Need for Speed: Most Wanted 2

poruka: 677
|
čitano: 117.299
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Ne nego što lik govori da mu je sve ispod 60 neigrivo, priča gluposti.

Inače, IGN je malo pretjerao, 9.0/ 10

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.10.2012 23:58 (thuglife).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Need for Speed: Most Wanted 2
thuglife kaže...

A sta si ocekivao od IGN-a? I sivh tih velikih? EA tako rec kupuje recenzije tako šta daje masne pare IGN-u i ostalim velikim gaming stranicama za reklame...to se podrazumjeva...Jesu ijedan dosad NFS popljuvali kako treba? Nisu, iako ih je bilo dosta katastrofa..pocevsi od ProStreeta pa nadalje...

Ja vec odavno ne uzimam njih za ozbiljno sta se tice recenzija, al su mi stalona destinacija za nove informacije..

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
14 godina
thuglife kaže...

Ovo mi je upalo u oko u recenziji  +Great handling !?!?

Majke mi vrištim od smijeha, kome oni mažu oči. I sad će hrpa dječurlije nahrupiti u dućan po ovo smeće zbog kupljenih recenzija, odvratno {#} 

15 godina

Ovu igru gledam isto kao Max Payne 3, dobar i zabavan multiplayer sa dobrom grafikom i to je to.... samo sto je Max Payne 3 optimiziran, a ovo nije bas najbolje.

Zato ce ljudi i kupovati prvenstveno zbog MP-a, a ne SP-a (posebno za konzole)..... R* nije zadovoljan sa prodajnim  rezultatima Max Payne trojke:

1. Xbox 360 = 1.08 mil primjeraka

2. PS3 = 1.01 mil primjeraka

3. PC samo 0.19 mil primjeraka.

To su vrlo losi rezultati za visokobudgetnu igru.... ocekujem isto i od ovog Most Wanteda, pardon, NFS Burn-undergrounda.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.10.2012 0:17 (lovac82).
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina

Nije mi jasno da EA nije kupio recenzije za MOh, a za nfs je.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

MoH novu su maximalno popljuvali...i dobio je 4.0...

Slicne stvari se moglo reci i za zadnje COD-ove, al opet...activision ima para...dali su masu para IGNu za reklame...

Uglavnom da neidemo off-top

14 godina

da napisem par stvari ukratko od mojih 15tak min igranja

- stavio sve na high i vrtilo se oko 17-18fps...taman na toj mojoj granici, ali posto sam u zadnje vrijeme igrao igre po 30fps (f1 2012 i ostale novije), onda bi rekao da je ova igra lose optimizirana?

- stavio na medium sve i imam oko 25-30 fps

- kako sam skuzio svaki auto nosi svoje trke i ako predes u drugi moras i druge utrke igrati - bzvz

- komande sam namjestio na gamepad, ali sam krivo namjestio komandu za mjenjanje stanica radia, stavio istu kao komandu za kameru auta...posto nema ponistavanja komandi moralo mi tako ostat jer mi se nije dalo sve ispocetka...ako se uopce i tako moze - uzas

- ponasanje auta: neznam kako objasniti...na trenutke mi se cini "ok" na trenutke koma...neznam

- grafika: nije losa, bila bi jos bolja da mi vrti na high kao ostale danasnje igre...

- dobra stvar je sta u meniju mogu sa gamepadom, u vecini danasnjih igra nemogu (u hp2010 sam isto mogao jer se dalo konfigurirati)

- mjenjanje auta neznam kako ocjeniti, dali je visak ili nije...

- auti se prebrzo krse (udarac ili dva i gotov si) i kako sam vidio nema healtha auta kao u hp2010

- kamere su samo dvije - jadno

- nemogu full screen, nece niti alt+enter

- stvar koja me se najvise dojmila je pjesma grupe Muse koja je u uvodnoj animaciji i u igri, cak sam skuzio da ima i deadmausa i jos nekog poznatog...cini mi se da je ovo prva igra nakon par godina kojoj necu iskljuciti radio, vec samo smanjiti na 40%

- NAJJADNIJA STVAR: za dobiti sve dijelove moras biti i 1. i 2. na utrci, dakle 2x ju voziti...npr. kraci mjenjac dobijes sa 2. mjestom, a aero paket sa 1. a obje stvari su mi napete...i sad moras 2x voziti...

bit ce jos toga...

za sad ovako priblizno ocjena 6 od 10...ne vise...

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.10.2012 1:15 (RuskeGTT).
Moj PC  
0 1 hvala 1
14 godina
TheDarkSide kaže...
fila2208 kaže...

MoH novu su maximalno popljuvali...i dobio je 4.0...

Slicne stvari se moglo reci i za zadnje COD-ove, al opet...activision ima para...dali su masu para IGNu za reklame...

Uglavnom da neidemo off-top

Pa to sam i rekao, nisu platili pa je moh popljuvan.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
neaktivan

Igra na max detaljima predobro izgleda ali zato i fps zna past gadno. Sama igra po sebi vec po 100ti put prežvakano i vec višeno u svakom prijašnjem nfs ili burnoutu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RuskeGTT kaže...
- NAJJADNIJA STVAR: za dobiti sve dijelove moras biti i 1. i 2. na utrci, dakle 2x ju voziti...npr. kraci mjenjac dobijes sa 2. mjestom, a aero paket sa 1. a obje stvari su mi napete...i sad moras 2x voziti...

I evo, jedna NAJJADNIJA stvar NIJE ISTINA!! Ako završiš prvi dobiješ nagrade i za prvo i za drugo mjesto..... 100%!!

Završio prvi, dobio obadvije nagrade.....

A šta se tiče grafike; nadam se da ljudi sa kakvim GTX460 znaju da Ambient Occlusion nije za takve kartice! I tu su opet sjene! Kao i skoro svaka open world igra i ova ima pad performansi kada su sjene na High! Medium postavke rješavaju problem, a ja razliku dok se utrkujem i vozim ne vidim. Dalje tu su i Headlight Shadows - također potrošač FPSa..

Inače, HD rezolucija, High Reslotuin Textures mi je na ON, AO=OFF, Shaows=medium, ostalo na High i igra radi odčino, a izgleda nevjerovatno; izgleda predivno! Kakva konzola ima lock na 30 FPSa sa medium detaljima bez Highr Res Tex.... Radi mi na cca 40/50 FPSa, (van grada i na nekim mjestima 60) no na utrkama kroz centar di nas ima podosta uz ostali promet i pandure zna pasti na cca 35 šta je sasvim normalno sa tim detaljima i svom tom akcijom na ekranu!!! - GTX 460 768MB

Htjeo sam snimit sa FRAPSOM dok MSI Afterburner pokazuje broj FPSa, ali FRAPS snimanje ubije oko 10FPSa pa nema smisla.... (MIS Afterburner još i više)

Evo, neka netko kaže da se tu vidi da su sjene na medium detaljima.....{#}

Pošto sam od arkadnih utrka zanji igrao Carbon, meni je ova igra odlična za debilirat po utrkama kada pukne dosada...... Na tipkovnici nisam niti proboa vozit već sa Thrustmasterom DA3 + xBox360 emulator i radi odlično....

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.10.2012 6:56 (doktor1).
14 godina
neaktivan
thesekiman kaže...

Najbolja mi je fora kad prestignem protivnika, on se razbije, ostavim ga dosta iza sebe i onda se brzinom svjetlosti meni vrati na dupe.

to ti se prijatelju zove 'catch-up' sustav, znaci neovisno o tome koliko dobro vozio bagra ce te uvijek stizati i biti na dupetu tako da se u principu svaka utrka odlucuje u posljednjih par zavoja. iskreno, nisam niti ocekivao nekakav pomak u tom dijelu jer nfs serijal u osnovi tako funkcionira od prvog nastavka. zapravo, vise nista ne ocekujem od nfs serijala. prosle godine sam instalirao cini mi se hp2 ,odigrao 2 utrke i uninstall. tako je bilo i sa ova 2 prethodnika, install, odvozio 2 utrke i uninstall. zapravo, posljednje sto sam igrao bio je underground 1 i 2. da, cak sam i carbon prosao ali je bio cudan nekako, bezveze mi je bilo ono naganjanje i driftanje po planinama. no dobro, valjda je svima ocito da je nfs odavno zavrsena prica, nesto kao i cod, a i resident evil krece tim vodama viidim. zalosno je sto na citavom trzistu samo se forsiraju neki rpg-ovi, guild wars, torchligh, diablo, lol, wow, svaka igra koja izadje je 'rpg', pa cak i borderlands 2 vidim svrstavaju pod rpg zanr, a covijek nemoze doci sa posla, otvoriti pivo i opustiti se uz jednu respektabilnu voznju. jadno

15 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

da napisem par stvari ukratko od mojih 15tak min igranja

1. stavio sve na high i vrtilo se oko 17-18fps...taman na toj mojoj granici, ali posto sam u zadnje vrijeme igrao igre po 30fps (f1 2012 i ostale novije), onda bi rekao da je ova igra lose optimizirana?

2. grafika: nije losa, bila bi jos bolja da mi vrti na high kao ostale danasnje igre...

3. nemogu full screen, nece niti alt+enter

4. stvar koja me se najvise dojmila je pjesma grupe Muse koja je u uvodnoj animaciji i u igri, cak sam skuzio da ima i deadmausa i jos nekog poznatog...cini mi se da je ovo prva igra nakon par godina kojoj necu iskljuciti radio, vec samo smanjiti na 40%

5. NAJJADNIJA STVAR: za dobiti sve dijelove moras biti i 1. i 2. na utrci, dakle 2x ju voziti...npr. kraci mjenjac dobijes sa 2. mjestom, a aero paket sa 1. a obje stvari su mi napete...i sad moras 2x voziti...

1. ne, to ne znači da je loše optimizirana, možda je samo zahtjevnija od tih igara (a je)

2. grafika bi tada vjerojatno bila lošija

3. vjerojatno jer ti rezolucija koju si namjestio nije proporcionalna sa monitorom ili je premala reza koju si ostavio (znači tebi nije u prozoru, nego je full screen pa ima crni obrub)

4. da, radio je, ko bi rekao neloš, a i u HP je bio dobar. U Shiftu 2 je isto dobar, ali tu muziku moram ugasit, jer su zvukovi motora ludilo

5. ne, dobiješ sve ako si prvi

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
RuskeGTT kaže...

boze moj kako ste razmazeni...jadni vi jer vam igra lockana na 30 ili ti zadnji koji si pisao sta imas 45...

bas ste razmazeni...meni je bitno da je preko 17-18...to mi je prag normalnog igranja...evo primjerice f1 2012 mi vrti na 25-35, kako kad, a rfactor na 120-150 i ne vidim nikakve razlike...

neznam stvarno sta ste tako razmazeni s tim fpsima

ne vidiš razliku između 35 fps-a i 150 fps-a ? bravo, svaka čast, i nije bit razmaženo, bit je u tome da očekujem da igra radi kak spada. nebreš vozit aute i trke na 30 fps-a, gdje toga ima, upali si hot pursuit i ovo, pa vidi razliku u fluidnosti, auti su brze igre i trebaju biti na minimal 60 fps-a jer u protivnom to ne liči na ništ, nemorate pljuvat nit nikaj, to je samo moje osobno mišljenje. btw. oprostite ali ja nisam rekao da je igra ne igriva, nego samo meni ne odgovara, pa si vi igrajte kolko hocete na 17-30 fps-a.

13 godina
neaktivan

igra je konzolaski port i izgleda ocajno.. pa kaj ste vi sljepi? ambijent oko auta izgleda ok al ovo sve dalje je minimalizam teski..  pa shift 2 unl izgleda 2 puta bolje od ovog smeca..  i da igra je ne optimizirana..  ako ja imam ogromne frame dropove za 60 na 35-40 onda je svaka diskusija suvisna.. recimo jedan skyrim sa tonu modova i hd teksturama je lockan na 70 i izgleda 100 puta bolje neg ovo i detaljnije.. i open world je sa masu drugih stvari kojih ovdje nema. igra je port sklepani i nedoradjeni i sramota da se tako nesto servira uopce u prodaju..  tocka.

savrsen primjer bolesti je i doom 3 bfg edition koji nakon 10 god izgleda losije neg orginal..

xfact
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.10.2012 10:07 (=xfact=).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
=xfact= kaže...

recimo jedan skyrim sa tonu modova i hd teksturama je lockan na 70 i izgleda 100 puta bolje neg ovo i detaljnije..

Koje ti računalo imaš da ti je Skyrim sa tonu grafičkih modova LOCKAN na 70!!!!???? Tu ne mislim na HD teksture koje je Bethesda izbacila!!

Izmodo sam Skyrim 654654654654635 puta na tri raziličite grafičke kartice i jedna GTX570 sa svim HD teksturama i Vurts florom NE VRTI tu igru na 70 FPSa - LOCK!!!!

Ovo boldano je čisto sranje!! Ništa drugo! Odi na Nexus i malo švrljaj po komentarima od HD teksuta i vidjet će da ljudi sa GTX480 i GTX580 nemaju taj tvoj famozni LOCK 70!!

Šta ljudi vole preuveličavat stvari to je strašno!

I šta imaš monitor od 120 Hz da "vidiš" tih 70 FPSa

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.10.2012 14:26 (doktor1).
15 godina

probao igru na 15 min i obrisao..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
thesekiman kaže...

Najbolja mi je fora kad prestignem protivnika, on se razbije, ostavim ga dosta iza sebe i onda se brzinom svjetlosti meni vrati na dupe.

Isto vrijedi kad ti oni pobjegnu, ti češ ih stići.

15 godina

GameSpot Reviews : Need for Speed: Most Wanted

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Na mojoj konfi u med/high postavkama dobijem 50-60 FPS-a, ovisno o dijelovima grada odnosno krajolika. Tako sam nesto i ocekivao citajuci recommended system requirements. Po mom misljenju igra sasvim dobro izgleda i na med settings. A ovi sto pricaju da igraju na 20 FPS-a, svaka cast kad mogu to podnijeti, meni to nije gust ni sekunde.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
RuskeGTT kaže...

bit ce jos toga...

za sad ovako priblizno ocjena 6 od 10...ne vise...

Ovo nije istina, ukoliko budeš na prvom mjestu dobiješ sve unlockove (znači i prvi i drugi).

Inače, jedini problem koji ja imam s igrom je taj što fps opada bez ikakvog razloga. Car handling je sigurno bolji nego u Hot Pursuit, tamo su auti ko tenkovi. Grafika je oke, iskre kod sudara su najbolje što sam do sad vidio. Svi auti su dosta kruti što se tiče skretanja na početku, kada se otključaju bolje gume, šasije itd. budu puno bolji, pogotovo s PRO dijelovima. Ovakav osjećaj sam zadnji put imao kad sam igrao Burnout Paradise i ovu igru smatram nastavkom Burnouta i uživam.

Meni je igra odlična, samo da je malo bolje optimizirana i bilo bi ko sisa.

nanananananananananananananana BATMAAAAN
12 godina
neaktivan

U krivu si...prvo i drugo mjesto daju ti neki dio da za auto, al ako ti dođeš prvi, ti dobivaš nagradu za to prvo mjesto i onu nagradu i za drugo...znaci ako je prvo areo, a drugo krace brzine, ti dođeš prvi dobivas obadvije...ako dođeš drugi, dobivas samo krace brzine...

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.10.2012 16:34 (TheDarkSide).
14 godina
neaktivan

Mene bodu u oči nezaglađeni rubovi. U opcijama uopče nema anti-aliasing opcije. Nema ni opcije za isključiti v-sync. Ovak je igra sasvim ok, jako me podsječa na Burnout Paradise koji je bio super.

Axtross_Hr - Origin
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

AA lako uključiš preko drivera od grafičke. 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
12 godina
neaktivan

Tinča..za današnje graficke i procesore nemoguce je da u igrama koa MW2, GTA4, sleeping dogs i tako dalje, znaci di je otvoreni svijet i gradovi, doslovno svaki rub i crtu izravnat...Mislim to se moze mozda i postic forsiranjem kroz panele od graficka, al ce ti igra radit u jako malim FPS-ima..jer bas AA FSAA MSAA i sve te stvari najviše uzimaju od graficke...

Zamisli da stavis AA na Minecraft xd...nikom nebi radio xd...

14 godina

ispricavam se za ovo prvo i drugo mjesto, nisam stigao vidjeti sta sam osvojio kad sam zavrsio prvi...mislio sam samo da dobijes 1 stvar..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

mitusoka navio sam 1440x900 kakva je reza mog ekrana i ostane mi prozirno plavi ekran kao u windowsu iznad...nemogu na alt enter, sta god radio radi mi igra tako...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Negdje grješiš, meni najnormalnije radi ALT + ENTER. Stvarno ne kužim, možda ti je u opcijama isključen full screen?

12 godina

Namjeravam je kupiti, da li je vrijedna kupnje? :)

0 0 hvala 0
15 godina

nit slučajno. rađe si kupi ETS 2 i uzivaj :)

13 godina
marinek98 kaže...

Namjeravam je kupiti, da li je vrijedna kupnje? :)

skini sa {#} pa prosudi sam

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice