Morrowind

poruka: 52
|
čitano: 13.920
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Morrowind

Igra li još ko?

Ja se opet navukao :)

Na razne nacine bi moglo da se laze i Nvidia isto tako upali PhysX i Radeon se zbuni totalno. - Vlada011
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Morrowind

Pozdrav , budući da se vraćamo MW zanima me par stvari od strane iskusnijih . Ako bi mi mogao dat netko link sa modovima i ostalim slicnim stvarima , ako ima mozda nekih napomene instalacije istih . Exp . skidam upravo ,  i zanima me recimo ako sada krenem igrat i igram šta je znam do lvl-a 10 i onda tek stavim exp.. dal cu ih imat u svom savegameu il treba ispocetka pocet da bi ih imao?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Morrowind

Pozdrav, i meni bi trebala preporuka par grafičkih modova. :)

I want to taste you but your lips are venomous poison You're poison, running through my veins
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Morrowind

Može preporuka nekog kvalitetnog moda koji poboljšava animaciju pokreta lika (likovi šetaju ko da imaju gov.no u gaćama)? Ima li uopće takvih modova?

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.7.2012 16:07 (mp93).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Morrowind
mp93 kaže...

(likovi šetaju ko da imaju gov.no u gaćama)?

Fino si me nasmijao :)

Posebno argonian :D

OutlawZ NiGGa, 2Pac R.I.P (Rap is Pac) ||| Music As A Weapon!
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.7.2012 17:01 (donator_bubrega).
16 godina
neaktivan
Morrowind

ponosan vlasnik GOTY edition- za

[img]http://www.danasoft.com/sig/229143.jpg[/img]

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
donator_bubrega kaže...

Pozdrav, i meni bi trebala preporuka par grafičkih modova. :)

Evo link.Tu se nalaze modovi sa ovog videa.

14 godina
suspendiran
Morrowind

Izasao Overhaul mod 3.0, mozete ga skinut sa http://www.ornitocopter.net/, sad izgleda kako treba, auto focus/blur, booomba.

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Zna li netko možda, ako igram bez ekspanzija, dali onda postoji glass i ebony set u igri?

14 godina
neaktivan
Tonny N kaže...

Zna li netko možda, ako igram bez ekspanzija, dali onda postoji glass i ebony set u igri?

Koliko ja znam, da postoje :D

Na muci se poznaju junaci ; Ako ne počneš, nećeš ni završit ; Bez muke nema nauke.
14 godina
neaktivan
Morrowind

Hmmm, mislim da je ova tema odavno-mrtva. Al cu isto postavit pitanje, znaci igram Skyrim vec 2 godine, pa sam mislio pocet igrat morrowind samo me zanima jel ima neki mod / texture pack il tak nes da se popravi grafika? Znam, znam grafika i nije bitna al je dobrodosla... xD pa ako neko zna nek mi posalje. Puno hvala!

0 0 hvala 0
16 godina
Skywalker5 kaže...

Hmmm, mislim da je ova tema odavno-mrtva. Al cu isto postavit pitanje, znaci igram Skyrim vec 2 godine, pa sam mislio pocet igrat morrowind samo me zanima jel ima neki mod / texture pack il tak nes da se popravi grafika? Znam, znam grafika i nije bitna al je dobrodosla... xD pa ako neko zna nek mi posalje. Puno hvala!

Vidim da je već prošlo tjedan dana ali ako si još uvjek zainteresiran za grafički mod za morrowind imaš ga ovdje - http://www.moddb.com/mods/morrowind-overhaul-sounds-graphics

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
13 godina
neaktivan
Morrowind

Morrowind najjaci dio u serijalu, Skyrim i Oblivion su prelaki za poredjenje :)

Baci oko i na

http://morroblivion.com/

izgleda skrooooz dobro 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
chaselol kaže...

Morrowind najjaci dio u serijalu, Skyrim i Oblivion su prelaki za poredjenje :)

Baci oko i na

http://morroblivion.com/

Pogledati cu jednog dana to,

Obliviona jos možes kako  progutati po igrivosti ali Skyrim nisam ni igrao cijeli taj redizajn inventorija izgleda kao da su je prvo pravili za konzolu.

najvise mi tu smeta napad gdje stalno pogadas dosta da odes na range i sneak criticals,a i spelovi ispod 43% sanse precesto uspjevaju o da i Regen na health i mana stanes i za dvije sekunde ko nov WTF??? 

Najbolji dio Morrowinda je da svaki zamah ne udari neprijatelja, igra vjerojatno ima nesto kao dice roll izračun na pogodak (nesto valjda kao u   Neverwinter night igra)

to daje nerealnu igrivost nevaznu o tezini posto nes sa 2 udarca ubiti neku zivinu na easy ovisno o skilu izmjenjivati ce se miss ili hit, a jaki spelovi fail-ati uvelike

i   to tjera da koristis mozak i pripremiti prije stvarnog napada i raditi preventivnog udara kao slow paralizira drain atribute(da i npc ih tu imaju) lijecenje povećanje statistike od spellom za bolju sansu uspjeha i slicno.

a i ima jedne medu najboljim spelovima koji se mozda vise nigdje nemoze vidjeti u igrama:

mark i recall  -zabiljezis si mjesto gdje se mozes teleportirati nazad, odlicno pri izvidanju kad upadnes u nevolju, i za brzo vracanje iz grada i nastavis gdje si stao.

o da   i u morrowindu prakticki nema regeneracije pa bi trosio ko lud potione i svugdje vani Rest-ao, i imao magicne iteme sa heal (jer ih skill puni cak i ako si u borbi ) i ovisio bi tesko o tome.

o da i jedan mali feat (ili glitch) sto netznam dali je jos tko otkrio:

unarmored skill smanji gubitak Healtha i kad imas armor ali skill nelevela

P.S.

samo da neuniste nade s ovim http://elderscrollsonline.com/en/

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.3.2013 4:40 (Killua).
13 godina
neaktivan
Morrowind

Ja sam uzeo Skyrim da igram, radim iskljucivo glavni quest jer me interesuje prica zaista, to je bila jaca strana TES serijala bar trojke i bukvalno, one shot sve radim. Imam neki 2h axe iz grobnice (igram kombinaciju 2h i fire castera) i samo zviz one shot.

Sad dizem na hard da igram, normal je prelagan zaista, izgleda da su se standardi dosta promjenili da bi danasnjim instant-pro klincima stari normal je danasnji easy ili very easy, hard danasnji je kontam oko normala prije, a very hard danas i ne postoji.
Steta, prelagano ide zasad.

Nisam znao za to, mislim da je glitch (lupam). Skyrim obecava sad, dosta se igra unaprijedila, ali nekako talenti, inventar, alhemija/enchant je poprilicno olaksana ovde, dok si u morrowindu lupao sastojke i sastavljao u potove, ovde ti sve pise i biras iz liste sta ces praviti...

Kako kazem, igra je pojednostavljena, izgleda stvarno dobro ako mozes pokrenuti na high i jace (kod mene bez problema high setup), prostranstva lijepo izgledaju zaista, pecine, likovi. Nije morrowind, ne treba ziviti u proslosti ali, nije nesto ni ludo luda igra ako me razumijes.

Solidna. 

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Morrowind

nije da zivimo u proslosti nego dinamika igre je razocarava,

vise mi je bilo gust kada sam trebao u morrowindu trebao igrati 2 i pol tjedna da bi presao jedva 3-4 pocetna main questa ,

posto si morao kao lud raditi ostale questove da nebi te najobicniji stakor ubio jer snagu armora tj. skill vecinom odreduje efektivnost zastite,

oblivion i skrim armor je zastita a skill smanji degradaciju i nades si top end nepobjediv si jer ti ide ona mmo stvar " dobar gear je sve"

u vezi igrivosti nepatim toliko za animacijom, drugim rijecima igrao sam crysis (i takve ljepote grafike igre) i nazalost razocaralo me sto toliko toga vidis

a prijedes je za 3 sata igranja a sve te detalje niti primjetis, sto cu stati i gledati bubamare kako letu..{#}{#}

to je problem i vecine novijih igara da imaju samo svu tu animaciju i grafiku, prema igrivosti   jednostavno..   {#}  ili su kao Wii igre koje se gotovo same igraju

oblivion me jedino razocarao s kratkom glavnom pricom ostalo mi moze proc jer sam igrao na malo tezem tako da crit nije odmah ubijao  {#}.

ali skrym totalni redizajn i pojednostavljivanje svega pa za neke koji ipak vole tezinu je odbojno, tako da ti "eye candiess " me neprivlace prema toj igri{#}

editiranje pisanih gresaka;tesko pisati tocno napola pospan

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.3.2013 8:45 (Killua).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Morrowind

Slazem se, Oblivion je dosta toga promjenio, inventar i mapa je uzasno odradjena a jos kad ukrades glavicu kupusa u praznoj kuci gdje nema nikoga i vendor nece da je otkupi od tebe jer ima etiketu na sebi STOLEN izgleda...........

Igram Skyrim na najtezem mogucem setupu od pocetka i igra je ono sto je morrowind bio, bar sto se tice 1v1, da ne pricam kad te uhvate 3 pacova u morrowindu na pocetku ;)

Najvise me nervira, ali jbga to mora da bude tako, da privuce vise igraca, igra ima tzv zavrsni udarac koji mozes opaliti odma nakon 1 udarca na metu, random je i zavisi od dosta toga, skill, enemy armor etc lici na ove novije igre tipa AsCreed, mjesavina arkadne igre je trenutno. Svijet Skyrima je odlicno uradjen ali ni priblizno velik kao Morrowind. Ni pribilzno :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
suspendiran
Morrowind

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Morrowind

Ovo obecava.

Stvarno bi bilo dobro kad bi napravili HD remake od Morrowinda ;( 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

usporedjivat skyrim i morrowind nema smisla

morrowind je bio odlican RPG dok je skyrim ....bogzna šta.

12 godina
neaktivan
Morrowind

Htio bih da opet instaliram Morrowind pa ako moze neka mi neko preporuci modove, osobito za grafiku. Hvala {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
5 godina
odjavljen
Morrowind

Da dignem temu iz mrtvih, možda ima ljudi koji kao ja osjećaju nostalgiju i želju da odigraju neke stare igre. Znači, uz dozvolu Bethesde, ekipa entuzijasta izgradila je potpuno novi open source engine koji vjerno reimplementira i proširuje originalni Gamebryo engine iz 2002 (op.a. da to je isti engine kao i onaj u Skyrimu). Novi engine je brutalno brz, stabilan, radi na Windowsima, macOSu, Linuxu pa i na Androidu, dodana je podrška gamepad, izdan je novi Construction Set, ubačene su opcije za neke gameplay tweakove. Cilj im je bio dobiti brutalno stabilan engine koji radi na svim OS-evima današnjice. Uglavnom, puno tog novog, više imate na njihovim stranicama.

https://openmw.org/en/

Naravno trebate originalnu kopiju igru, bilo Steam, GOG, Bethesda Launcher ili GOTY CD verziju.

E sad odmah da napomenem da se ne radi o remasteru igre kako bi se dobila bolja grafika, ova igra izgleda tek malo bolje nego originalni Morrowind bez modova. Meni to osobno paše, ne volim ove modove koji sve pozelene i pretvore u šareni Oblivion. Osobno sam samo povećao draw distance i instalirao samo teksture u višim rezolucijama i Better Bodies mod.

Kako se radi o novom engineu nažalost većina starih modova ne radi, ali oni najvažniji su ipak podržani poput neslužbenog patcha koji popravlja praktički sve bugove u igri (Patch for Purists), tu je podrška i za Tamriel Rebuilt i Morrowind Rebrth.

Popis modova koji su testirani imate ovdje

https://modding-openmw.com/

Pročitao sam cijelu temu, nek vas ne brine ovo pisanje u bilježnicu, za tim odavno nema potrebe jer je Journal nadograđen još izlaskom ekspanzija pa postoji pregled svih otvorenih questova.

Eto ako ima tko za diskutirati, trebaju mu savjeti za početnike i slično slobodno pitajte. 

Have no fear, Vlad is here
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.4.2020 11:01 (VladimirLem).
Moj PC  
2 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice