911 drzi u zavojima, nijedan igc auto mu ne moze ni prici po tom pitanju. Kad kazem igc auto mislim na M3 GTS, Murcielaga, Bossa, LFA, znaci one iz A i S klase. Mozda Megane moze, ali zato sve to gubi na ravninama.
el ima mozda jos ko kakvu potvrden info za onaj site koja je nagrada za 30 k dize se strasno opet :D danas se digli za 6500 jos 8000 i ici ce drugi kod a to bi moglo biti vec sutra :)
Dajte noobu savjete, počeo sam ovo igrati i želio bih Nissan GT-R (redeemao sam 911 gt3).
Koliko vidim, može se kupiti samo za boost (neću SPEC-V već obični). Da li oni to često rotiraju, da li se mogao prije kupiti za igc (vidim na nfs wiki da je koštao 1.3 mil)?
Ili da štedim za Spec?
Dajte noobu savjete, počeo sam ovo igrati i želio bih Nissan GT-R (redeemao sam 911 gt3).
Koliko vidim, može se kupiti samo za boost (neću SPEC-V već obični). Da li oni to često rotiraju, da li se mogao prije kupiti za igc (vidim na nfs wiki da je koštao 1.3 mil)?
Ili da štedim za Spec?
1: Ova igra nema veze sa pravim perfomansama auta u stvarnom zivotu.
Primjer 1 : Lamborghini Reventon je zapravo Murcielago LP640-4 u pravom zivotu sa drugim izgledom (sve je preuzeto sa LP640-4) ali ipak Reventon u ovoj igri ima bolje perfomanse.
Nissan GT-R je jako los auto u ovoj igri. To auto jednostavno ne moze skrenuti i bjezi daleko od njega. Iako je SPEC-V nesto bolji izbor, auto isto ima problema sa skretanjem. Ako kojim slucajem volis Team Escapeove SPEC-V ce ti dobro posluzit u protivnom neces se proslaviti u tom autu.
Rotacija se odvija svaka 2 tjedna.
EDIT: Ako skupis nesto In Game Casha svakako pitaj ovdje prije kupnje jer se dosta ljudi zaleti pa kupi macka u vreci i onda izgube volju da nastave. Igra je sasvim uredu ako skupis ekipu da vozis a ima nas koji smo rado spremni pomoci.
Daj samo nickname da te mozemo dodati, vecina nas je na APEX-u.
i super aute daju.. samo šteta što mogu samo ruski igrači lajkati tu stranu (potrebna je verifikacija mobitelom)
inače bi već sad bili na 50k
i super aute daju.. samo šteta što mogu samo ruski igrači lajkati tu stranu (potrebna je verifikacija mobitelom)
inače bi već sad bili na 50k
Ja sam se regao, verificirao mobom bez problema. Stigne ti kod u sms za verifikaciju. I lajkao sam im NFS grupu. I da kod za 30k ce biti jako brzo jer grupa raste.
onda idem na posao.
1: Ova igra nema veze sa pravim perfomansama auta u stvarnom zivotu.
Primjer 1 : Lamborghini Reventon je zapravo Murcielago LP640-4 u pravom zivotu sa drugim izgledom (sve je preuzeto sa LP640-4) ali ipak Reventon u ovoj igri ima bolje perfomanse.
Nissan GT-R je jako los auto u ovoj igri. To auto jednostavno ne moze skrenuti i bjezi daleko od njega. Iako je SPEC-V nesto bolji izbor, auto isto ima problema sa skretanjem. Ako kojim slucajem volis Team Escapeove SPEC-V ce ti dobro posluzit u protivnom neces se proslaviti u tom autu.
Rotacija se odvija svaka 2 tjedna.
EDIT: Ako skupis nesto In Game Casha svakako pitaj ovdje prije kupnje jer se dosta ljudi zaleti pa kupi macka u vreci i onda izgube volju da nastave. Igra je sasvim uredu ako skupis ekipu da vozis a ima nas koji smo rado spremni pomoci.
Daj samo nickname da te mozemo dodati, vecina nas je na APEX-u.
Ma ja bi obični čisto zbog izgleda (auspuh i felge), jer mi se one Rays što dolaze na Black Editionu, Track Packu (u RL) nikako ne sviđaju, a kupio bi ga samo da ga imam, ne brine me baš kako ide. Ofarbao bi ga i to je to.
Jel dobar za drag race?
I šta je to sa ovim shardovima? Kod mene je Chicane-EU. Ne mogu prenijeti drivera i aute ako odaberem drugi shard?
OODRNASTYOO je nick.
odi na apex velika većina nas je tamo. auti i driveri se nemogu prebacivati.
nick PINELYN
odi na apex velika većina nas je tamo. auti i driveri se nemogu prebacivati.
Jbg, kasno je sad, sve mi je na Chicane-EU.
EDIT: Jel se dobiva boost igranjem ili samo za pare?
Samo lova i to Euri..
A pitao sam se gdje mi je onaj profil i driver što sam prije kratko igrao (lvl 10), sad sam ušao na Apex i tamo je.
Trebao bi mi forumas pod nickom snesh, ako prati temu neka se javi da ga pitam nesto
Rusi i svi oni koji se samo pretvaraju došli su do 22.200 članova...
Sutra, najkasnije prekosutra imamo 30k kod
@BUMBILEK Koji si auto dobio na 3000 bodova??
Kakav auto bi bilo najbolje uzet za IGC?
imam Toyota supra, mazda 3, Chevrole Camaro zl1, porsche boxter spyder, mazda rx-8 09' (cop edition) i ovog porschea 911 gt3 rs 4.0
Imam 1 250 000 $ ... sta bi bilo najpametnije uzet? Kakav je Ford Focus rs?
Kakav auto bi bilo najbolje uzet za IGC?
imam Toyota supra, mazda 3, Chevrole Camaro zl1, porsche boxter spyder, mazda rx-8 09' (cop edition) i ovog porschea 911 gt3 rs 4.0
Imam 1 250 000 $ ... sta bi bilo najpametnije uzet? Kakav je Ford Focus rs?
Uzmi si onog BMW koji je sad za iGC došao.
Porsche Panameru
Porsche Panameru
Dobro si i prošao.
OODRNASTYOO je nick.
Pozz nick NEVENCROATIA Chicane
ostalo je jos manje od 5500 :D:D:D uskoro novi car :D
Zašto ovaj porsche 911 rs 4.0 kad se želi prodat ne košta ništa? 0 igc-a...
Jel to znači da se prodajom njega gubi i slot???
imaš najviše automobila b klase tako da bi ja išao na neki od tih automobila
ostalo je jos manje od 5500 :D:D:D uskoro novi car :D
Još oko 2400 :D sutra najvjerojatnije novi car :D
Mislim da za 30000 dobivamo Nissan Silvia Cop Edition.