NBA 2k12

poruka: 773
|
čitano: 160.781
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
NBA 2k12

igram trening camp i nikako da uradim BEHIND BACK uradim isto ko na slici sa joistickom ali nece da uradi pa nece

pomagajte brze plssss

a i nece da mi se snjime klubovi sa greatest legends koje osvojim

POMOCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: NBA 2k12

ovo sa trening campom sam i ja imao problema... tako da to valjda tako mora biti {#}

15 godina
neaktivan
NBA 2k12

Ja sam prešo trening camp, isto me je mučilo to behind back, al sam nakon 50 pokušaja uspio to izvest.

F.C. LIVERPOOL, F.C. CHELSEA, F.C. JUVENTUS
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
NBA 2k12

Ja fkt ne kužim kak nemrete napraviti tu promjenu? Instalirao sam na komp samo da je isprobam i iz prve sam uspio... Na xboxu gdje igram svaki dan isto iz prve...

He who is brave is free.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
NBA 2k12

možda bi trebao biti skuplji đojped.. ali na 2011 je normalno radilo ovo s okretanjem gljive.. tako da, (valjda) ipak nije u nama problem..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
NBA 2k12

imam nba 2k12 kupljenu na steam-u...ne mogu online da igram izbacuje mi ovako nesto

WE HAVE NOT MEASURED YOUR PERFORMANCE WITH THE CURRENT VIDEO SETTINGS.HE VIDEO QUALITY OFF ALL ONLINE GAMES WILL BE VERY LOW UNTIL YOU RUN THE PERFORMANCE bENCHMARK FEATURE IN THE VIDEO SETINGS MENU UNDER OPTIONS....kako ovo da riješim ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Pa otiđi u opcije i upri Benchmark..... -.-..

Daria
15 godina
neaktivan
NBA 2k12

Igra je glupa na neki nacin: Poderem Portland, Lakerse, i NY Nickse u nizu bez problema i onda mi dodje Washnton i evo pokusavam vec 10 put i ne mogu da ga pobjedim, imali gdje kakih relay game sliders-a ili patch da se skine ?

dzix
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
NBA 2k12

ja sam u igri uradio behind back jedno 50 puta ali na trening campu nece pa nece

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
NBA 2k12

Znal iko kako se moze igrat preko neta NBA 2k12 ...trazi mi CD KEY...imal li ko ? ...jer sam skino sa neta igru :D ....naravno za PC pitam...dal ima kakvih codeova za ALL STAR 2012 il dresove...jer kad se igra ALL STAR tekma komentatori govore da se igra u sali od Orlanda a ustvari je sala od Lakers-a i Clippers-a.....i jos jedno...imal kakav program il nesto tako da imam sve FULL na My Player :D :D :D ? 

<3 <3 <3 

0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
NBA 2k12

pomoc plsss

pokusavam uraditi ovaj behind back 5 dana ali NECEEEEEE

imam gaympad ali nis

uradim kao na slici jedno 150 puta ali nikad nece da uradi

pomoagajte

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
NBA 2k12

Da li ima game mod s dva gamepada, player1 vs player2?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
sonus kaže...

Da li ima game mod s dva gamepada, player1 vs player2?

Naravno da možeš igrati 1 na 1.

Samo odeš na exhibition i jedan gamepad staviš na jednu a drugi na drugu stranu.

13 godina
neaktivan
NBA 2k12

raja imam problem, igram veliko finaleu my playeru i uvijek mi poslije 4 utakmnice izbaci iz igrice vec sam par puta igro utakmnicu al uvijek me izbaci na kraju tekme

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
NBA 2k12

Ekipa bok! Igram 2k12 na PC-u već 2,3 godine unazad (uglavnom online). Pošto online podrška za Pc nije na nekom zavidnom nivou, zanimaju me Vaša iskustva sa 2k12 online-om za PS3. Kakva je kvaliteta igre? Lagg? da li radi Online Association? Da li se brzo može naći protivnik u Quick match mode-u? U globalu,  da li se isplati kupiti igru za PS3 ili čekati i nadati se da će 2k srediti PC online.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
velsatis kaže...

Igram 2k12 na PC-u već 2,3 godine unazad (uglavnom online). 

Dobar si.

Remember, remember the Fifth of November, The Gunpowder Treason and Plot, I know of no reason Why Gunpowder Treason Should ever be forgot.
13 godina
NBA 2k12

Jel tko igra online? Da bacimo mi domaci koju utakmicu? Nek se zainteresirani javi na PM ;)

0 0 hvala 0
16 godina
NBA 2k12

bok ljudi...

igram 2k12 otkako je izasao, kao sto sam i njegove prethodnike...

u nba 2k11 sam nasao odlicne slidere i nisam ih mijenjao... u nba 2k12 znam dosta siteova sa raznim forumima, patchevima ovim,onim... no niti jedan ne pruza tako dobre slidere kao sto su bili za 2k11.... volim "realnu" igru, 12 min quarter, ne igram kao mulac, znam ponešto o košarci pa čisto baacam usporedbe od 2k11 sa 2k12....zanima me gdje vi nalazite slidere i koje koristite?

još nešto...

kako radi online mode?? da li je uistinu tako loš kao što se piše ili ???? pad servera, prisiljava igranje na losoj grafici, malo fps-a.... itd itd... 

gdje mi preporučate kupnju igre? nije mi problem naruciti i cekati pa ako netko ima tko je uzimao iz vana, US, UK ili negdje drugdje... neka javi na PM ili tu da svi lijepo vide... :D

samo znam da ne zelim dati 300,400 kn jer mi je ipak previse... :( 

MuWu
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.12.2011 2:55 (MujagaWudakhi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
NBA 2k12

Pozdrav!

Imam 2 pitanja, pomagajte:

1. U Practice Modu i Blacktopu (streetballu) kod odabira ekipe uvijek mogu uzet samo domaću. Kad idem izabrat gostujuću piše mi: "not enough controllers are on the home team" (nisam još igrao My Player ni Legends Mod). Šta bi to trebalo značiti?
Igram s Xbox360 gamepadom za PC. Prvi put kad sam profil napravio preko tipkovnice, gamepad mi je bio 2. na profil listi i nakon izlaska iz treninga nestajalo mi je ranije prijeđeno! wtf? Sad je ok kad sam profil napravio preko gamepada.

2. Zna li tko kako isključiti Force-Feedback na spomenutom gamepadu? Užasno me živcira, a nema opcije niti u igri niti u windowsima.

Inače, prvi put igram igru i mogu reć da je jako dobra, ali čitajući ama baš svugdje odlične kritike, očekivao sam ipak više. Tu mislim na veliki postotak 3-ce, mali broj faulova (pogotovo na meni), velik broj stealsa, prelagano šutiranje slobodnih... (al nadam se da se nešto da rješiti i preko slajdera) Samo ovakve gluposti poput gubljenja save-a iritiraju. I čitam još da se igra na autosaveu nakon završetka prve sezone My Playera sruši. Valjda će patch brzo pustit.

Ako netko zna gdje ima za uzeti podlogu CoolerMaster Dual-sided, nek javi na PP. Hvala!
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.12.2011 15:03 (bjede).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
MujagaWudakhi kaže...

bok ljudi...

u nba 2k11 sam nasao odlicne slidere i nisam ih mijenjao... u nba 2k12 znam dosta siteova sa raznim forumima, patchevima ovim,onim... no niti jedan ne pruza tako dobre slidere kao sto su bili za 2k11.... volim "realnu" igru, 12 min quarter, ne igram kao mulac, znam ponešto o košarci pa čisto baacam usporedbe od 2k11 sa 2k12....zanima me gdje vi nalazite slidere i koje koristite?

još nešto...

kako radi online mode?? da li je uistinu tako loš kao što se piše ili ???? pad servera, prisiljava igranje na losoj grafici, malo fps-a.... itd itd... 

gdje mi preporučate kupnju igre? nije mi problem naruciti i cekati pa ako netko ima tko je uzimao iz vana, US, UK ili negdje drugdje... neka javi na PM ili tu da svi lijepo vide... :D

Ne znam za ostalo,ali igru kupištu ( 135 kn ).A za pad servera i low grafika.lagg...to je bilo u 2k11,ne znam je li u 2k12.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Ja u paklu i vraga zajebavam ;)
16 godina
donator_bubrega kaže...
MujagaWudakhi kaže...

bok ljudi...

još nešto...

Ne znam za ostalo,ali igru kupištu ( 135 kn ).A za pad servera i low grafika.lagg...to je bilo u 2k11,ne znam je li u 2k12.

heehehe, tnx ali ovo je nba2k11.. ;) 

MuWu
13 godina
neaktivan
NBA 2k12

kad uđen u nba  on radi kada stalno pritiskan start.jel iko zna rjesene za ovo?

livčević#3
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
NBA 2k12

igram ligu i kad igram prvu utakmicu i završi 1 četvrtina i krene onaj video sa najavom utakmice i on završi i neće igrica da ide dalje nego samo ekran pocrni jel zna tko u čemu je problem???????????

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Tomislavv kaže...

igram ligu i kad igram prvu utakmicu i završi 1 četvrtina i krene onaj video sa najavom utakmice i on završi i neće igrica da ide dalje nego samo ekran pocrni jel zna tko u čemu je problem???????????

bilo tko

15 godina
neaktivan
NBA 2k12

Koji su Ati driveri dobri za ovu igricu jer sa ovima koje ja imam igrica trza

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tomislavv kaže...
Tomislavv kaže...

bilo tko

kod mene se ovo isto desava, ali u glavnom taj video sa najavom utakmice ide poslije 3. cetvrtine. molio bih cijenjene forumase da pomognu, ukoliko znaju o cemu se radi. pozz

17 godina

pridružujem se rulji sa problemima. Igra je bugovita do ibera. U My player me izbaci van nakon svake najave  utakmice nakon 1. četvrtine.

quick game radi kako spada.

Čeka se patch za pc verziju jer ovo je strašno.

magistar prava ( i član grupe nezaposlenih)
16 godina
neaktivan
NBA 2k12

Ima li kakav roster update?Skinuo sam jedan,ali igrači imaju crne ruke,a bijelci su ?!

I meni se takoder desava da me izbaci nakon 1.cetvrtine u associationu i u my playeru,valjda ce patch to rijesit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

BESLA.. ima na netu fix za te klince koji imaju crne ruke http://nbaspot.com/download/file.php?id=762.

magistar prava ( i član grupe nezaposlenih)
14 godina
neaktivan
NBA 2k12

Jeli moguće u Blacktop utakmicama igrat sa igračima iz Greatest Players moda(oni koji su otključani)? Jer mi je već dosadno, My Player sam ispeglao već 3 puta na različitim pozicijama, a Association je gotov odavno-

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice