Need for Speed: Shift 2 Unleashed

poruka: 2.088
|
čitano: 568.586
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

POZZ

je li ova igra ima podrsku za nvidi-in physx? jer znam da je nfs shif (prvi dio) imao podrsku? hvala

marko88

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Need for Speed: Shift 2 Unleashed
marko88 kaže...

POZZ

je li ova igra ima podrsku za nvidi-in physx? jer znam da je nfs shif (prvi dio) imao podrsku? hvala

Koliko znam ima podršku. Ali u slučaju rušenja igre preporučljivo je instalirati verziju Physx-a koja dolazi sa Shift 2 Unleashed-om.

3D dizajner
14 godina
neaktivan

dakle, physx radi u igri, prisutan je?

marko88

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

E ekipa može mala pomoć ako ima koja dobra duša koja igra sa gamepad  da napravi SS kako ste podesili kontrole ja nemogu nikako namjestiti da mi odgovara stalno imam neki poteškoća ali je preosjetljivo ili slabo reagira pa ako se nekome da napravi ss kako to treba otprilike izgledati evo kako je podešeno kod mene 

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.4.2011 20:50 (CANABIS).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
marko88 kaže...

nebi rekao, na nvidia sajtu je nema pod igrama koje podržavaju physx

http://uk.geforce.com/games-applications/physx

=CBC= Team | www.crobadcompany.com | http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/
15 godina
neaktivan
CANABIS kaže...

E ekipa može mala pomoć ako ima koja dobra duša koja igra sa gamepad  da napravi SS kako ste podesili kontrole ja nemogu nikako namjestiti da mi odgovara stalno imam neki poteškoća ali je preosjetljivo ili slabo reagira pa ako se nekome da napravi ss kako to treba otprilike izgledati evo kako je podešeno kod mene 

Kakav gamepad imaš? jel igraš sa analognim stickovima, lijevi stick skretanje, desni stick gas-kočnica? ili ti je gas-kočnica namješteno na buttone?

Ako igraš sa stickovima, za početak steering deadzone ti je ogroman, to bi trebao smanjiti na 0% ili do max. 5%, ali 60% je too much.

Isto vrijedi i ako koristiš stickove za gas-kočnicu, throttle deadzone i brake deadzone su ti veliki.

=CBC= Team | www.crobadcompany.com | http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.4.2011 20:57 (thesekiman).
16 godina
neaktivan
thesekiman kaže...
CANABIS kaže...

Kakav gamepad imaš? jel igraš sa analognim stickovima, lijevi stick skretanje, desni stick gas-kočnica? ili ti je gas-kočnica namješteno na buttone?

Ako igraš sa stickovima, za početak steering deadzone ti je ogroman, to bi trebao smanjiti na 0% ili do max. 5%, ali 60% je too much.

Isto vrijedi i ako koristiš stickove za gas-kočnicu, throttle deadzone i brake deadzone su ti veliki.

gamepad je neki focus,igram sa analognim stickovima,gas-kočnica namješteno button.

15 godina
neaktivan

da li netko zna koliko je patcheva izaslo za igru??????

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
marko88 kaže...

Sa igrom dolaze physx fajlovi, to je sigurno. Dali ga igra koristi za nekakve kalkulacije - ne znam. Mislim da ne.

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.4.2011 22:05 (Minoza).
17 godina

RN je izbacio prve "template" za pituranje pa ako netko želi....... KLIK

Mogao bi napravit jednu Porsche 911 RSR BUG Forum livreju.... {#}

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.4.2011 22:08 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

instalira sam drivere 11.4 na svoju radeonku 4770, fps u nfs shiftu 2 povecao za nekih 10-12 vise, ali slika u igri mi je skroz tamna, izgubila je svjetlinu, nikako ne valja, zna li netko zbog cega se to desilo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

si probao malo se igrat sa podešenjima u CC-u oko svjetline i kontrasta??

kupio si SLR-a, auto hebeno dobro izgleda sa worksima

ALI ZAŠTO POBOGU IMA SAMO 5 BRZINA ! ! ! !

:(

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
slade24 kaže...

"voziš na trigere il na gljive, jer ja bi ga kupio, ponajviše zbog kompatibilnosti u mnogim igrama"

Ako već imaš neki gamepad onda nemaš potrebe za kupovinom xboxovog. Samo skini  Xbox 360 controller emulator, mapiraj tipke kao što su mapirane na xbox gamepadu i to je to, svaka će ti igra prepoznati tvoj gamepad kao da je xbox gamepad. Tako sam   ja napravio i odustao od kupnje xbox gamepada, čak sam i Crysis 2 zaigrao tako. Ako želiš kvalitetu onda kupi.

mislim da nemas kaj emulirat za 250 kn.. nije da se radi o cifri od 2500kn

14 godina
neaktivan

evo novi video je vani, nije perfektni krug al nema veze, ovo je bilo za frendove s VWCC-a... ljudi moji Fraps mi je ubio Gameplay na početku pa nemojte zamijeriti, kasnije sve išlo ko saliveno...

Like!

Comment!

SUBSCRIBE!!

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
scOOby kaže...

evo novi video je vani, nije perfektni krug al nema veze, ovo je bilo za frendove s VWCC-a... ljudi moji Fraps mi je ubio Gameplay na početku pa nemojte zamijeriti, kasnije sve išlo ko saliveno...

Like!

Comment!

SUBSCRIBE!!

yebo vas i fraps!!!! to smece koje usporava sve zivo...

skinite si wegame i uzivajte!

15 godina
matija656 kaže...

si probao malo se igrat sa podešenjima u CC-u oko svjetline i kontrasta??

kupio si SLR-a, auto hebeno dobro izgleda sa worksima

ALI ZAŠTO POBOGU IMA SAMO 5 BRZINA ! ! ! !

:(

ima jos takvih primjera...

evo cisto jos jedan: golf 1 gti sa motorom od petice kad stavis, isto ima 5 brzina (valjda uz motor bi trebao ic i mjenjac kad promjenis - zar ne?) i to sve skupa ide 210 kmh...dosta sporo (naravno sve nabrijano do works-a kojeg ne mislim stavljati ni na jedan auto jer oni body kitovi su odvratni) - no ja sam ga ipak sredio da ide 245...

16 godina
protjeran
dokly kaže...
slade24 kaže...

"voziš na trigere il na gljive, jer ja bi ga kupio, ponajviše zbog kompatibilnosti u mnogim igrama"

Ako već imaš neki gamepad onda nemaš potrebe za kupovinom xboxovog. Samo skini  Xbox 360 controller emulator, mapiraj tipke kao što su mapirane na xbox gamepadu i to je to, svaka će ti igra prepoznati tvoj gamepad kao da je xbox gamepad. Tako sam   ja napravio i odustao od kupnje xbox gamepada, čak sam i Crysis 2 zaigrao tako. Ako želiš kvalitetu onda kupi.

mislim da nemas kaj emulirat za 250 kn.. nije da se radi o cifri od 2500kn

Čuj, nekom 250 kn nije malo, ako čovjek samo želi da mu gamepad bude kompatibilan sam svim igrama za PC onda mu je ovo idealno riješenje. Zašto davati 250 kn za nešto što već ima (bar slično). Uostalom, na kraju sam rekao da ako baš želi kvalitetu onda neka kupi, xboxov je u svakom slučaju bolji od mog šrotboxa ali dok me ovaj služi ne mijenjam ga.

15 godina

ili kupit volan sa FF i svim funkcijama za 300...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Prvi patch stiže najvjerojatnije krajem ovog mjeseca.

Između ostalog bi trebao donijeti bolji framerate na normalnim i SLI/CF konfiguracijama

i ukloniti input lag...

LINK

Moj PC  
1 0 hvala 5
15 godina

Planiram si staviti onaj minimod. Zanima me ,ako mi se mod ne svidi hocu li ga nekako moci maknuti bez brisanja igre?

BBC2 nick: reader562

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mitchell kaže...

Planiram si staviti onaj minimod. Zanima me ,ako mi se mod ne svidi hocu li ga nekako moci maknuti bez brisanja igre?

Naravno, to sam i ja učinio. Jednostavno napravi backup fajlova koje mijenjaš, kasnije ih onda lako vratiš.

3D dizajner
15 godina

Pa zamijenis ona dva (ako se ne varam ) fajla  sa onim back up fajlovima (orginalnim fajlovima).

And Justice For All.... FUCK YEAH!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dax_22 kaže...

Prvi patch stiže najvjerojatnije krajem ovog mjeseca.

Između ostalog bi trebao donijeti bolji framerate na normalnim i SLI/CF konfiguracijama

i ukloniti input lag...

LINK

Hmmm 5-10% nama smrtnicima sa jednog grafom nije ništa, to je 2-5 framova maksimalno gore dole. Mislim na one kojima je framerate od 20-50, oni sa 60 frameova i više se nebi trebali žaliti. Ja se ne žalim, ali ima dosta njih sa starijim grafama koji si ne mogu priuštiti 50+ frejmova. U biti ni ja sa novijom grafom kad upalim AA na "normal" nemam 50 fps-a, dok bez AA ganjam 85-100.

Ovo me najviše zanima, jer mislim da mi sa ATI karticama imamo problema sa tim AA:

"To better balance very high-end CPUs the patch will include a 3rd anti-aliasing method which is CPU based - MLAA. We are working with Intel R&D to add this. On quad-core (and above) systems this will allow AA without any GPU cost and little impact to the frame rate to what you see when running with AA turned off currently. This will also help AMD based quad-core too."

Volio bi vidjeti kišu na tom njihovom novom enginu. Trenutno najbolje kišno iskustvo sam doživio u NetKaru, lokve po cesti, oni gromovi u pozadini što pucaju da ti ometu koncentraciju, cijeli taj filing. Mislim da bi to u Shiftu odlično izgledalo.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.4.2011 19:27 (thesekiman).
15 godina
neaktivan

I sadas će nam MLAA donijet bolje performanse, naštrub zamućenih tekstura, i opet smo nit vrit nit mimo.

http://www.speedtest.net/result/917164172.png

0 0 hvala 0
15 godina

neznam kako je vama, ali meni lotus sa worksima i onim svojim mjenjačem na koso podsjeća na stari renault 4 koji je imao tako mijenjač kod volana, sa šipkom koja je išla direktno u motor
:D

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

izgubio sam volju i zivce.... mozda ga ponovno instaliram nakon sto si stavim win 7, hebes igru kad polupas dva gamepada zbog nje... odoh na PES...

It s me against the world
Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
neaktivan

da li je mozda u nekoga od vas tamnija slika kada igrate igru unutar automobila (slika 1), a svjetlija kada igrate izvan auta(slika 2), jer mislim da sam nest zeznija!!?

slike su s neta, to sam samo pokaza da vidite na sto mislim pod time "untar i izvan automobila"

hvala :)

slika 1 slika 1
slika 2 slika 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MowERn kaže...

da li je mozda u nekoga od vas tamnija slika kada igrate igru unutar automobila (slika 1), a svjetlija kada igrate izvan auta(slika 2), jer mislim da sam nest zeznija!!?

slike su s neta, to sam samo pokaza da vidite na sto mislim pod time "untar i izvan automobila"

hvala :)

Meni je tamnija, al mislim da bi tako tribalo bit jer kad igras iz cockpita gledas kroz vizir vozaca pa je tamnije.

15 godina
protjeran

Evo jedan moj video

Moj PC  
3 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
SpyGi kaže...

Evo jedan moj video

Meni se brze izvodi, iz toga td.