Need for Speed World Online

poruka: 4.836
|
čitano: 563.063
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Need for Speed World Online
KiCo77 kaže...
scipion kaže...

Ima li netko problem da loading za utrku pocne i onda onaj loading screen radi i nakon jedno 10-15 sec. stisnem gas i cujem kako auto krece. Naknadno se ucitam i tijekom utrke na mene ne dijeluje Traffic magnet niti ga ja mogu na koga poslati i kada zavrsi utrka pis mi da sam osvojio 0 cash i 0 expa te ne mogu vuci kartice no ipak dobijem i cash i expe i čini mi se da se i kartica sama otvori jer nekad u inventoriju nadjem nesto sto znam da nisam dobio niti kupio. 

Very weird :D

Stalno mi se to dogadja, i jos sam cijeli race prvi i na kraju na listi neko bude ispred mene.. a 100% znam da sam prvi zavrsio jer desno gledam i cesto im pobjegnem dosta... zbunjujuce XD

Ima dosta vremena kako su ovi bugovi aktivni, u mene cesto tako se cuje kada dadnem gas dok ucitaje, zna nekad i po 5 minuta ucitavat a kada ucita fali pola igraca...

Dugo ima vremena, mogli su do sada popraviti 10000x ali nisu...

http://www.speedtest.net/result/2082576031.png
13 godina
neaktivan
Haker_x kaže...
KiCo77 kaže...
scipion kaže...

Ima li netko problem da loading za utrku pocne i onda onaj loading screen radi i nakon jedno 10-15 sec. stisnem gas i cujem kako auto krece. Naknadno se ucitam i tijekom utrke na mene ne dijeluje Traffic magnet niti ga ja mogu na koga poslati i kada zavrsi utrka pis mi da sam osvojio 0 cash i 0 expa te ne mogu vuci kartice no ipak dobijem i cash i expe i čini mi se da se i kartica sama otvori jer nekad u inventoriju nadjem nesto sto znam da nisam dobio niti kupio. 

Very weird :D

Stalno mi se to dogadja, i jos sam cijeli race prvi i na kraju na listi neko bude ispred mene.. a 100% znam da sam prvi zavrsio jer desno gledam i cesto im pobjegnem dosta... zbunjujuce XD

Ima dosta vremena kako su ovi bugovi aktivni, u mene cesto tako se cuje kada dadnem gas dok ucitaje, zna nekad i po 5 minuta ucitavat a kada ucita fali pola igraca...

Dugo ima vremena, mogli su do sada popraviti 10000x ali nisu...

To kad fali nekoliko igrača je do veze sa serverima

14 godina
Meni se pocelo dogadat da pokupim diamant al ga ne zabiljezi kao pokupljenog nego moram cekat minut ispod diamanta.
AMD u <3 Intel u C===3
15 godina
neaktivan
GeneralPag1997 kaže...
Meni se pocelo dogadat da pokupim diamant al ga ne zabiljezi kao pokupljenog nego moram cekat minut ispod diamanta.

Meni se to samo jednom desilo prosle godine, mislim da je bilo do njhovog servera i do pinga, ali od tada mi se nije vise nikada desilo...

14 godina

Zna li netko kad bi trebali rijesiti sve te bugove?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
scipion kaže...

Zna li netko kad bi trebali rijesiti sve te bugove?

Ne znaju ni oni sami, a kamo li da mi znamo...

15 godina
neaktivan

Zrtvovao sam namjerno 2-3 ultra dijela samo da bi auta smanjio na "B" klasu jer u "A" nema sanse da budem u top 3...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

meni je el camino u A klasi jer mi je i jedini A klasa i dobar je za team escape

R3MZ1
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

heh, ja sam isto smanjil klasu, ili barem pokušal smanjiti klasu auta, al svejedno, don't like it {#}

jedino privat trke valjaju, kad se unaprijed dogovoriš s kojim autima se vozi i to je to.. trebali bi mi tako složit, dodamo se ingame pa onda oragniziramo trke

15 godina
neaktivan
Genius10 kaže...

heh, ja sam isto smanjil klasu, ili barem pokušal smanjiti klasu auta, al svejedno, don't like it {#}

jedino privat trke valjaju, kad se unaprijed dogovoriš s kojim autima se vozi i to je to.. trebali bi mi tako složit, dodamo se ingame pa onda oragniziramo trke

Ja sam za, jest da mi malo komp koci i da cu biti najlosiji ali nema veze, samo nek se vozi :D

Moj nick je "MEHEMED" ko hoce nek me doda samo nek mi javi ranije na pp svoj nick da ga mogu prihvatiti...

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.8.2012 18:18 (Haker_x).
13 godina
neaktivan

moj je MrXleader znaci isto,makar imam nekoliko drivera,Xleader i Xleader01 isto ako sam online zovite

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

mogu se i ja ukljucit u trke, nick Remzi1996

R3MZ1
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Moje je Krakovv

0 0 hvala 0
14 godina
Bumbilek kaže...
Moje malo remek-djelo{#}

http://rg.invisionzone.com/index.php?/topic/39-little-tutorial-how-to-get-free-boost/, a kako je EA onesposobio prorame s kojima se može mijenjati IP, baci oko ovdje: http://rg.invisionzone.com/index.php?/topic/397-free-boost-again/

Pronađoh program koji se zoveCyberGhostVPN i s kojim se može mijenjati IP većine EU država i SAD. Posebno je zanimljiva Njemačka, jer sam sinoć i danas dobio 3000 boosta{#}

Jel mos napisat sta si clicko za tih 3000 boosta? ja sam ispunio 2x600 i nisam dobio nis, dok sam na UK zaradio nekih 2k.
15 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...
Jel mos napisat sta si clicko za tih 3000 boosta? ja sam ispunio 2x600 i nisam dobio nis, dok sam na UK zaradio nekih 2k.

Takodjer, slabo za sta dane boost a sve korake uradim kako treba, ali opet sam uspio oko 1500 boosta da naklikcem do sada, biti ce jos...

Na UK sam digao blizu 1k a na US slabije

BTW. Koristim Tunnelbear...

Obavezno cu da probam i ovaj CyberGhostVPN

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.8.2012 19:00 (Haker_x).
14 godina

Nekoliko oglasa koji meni rade:

WinThat - Win a Mini Cooper

Reward: 228 SpeedBoost

iPhone 4S - Product Testers

Reward: 282 SpeedBoost

Nielsen - Define The Future of Smartphones

Reward: 634 SpeedBoost

Nielsen NetRatings - Win Prizes Now

Reward: 700 SpeedBoost

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...

Ova gore dva mi nisu radila, ne znam mozda treba sacekati da se upika, a za neke sam odmah dobijao a pisalo "speedboost in 30 minuts" ili "1 hour" a odmah sam dobijao sb, ovaj njemacki mi je zafrkan jedva sam ista skontao... :S

13 godina
neaktivan

ima netko kome se da i meni to nabrzaka napraviti?ja se gubim po tim reklamama i sve

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ova gore dva mi nisu radila, ne znam mozda treba sacekati da se upika, a za neke sam odmah dobijao a pisalo "speedboost in 30 minuts" ili "1 hour" a odmah sam dobijao sb, ovaj njemacki mi je zafrkan jedva sam ista skontao... :S

Meni je isti minut doso boost.. al mslm da nes moras skidat.. i sve je na Uk ovo sta sam napiso

15 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...

Meni je isti minut doso boost.. al mslm da nes moras skidat.. i sve je na Uk ovo sta sam napiso

na UK sam radio ono za iphone a ono drugo na Germany...

13 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...

WinThat - Win a Mini Cooper

Reward: 228 SpeedBoost

Nielsen NetRatings - Win Prizes Now

Reward: 700 SpeedBoost

A sad probaj na drugom kompjuteru ponoviti sve za Nielsen. Upiši bilo koje ime i mail. Trebalo bi raditi. Ja sam na 3 kompa dobio ukupno 3200 boost od Nielsena. Ali ne radi uvijek...

i btw. idi redom... Izbjegavaj Tolunu (ništa ti ne daje) i one koje te traže da ti verificiraju telefonski broj

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.8.2012 21:48 (Bumbilek).
15 godina
neaktivan
Bumbilek kaže...

A sad probaj na drugom kompjuteru ponoviti sve za Nielsen. Upiši bilo koje ime i mail. Trebalo bi raditi. Ja sam na 3 kompa dobio ukupno 3200 boost od Nielsena. Ali ne radi uvijek...

i btw. idi redom... Izbjegavaj Tolunu (ništa ti ne daje) i one koje te traže da ti verificiraju telefonski broj

Znam da ne daje, probao sam je vec u interet klubu, kako mislis na tri kompa?

Mislis tri razlicita servera?

Nisam sada u internet klubu, sada sam kod kuce a imam samo jedan komp kuci....

14 godina

jbs ovaj njemacki, ni k-rca ne kuzim, translator pomaze al 500 primjera od "Handynummer" sam upiso i nece da ide dalje stalno error.. vracam se na Uk...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Haker_x kaže...
Bumbilek kaže...

Znam da ne daje, probao sam je vec u interet klubu, kako mislis na tri kompa?

Mislis tri razlicita servera?

Nisam sada u internet klubu, sada sam kod kuce a imam samo jedan komp kuci....

Ne tri servera, nego kompjutera. Odi u internet caffe ili kod frenda, samo što ćeš morati na sve kompjutere skinuti i instalirati software za IP. Osobno sam to napravio. Upisivao sam druga imena i druge email adrese (mogu i nepostojeće, jer nema potvrde) Ali ima i još jedna mogućnost, ali ne znam kako je riješiti. Nielesen traži da se instalira nekakav softwate. OK, instaliraš ga, dobiješ booste i deinstaliraš ga, obrišeš cookie, obrišeš registry i ponovno probaš dobiti booste. Dopusti ti da ponoviš postupak, ali na kraju ti pošalju poruku da več imaš instaliran software na svom kompu. Nikako da shvatim kako obrisati sve "repove".

15 godina
neaktivan
Bumbilek kaže...

Ne tri servera, nego kompjutera. Odi u internet caffe ili kod frenda, samo što ćeš morati na sve kompjutere skinuti i instalirati software za IP. Osobno sam to napravio. Upisivao sam druga imena i druge email adrese (mogu i nepostojeće, jer nema potvrde) Ali ima i još jedna mogućnost, ali ne znam kako je riješiti. Nielesen traži da se instalira nekakav softwate. OK, instaliraš ga, dobiješ booste i deinstaliraš ga, obrišeš cookie, obrišeš registry i ponovno probaš dobiti booste. Dopusti ti da ponoviš postupak, ali na kraju ti pošalju poruku da več imaš instaliran software na svom kompu. Nikako da shvatim kako obrisati sve "repove".

Ja sam instalirao dosta toga i niti za jedno mi nije dalo boost-a, a sto se toga tice mogao bi u internet klub samo da hoce raditi, ima 13 kompova u int klubu, moze se to nakucat samo da hoce da primi, a znam sta bi sigurno moglo da ga 2x instaliras na jedan komp :D

Reinstaliraj sistem pa onda insliraj ponovo i raditi ce :D

Hahahahahaha

15 godina
neaktivan

Malo se slikali :D

With Genius10 aka jurica385

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.8.2012 16:20 (Haker_x).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pozzz svima, nov sam ovde :D Igram NFS oko 5 meseci :D

ZAnima me sledece:

1. Jel postoji neki nacin da se dobiju free SB?

2. Koliko vremena treba da prodje da SB legne na moj akaunt posto sam obavio nkoliko ponuda preko TUnnelBEaR?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Viper95 kaže...

Pozzz svima, nov sam ovde :D Igram NFS oko 5 meseci :D

ZAnima me sledece:

1. Jel postoji neki nacin da se dobiju free SB?

2. Koliko vremena treba da prodje da SB legne na moj akaunt posto sam obavio nkoliko ponuda preko TUnnelBEaR?

1. Pročitaj starije postove i dobit ćeš odgovor

2. Ako si rjepavao upitnije i ostalo, onda ti piše za koliko ćep dobiti booste

12 godina
neaktivan

PRocitao sam mada mi nista nije jasno :D

13 godina

da li se i vama crasha igra prilikom igranja?

R3MZ1
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice