Need for Speed: Most Wanted 2

poruka: 677
|
čitano: 117.235
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Need for Speed: Most Wanted 2

Forisraju iste aute? Pa kad za njih imaju licencu, a i danas svi klinci vole bugatije, lamboe s kojima mogu ubost đir sa 300. Tko je danas vidio vozit pezoa ili golfa kao u NFS U2 i onda ga lijepo sredit kad nemogu 350 i nemaju egzoticna imena?

Danas se sve više i više izdavači prilagođavaju doslovno klincima. Igre postaju sv e lakše i lakše do točke da su debilno lake..al naravno djetetu od 6 godina če to biti veliki podhvat...

Zašto nijedan "Mlađi" igrač ne igra recimo WTCC Race koju se tako reč moze pretvorit u pravu simulaciu? Zato jer nebi prosli prvi zavoj, i nastala bi velika frustracija. Zasto igre kao Dark Souls, iako imaju sve svoje nedostatke, ostanu nezamjecene? Dark Souls je extremno teska, i tamo si više na restart screenu nego sta igraš, ali opet...kvalitet nekakav je tu.

Zaboravite NFS U1,2 i MW....dosla je nova era NFS-a koj se spaja sa burnoutom i postaje uber arkadetina

12 godina
neaktivan
zelenbic kaže...
luka94 kaže...

vjerujem da licence sa sve aute koje smo nabjorali zajedno manje koštaju nego što je koštala licenca za veyrona.

al tu licencu imaju i mogu ju jos koristiti a ovo bi morali nanovo kupiti ali i meni bi bilo bolje da se pocne sa tipa nekim golficem fordom itd. pa da onda zavrsis na gtr-u itd.

Što nije da svake godine moraju obnoviti licencu?

13 godina
TheDarkSide kaže...

Forisraju iste aute? Pa kad za njih imaju licencu, a i danas svi klinci vole bugatije, lamboe s kojima mogu ubost đir sa 300. Tko je danas vidio vozit pezoa ili golfa kao u NFS U2 i onda ga lijepo sredit kad nemogu 350 i nemaju egzoticna imena?

Danas se sve više i više izdavači prilagođavaju doslovno klincima. Igre postaju sv e lakše i lakše do točke da su debilno lake..al naravno djetetu od 6 godina če to biti veliki podhvat...

Zašto nijedan "Mlađi" igrač ne igra recimo WTCC Race koju se tako reč moze pretvorit u pravu simulaciu? Zato jer nebi prosli prvi zavoj, i nastala bi velika frustracija. Zasto igre kao Dark Souls, iako imaju sve svoje nedostatke, ostanu nezamjecene? Dark Souls je extremno teska, i tamo si više na restart screenu nego sta igraš, ali opet...kvalitet nekakav je tu.

Zaboravite NFS U1,2 i MW....dosla je nova era NFS-a koj se spaja sa burnoutom i postaje uber arkadetina

ja igram wtcc race(race07) imam 14-15...

A volim i ja brze aute jer ih si vjerovatno nikad neces moci priustiti pa da ih bar u igri vozis :)

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
12 godina
neaktivan

Recimo u NFS Underground 2 mi je bilo čisto ok voziti sporije aute. Samo ugradiš nitro i dobiješ na brzini, a u onim silnim zavojima i ne možeš uvijek voziti punom brzinom, bolja je mapa sa zavojima nego ravna mapa koja je dosadna.

14 godina

zahvaljujem bogu što NFS ima svoj modding community! {#}

btw. sjetio sam se opela kadetta GSI koji takođe nebio bio loš :D

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.9.2012 18:30 (luka94).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
NFSTheRun2013 kaže...

Recimo u NFS Underground 2 mi je bilo čisto ok voziti sporije aute. Samo ugradiš nitro i dobiješ na brzini, a u onim silnim zavojima i ne možeš uvijek voziti punom brzinom, bolja je mapa sa zavojima nego ravna mapa koja je dosadna.

ovisi kakv je tip igre kada vozis brze aute bolje je malo manje zavoja da nisu pre nagli a kada vozis sporij onda i prije zakocis btw za icence neznamo na koji su ih period kupili mozes ti kupiti licencu na godinu dana mmozes na 5 godina

15 godina
odjavljen
zelenbic kaže...

ovisi kakv je tip igre kada vozis brze aute bolje je malo manje zavoja da nisu pre nagli a kada vozis sporij onda i prije zakocis btw za icence neznamo na koji su ih period kupili mozes ti kupiti licencu na godinu dana mmozes na 5 godina

Tko tebe razumije? {#}

Svi smo mi Mentalist.
13 godina
Jakovp kaže...
zelenbic kaže...

Tko tebe razumije? {#}

na tipkovnici nevidm pola slova(izlizana) evo prijevoda xD

ovisi kakav je tip igre kada vozis brze aute bolje je da nema previše zavoja i da nisu prenagli i preoštri.Kada vozis sporiji auto postignes manju brzinu pa se lakse zaustavit i uci u nagli zavoj, a što se licenca za aute tiče ti mozes tu licencu uzetu na vremenski period koji hoces znaci da nemoraju isteci za godinu dana.

There u fuxed ut :)

14 godina
zelenbic kaže...
Jakovp kaže...
zelenbic kaže...

ti znaš da se u zavojima inače koči,jel?

13 godina
luka94 kaže...
zelenbic kaže...
Jakovp kaže...
zelenbic kaže...

Kad se vec pravimo pametni nekoci se u zavojima nego prije zavoja...

15 godina
neaktivan
luka94 kaže...

Ne koči se niti naglo ubrzava u zavoju ako ne želiš izgubit grip ;) 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
Mitsuoka kaže...
luka94 kaže...

u ovoj igri se grip ni nemože izgubit a i kočenje mena smisla kad možeš sa 300 driftat i kroz najužiji zavoj :P

13 godina
luka94 kaže...
Mitsuoka kaže...
luka94 kaže...

u ovoj igri se grip ni nemože izgubit a i kočenje mena smisla kad možeš sa 300 driftat i kroz najužiji zavoj :P

govorimo općenito

14 godina

Čini mi se da će više ljudi kupit WinRaR nego Most Wanted 2

Say hello to my little friend
Moj PC  
7 1 hvala 1
15 godina
neaktivan

Grafika je na zavidnom levelu, sad samo treba vidit kakva će bit upravljivost, tj. hoće li srediti što prije izlaska igre. {#}

http://www.needforspeed.com/cars#latest-cars/most-wanted/gallery/cars/latest

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

2 0 hvala 0
14 godina
Mitsuoka kaže...

Grafika je na zavidnom levelu, sad samo treba vidit kakva će bit upravljivost, tj. hoće li srediti što prije izlaska igre. {#}

http://www.needforspeed.com/cars#latest-cars/most-wanted/gallery/cars/latest

Da sve bi bilo lijepo kad bi grafika bila najbitinja.

P.S: Meni je i dalje Gran Turismo 4 puno ljepši čak i na PS2-u.

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.9.2012 21:04 (Krunoo7).
14 godina
neaktivan

Koje igre su do danas na raspolaganju za PC kao prava simulacija (ili najbliže simulaciji)?

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Imaš temu za to, pogledaj u tražilici.

15 godina
Zekat kaže...

Koje igre su do danas na raspolaganju za PC kao prava simulacija (ili najbliže simulaciji)?

NFS MW nikada nije bio simulacija, tako da nez zasto ovdje pitas (Shift 1 i 2, rFactor, Street Legal Racing, Live for Speed, Gran Turismo, Forza, uskoro dolazi Project cars, googlaj ga, izgleda odlicno (Xbox360, PS3, Wii U, PC)... eto, to sve je simulacija ili blize simulaciji nego arkadi.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.9.2012 12:19 (lovac82).
14 godina
lovac82 kaže...
Zekat kaže...

NFS MW nikada nije bio simulacija, tako da nez zasto ovdje pitas (Shift 1 i 2, rFactor, Street Legal Racing, Live for Speed, Gran Turismo, Forza, uskoro dolazi Project cars, googlaj ga, izgleda odlicno (Xbox360, PS3, Wii U, PC)... eto, to sve je simulacija ili blize simulaciji nego arkadi.

on je pito za neku simulaciju,nije reko da je MW simulacija...

12 godina
neaktivan

Skroz nerealno...bugati, reventon, poršei neki bjesni...sta je sljedeci? pagani zonda? mclaren F1,  ovo nije nikakav NFS....i NFS MW je imao pretjerne aute, mislim ono, nadograđivat lambo ili porshe kareru? Dok ovdje bjezat gradom u bugatiu ili reventonu? Ma dajte molim vas...sigurno bise naso netko pametan da bjezi u autu od milju dolara...ovo ima samo u NFS-u...

15 godina
neaktivan

Pojavljuju se neke naznake o dlcu koji bi mogao sadržavat bolide. 

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Pojavljuju se neke naznake o dlcu koji bi mogao sadržavat bolide. 

Kako je krenulo mozda vidimo i alonsa, raikonena fetela i ove kako bjeze od murije u NFS MW2. Sta je sljecece? Drag race aute se ubacit?? auti od preko 1000 konja na raketni pogon...s time da te policija hvata u Ferari formuli 1...ok..ovo je sarkazam, al ako ovako nastave mogoa bi ovo bit i realan sarkazam...

13 godina
neaktivan

Novi video, nebih htio pametovat kakva je igra dok ne probam, ali rekao bih zasad bolje nego sto sam mislio na pocetku (mislio sam da ce bit katastrofa {#}). Nisam ni ja ljubitelj ovih lambo, porshe, ferrari, ali bit ce tu i drugih zanimljivih auta

1 0 hvala 0
14 godina
Severe Rage kaže...

Novi video, nebih htio pametovat kakva je igra dok ne probam, ali rekao bih zasad bolje nego sto sam mislio na pocetku (mislio sam da ce bit katastrofa {#}). Nisam ni ja ljubitelj ovih lambo, porshe, ferrari, ali bit ce tu i drugih zanimljivih auta

sviđa mi se što su stavili countacha,da nisu stavili ovo uber-arkadno ponašanje auta bi ova igra bila i dobra...

mislim da bi bilo dobro da spoje dobre elemente ponašanja auta iz shifta i ovog MW-a i onda bi igra bila vrh (čak i da ne stave tuning)

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.9.2012 19:13 (luka94).
13 godina

nesvida mi se sto su svi auti odmah otkljucani...

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

mislim da ce ovo biti jedan od boljih nfs-ova u zadnjih 5-6g (osim shifta)

Moj PC  
0 6 hvala 0
14 godina
RuskeGTT kaže...

mislim da ce ovo biti jedan od boljih nfs-ova u zadnjih 5-6g (osim shifta)

da vidimo,NFS-ovi od 2006:-carbon

-ProStreet

-undercover

-shift

-nitro

-world

-HP2010

-shift 2

-the run

nije baš teško bit bolji od gore navedenih

14 godina

-carbon - ok, ali u dijelovima dosadan i ponavljajuc

-ProStreet - ok, ali nista vise od toga, iako sam ga dosta igrao...

-undercover - nis posebno

-shift - njega sam izdvojio kao bolji

-nitro - wtf, nemam rijeci

-world - zabavan jako i mozda na razini mw2, ako ne i bolji...

-HP2010 - jedino sta vadi ovu igru je grafika i ambijent...nenadyebivo...silno driftanje mi islo nak.

-shift 2 - isto kao shift

-the run - pocetak dosadan, sto se blizila vise kraju igra misije su bile napetije (onaj dio u podzemnoj <3), ali to mi nekako nije za nfs, plus sta je kratak (2h14min mi trebalo za misije)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
RuskeGTT kaže...

-carbon - ok, ali u dijelovima dosadan i ponavljajuc

-ProStreet - ok, ali nista vise od toga, iako sam ga dosta igrao...

-undercover - nis posebno

-shift - njega sam izdvojio kao bolji

-nitro - wtf, nemam rijeci

-world - zabavan jako i mozda na razini mw2, ako ne i bolji...

-HP2010 - jedino sta vadi ovu igru je grafika i ambijent...nenadyebivo...silno driftanje mi islo nak.

-shift 2 - isto kao shift

-the run - pocetak dosadan, sto se blizila vise kraju igra misije su bile napetije (onaj dio u podzemnoj <3), ali to mi nekako nije za nfs, plus sta je kratak (2h14min mi trebalo za misije)

Žao mi je što moram reć, ali se samo slažem oko dijela o Carbonu, ProStreetu i UnderCover.

To što si rekao da je World na razini MW2, stvarno vrijeđa igricu. Barem je imala neku fiziku, realnost, dobiješ ono za što si platio (besplatno) no World je daleko bolji od MW2-a. Garantiram ti to. Jedino me smetalo učitavanje jer imam jako malo rama.

The Run je uvijek dosadan, igro sam ga kod prijatelja ništa posebno nemožeš modirat aute nimalo.

Shift 1 & 2 su mi se nisu svidjeli, iako su dobili dobre recenzije, jednostavno nije NFS, mogli su napraviti drugu franšizu.

UnderCover sam zaprave prešao zatvorenih očiju.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice