ma svaka igra koja je prije bila p2p i presla na f2p ... ima svoja ogranicenja kao sta su... nemos imati neke armore i neke wepone kao sta oni sta placaju mogu ili nemozes ici u neke istance il islicno... jako zalaosno... znaci samo Private server i k
WoW bez kineza nije nitko i nista!
dafuq?
Kakav vam je The Lord of Rings Online?
Probaj pa vidi. Meni se nisu svidjela ogranicenja koja je imao kada je postao 'free'. Tako da ga nisam igrao dulje od 2 sata.
Na kraju krajeva probas sam sve, vidis ogranicenja i za dan dva ces vidjeti i sam koji ti se cini najboljim
Kakva si ograničenja mogao u 2h vidjet? Osim ako već nisi bio veliki level. Inače da, treba dosta grindati ako želiš 100% free i ne isplati se tako igrati...
Nisam pisao o vidjenim ogranicenjima, vec o onima koja mi se nisu 'svidjela' u najavi. Dakle, kada je postao free, lijepo je pisalo sto free verzija omogucava, a sto ne. Sva'ko tko ima iskustva sa MMORPG igricama, njemu ne treba puno da vidi kako ce to funkcionirati u 'free' verziji, a ta 2 sata to je igranje sa mojim likom i ostatak kod frenda sa njegovim koji je ipak lvl iznad 'ogranicenja'. Aj' mozda je i bilo vise od 2 sata (tko mjeri vrijeme uostalom), ali sigurno nije bilo vise od 10.
dafuq?
dadadada istina boli :)
dafuq?
dadadada istina boli :)
zašto je sir pumpa za bickil na gornjem krovu plava boja
koja je najbolja mmorpg igra da je nemoram skidat??
koja je najbolja mmorpg igra da je nemoram skidat??
Život.
i imas samo jedan pokusaj... f2p definitivno nije... najisplativija klasa je thug.... kad pogines nema revivea, znaci igra HC