NBA 2k12

poruka: 773
|
čitano: 151.933
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: NBA 2k12
bjede kaže...
hare mn kaže...

eee :=)) izbrisao sam onaj  file i skinuo sa neta drugi i ubaci i sad radi sve ok normalo ide igra i komentaor sve(nista nisam skidao  sa neta vezano za komentatora)..hvala ti PUNOO , svako dobroo

Nema na čemu. Bitno da je upalilo.{#}

eh još pvp za komentaora....

jel sa ovog linka da skinem to http://forums.nba-live.com/downloads.php?view=detail&df_id=2815     i koji folder da obrisem i gjde da ubacim ovaj sto skinem..nisam te shvatio koji folder treba da obrisem???

16 godina
hare mn kaže...
bjede kaže...
hare mn kaže...

eee :=)) izbrisao sam onaj  file i skinuo sa neta drugi i ubaci i sad radi sve ok normalo ide igra i komentaor sve(nista nisam skidao  sa neta vezano za komentatora)..hvala ti PUNOO , svako dobroo

Nema na čemu. Bitno da je upalilo.{#}

eh još pvp za komentaora....

jel sa ovog linka da skinem to http://forums.nba-live.com/downloads.php?view=detail&df_id=2815     i koji folder da obrisem i gjde da ubacim ovaj sto skinem..nisam te shvatio koji folder treba da obrisem???

Da, to je to. Izbrišeš downloads folder iz Online Data i kopiraš ovaj novi.

Ako netko zna gdje ima za uzeti podlogu CoolerMaster Dual-sided, nek javi na PP. Hvala!
16 godina
14 godina
neaktivan

Neću skidat samo sbog D.Fish tradea.

16 godina

mislis ne zelis zato sto je tradean iz lakersa ili mislis da je samo on tradean??? jer je dosta igraca promijenilo klub...a u tom rosteru d fish nije cak u oklahomi , al to mozes sam napraviti trade....

MuWu
16 godina
neaktivan
NBA 2k12

Mogu li napraviti trade Rosea u Boston i tako igrati quick game?

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.3.2012 14:46 (Razer_Copperhead).

0 0 hvala 0
16 godina

naravno

MuWu
15 godina
neaktivan
NBA 2k12
klod mene nema taj folder "Online Data"...ne mogu ga nac...u nba ima samo jedan folder "directx"....????
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
NBA 2k12

Zašto se ne mogu spojit na NBA Online? Svaki put kad idem ono online izbaci mi could not connect.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
NBA 2k12

Ono što mi najviše smeta kod Association mode-a je što svake godine na draftu dolaze oni šugavi igrači.. To me toliko iritira da nikad ne stignem do treće sezone..

Istina, postoje na http://nbaspot.com/ neke draft class-e.

E sad, palo mi je na pamet da bi bilo dobro kad bi umjesto ovih debila mogli ubaciti igrače iz onih "Classic" ekipa..

Puno sam tražio po netu, ali nisam našao kako to napraviti "jednostavno".. Ne da mi se (i nemam vremena) kreirati jednog po jednog prilikom izrade "draft class"..

Ako ima netko da zna kako jednostavno označiti neke igrače i reći "odi u draft class" :-)

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.3.2012 13:19 (Hrvojeee).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
NBA 2k12

Ovo je glupost, nikad mi ne dođe mail od 2Ka kad se registriram da ga prihvatim.

Što se događa?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
NBA 2k12

zna li neko kako napravit floater u igri :D ? 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
NBA 2k12

Imam pitanje, s čim igrate nba na pc-u? Običnom tipkovnicom il gamepadima?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Matk044 kaže...

Imam pitanje, s čim igrate nba na pc-u? Običnom tipkovnicom il gamepadima?

Probao na tipkovnici, prste polomio.

I want to taste you but your lips are venomous poison You're poison, running through my veins
15 godina

Ja igram na tipkovnici ;)

nemas desnog analoga,al zakucavati mozes i sa sprint + obican sut a sto se tice ''lomljenja'' prstiju zato ti sluzi controller settings gdje si namjestis tipke kako treba...

ja sebi namjestim tako da mi tri prsta sluze za one cetiri tipke na gamepadu(sut,dodavanje itd.) plus jos i L1 i R1 a R2 i L2 kao shift i space i nema lomljenja prstiju(tako sam igrao i PES)

13 godina
neaktivan
NBA 2k12

Može li mi netko reći kako da tijekom utakmice promijenim obranu sa čovjeka na čovjeka na recimo zonu 3 - 2 ili Full Court Trap(presing sa udvajanjem)?

Inače igram igru pomoću tipkovnice, ali ako netko zna nek mi kaže makar controlse za gamepad, pa sam skužim.

Hvala.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

haha ma i ja sam igrao PES na tipkovnici ali mi nikako ne leži :S 

di ima za kupiti kontroler za PC? 

14 godina
neaktivan
The Riddle kaže...

Može li mi netko reći kako da tijekom utakmice promijenim obranu sa čovjeka na čovjeka na recimo zonu 3 - 2 ili Full Court Trap(presing sa udvajanjem)?

Inače igram igru pomoću tipkovnice, ali ako netko zna nek mi kaže makar controlse za gamepad, pa sam skužim.

Hvala.

Nađi u kontrolama ON-THE-FLY-COACHING, to su ti na joysticu one strelice nalijevo, i strelica nadesno je Quick Plays i Defensive Settings.

Meni zonski presing ilitiga presing s udvajanjem jako brzo razbiju, ali pošto igram na Superstar..

13 godina
neaktivan
NBA 2k12

Hvala. Ovo sa zonskim presingom sam uzeo samo kao primjer.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
bobo rastur kaže...
The Riddle kaže...

Hvala.

Nađi u kontrolama ON-THE-FLY-COACHING, to su ti na joysticu one strelice nalijevo, i strelica nadesno je Quick Plays i Defensive Settings.

Meni zonski presing ilitiga presing s udvajanjem jako brzo razbiju, ali pošto igram na Superstar..

Možeš li mi točno redoslijedom reći gdje se sve to nalazi i kako da pokrenem zonu.

Pokušavao sam za ON-THE-FLY Coaching staviti Numpad 1, i kad to tijekom igre kliknem dođe mi samo lista igrača na terenu. BTW ja igram NBA 2K11, ali mislim da je to isto na oba dvije.

13 godina
neaktivan
Matk044 kaže...

Skoro svugdje, nabavi neki od 70-80 kuna i miran si.

I want to taste you but your lips are venomous poison You're poison, running through my veins
14 godina
neaktivan
The Riddle kaže...
bobo rastur kaže...
The Riddle kaže...

Hvala.

Možeš li mi točno redoslijedom reći gdje se sve to nalazi i kako da pokrenem zonu.

Pokušavao sam za ON-THE-FLY Coaching staviti Numpad 1, i kad to tijekom igre kliknem dođe mi samo lista igrača na terenu. BTW ja igram NBA 2K11, ali mislim da je to isto na oba dvije.

U 2k12 je zadnji.

U napadu ti ilzista Quick P&R, Quick Isolation, Quick Post i Quick Screen. U obani su ti dva ekrana, znači Fullcourt i Halfcourt pressing, Halfcourt i fullcourt trap(taj famozni zonski presing), a u drugom su ti dostupne Man to man i vrste zona.

15 godina
Matk044 kaže...

Pa sad vec 12 je problem kad su uveli ovo pucanje i ono voditi loptu sa Messijem i Ronaldom je problem,al zadnji PES koji sam igrao ikako je PES 2010 i nije mi bio problem nijedan PES do toga,al to sve ovisi kako se naviknes ja sam si namjestio tipke tako da se ne mogu zamisliti da igram na gamepadu,Fifu igram na gamepadu jer je nemoguce dobro igrati na tipkovnici bez analoga al zasad samo i jedino Fifa :D

14 godina
neaktivan
NBA 2k12

Jel ima netko link za patch 1.0.0 natrag? Svaki put me na 1.0.1 traži da se registriram i nikad ne dobijem mail da potvrdim, već mi je dosadilo.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Wicked_Sick87 kaže...

Jel ima netko link za patch 1.0.0 natrag? Svaki put me na 1.0.1 traži da se registriram i nikad ne dobijem mail da potvrdim, već mi je dosadilo.

Pogledaj u spam folder.

16 godina
NBA 2k12

evo igram sezonu sa bullsima, igram po albysovim sliderima i settingsima... dakle 12 min quarter... evo malo slikica od zadnje tekme vs houston(chekirajte zadnju cetvrtinu... :P) i sezone opcenito... stats i standings... i evo ozljede koju su nastupile u dvije zadnje tekme malo bad ali izazov hhhh iducih 10-12 tekmi cu morati nadoknaditi 37 poena sa rezervama... bit ce zanimljivo... :D... igra je tako dobra... :)

MuWu
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.4.2012 12:19 (MujagaWudakhi).
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
NBA 2k12

Ljep rezultat i statistike.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.4.2012 19:15 (Praetorian1).
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
NBA 2k12

Na kojoj težini igraš?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

igram na ovim sliderima... 

http://forums.nba-live.com/viewtopic.php?f=143&t=84012

vec je postan link nekoliko puta ali evo jos jednom... :D

MuWu
14 godina
neaktivan
NBA 2k12

Ma pita te za težinu ne za slidere.