Modern warfare 2 beta

poruka: 8
|
čitano: 1.160
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Modern warfare 2 beta

Da li itko zna je li uopće postoji beta za MW2.

Ja sam čuo da je izašla ali samo za ljude koji rade na igrici tj. Infinity Ward.Dobio sam link za skidanje preko rapid sharea ali ima ogromnih 114 fileova.

Zato ako je netko našo torent za to nek mi javi jer mi se igra stvarno igra i ovo nije piratstvo to je samo stravstveni obožavateljNevinašce

90% Of teens would cry if they saw the jonas brothers on the empire statebuilding about to jump. if your the 10% who would grab a chair with some popcorn shouting jump "jump fagots jump!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Modern warfare 2 beta

fino reci dobio si link od mene hehe

nez ja sam dobio taj link, tek je danas uplodan da li je to istina neman pojma stvarno

finalna verzija izlazi za 4 mjeseca, dakle relativno brzo, ako je ovo i beta cini mi se da je mao uranila.

od miline tresu mi se jaja u gacama budi se azdaja

0 0 hvala 0
17 godina
Modern warfare 2 beta

Nemojte svemu vjerovati. Pretrežio sam net za informacije o beti n a pronašao da je sve to jedan veliki fake. Tako da se strpite dok igra ne izađe. Ili barem dok ne bude potvrđeno da je stvarno beta izašla.

Sometime the best defense is to attack!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Modern warfare 2 beta

a i nemoguce je da beta izade ovako rano, najprije u 8 mjesecu da izade (malo vjerovatno).

od miline tresu mi se jaja u gacama budi se azdaja

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Modern warfare 2 beta

Ali vidio sam na forumima da kažu da su je igrali i ima par screshootova

90% Of teens would cry if they saw the jonas brothers on the empire statebuilding about to jump. if your the 10% who would grab a chair with some popcorn shouting jump "jump fagots jump!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Modern warfare 2 beta

Nemojte skidat unutra su 3 verzije viste.Osmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Modern warfare 2 beta

ma neki fak je 100% za cod 5 mb beta je bio služben a to nije i to su službeni skrinšutovi

0 0 hvala 0
16 godina
Modern warfare 2 beta

nemojte skidat!moj frend je skinuo i nije mu htjelo ni extractat cak je dobio i virusa!rađe sacekajte full igru

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice