Znate li možda kolko je nfs dosad izašlo te koji su to.Ja bi si napravio kolekciju....a nigdje ne mogu naći popis svih...molim vas da mi odgovorite...hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Kolko se ja sjećam, NFS 2 SE je bio prvi NFS koji je podržavao 3D akceleraciju. U osnovi je identičan NFS-u 2, samo s tim "malim dodatkom" :)
hvala, znači još plus taj...to je ...
Uf, sad sam se sjetio koja su to vremena bila, predobro razdoblje u igraćoj industriji! Kolko je NFS bio zarazan tad :)
A je su li to sad svi nfs ili postoje još neki...
nadam se da su to svi....hm...ako netko još kojeg zna...nek se slobodno javi
Mozda sam glup, al ja nikad nisam skuzio razliku izmedu NFSMW i NFSMW Black Edition....pa, predpostavljam da je to jedan te isti nfs....il...?
pa da...to bi trebao biti isti nfs...samo što bi BE trebao imati neke dodatke
Hmm, mozda sam ja spor malo, ali sto ce ti danas svi ti stari NFS-ovi?
Ok, i mene uhvati nostalgija za nekom starom igrom, no ne bash comander keenom ili originalnim duke-om... ili alley cat. (ko je igro xD nek se javi)
Ma salim se, kuzim, ali ono, te igre ispocetka nisu bile toliko razlicite, tek NFS Hot persuit je donio odlicnu grafiku i igrivost, pogotovo u ulozi policijkog auta (makar i NFS i NFS 2 su u svoje vrijeme bili zmajevi i igrali se sve na veliko)
Nvm, ako ti se igraju a vjerojatno ko i svi mi koristis XP ili Vista-u neces ni moc to igrat, pa ti preporucam da si skines Virtual PC i nabavis Win98, instaliras ga tamo i sve ce ti radit od starijih igara, a mislim da su NFS i NFS2 cak DOS igre pa si skini i novi DOSBox (iz nekog razloga nije mi htio napravit link pa eto ovamo: http://www.dosbox.com/download.php?main=1 )
Nadam se da ce ti pomoc, uzivaj u svojim NFS-ovima
O...hvala puno...sigurno ću uživati