Mirror's edge problem

poruka: 19
|
čitano: 3.208
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Mirror's edge problem
pitanje

Trenutno sam na prvom chapteru i na kraj njega kad sam u liftu piše mi loading i vrati me na start menu kad kliknem continue story vrati me na neki prijašnji checkpoint u zelenu zgradu i ne mogu nastaviti igru dalje može mala pomoć ?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.2.2009 18:07 (Mitch).

2 0 hvala 2
17 godina
Mirror's edge problem
autorov komentar

Može pomoć !? Hitno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis

2 0 hvala 1
17 godina
Mirror's edge problem

Instaliraj najnoviji patch od igre i stvar je rijesena.

0 0 hvala 0
17 godina
Mirror's edge problem
autorov komentar

jesam i nista

2 0 hvala 2
17 godina
Mirror's edge problem
autorov komentar

još uvijek isto

2 0 hvala 2
17 godina
Mirror's edge problem
autorov komentar

Pliz pomozite 

2 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
Mirror's edge problem

instaliraj igru ponovno!

Tu bi trebo neš napisat???

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mirror's edge problem

probaj isključit PhysX...

neznam kak imaš jak kompjuter... možda pomogne

ja sam isto imao takav problem, ali patch mi ga je riješio.. a k tome mi je još i dosta trzalo sa physx, pa sam ga isključio...

I reče Bog - neka bude svjetlo... I woila - žarulja zasvijetli i vidje Bog da je dobro, pogladi se po trbušćiću, zavali se u fotelju i nagradi se friškom pivom...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mirror's edge problem

Ja imam isti problem pa sam krenuo na assassins creed :P

Abit AB9 PRO | Q6600 | 4 GB DDR2 800 | Zotac 9800 GTX+ AMP! | 2 x 320 GB Seagate RAID + 256 GB Western digital | 2 x LG DVD pržilice | DVB-S | i šlag na kraju SAMSUN FLOPPY

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mirror's edge problem

Trebaš skinuti crackfix, na svim piratskim bez crackfixa se to događa... Dalje neću govoriti jer sam već zbog toga popio crveni...

Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
RE: Mirror's edge problem

meni se to isto događa evo, mene uvijek ovdje vrati na main menu kada uđem u lift, 50sekunda videa
https://www.youtube.com/watch?v=viUlEbmF8ao

-Super potpis.Mora da je nov! -Ma ne,opran je s Perwollom.
17 godina
protjeran
Mirror's edge problem
prihvaćeno rješenje

I ja sam imao isti problem.

Rješio tako što sam s interneta skinuo drugi (ona stvar koja ti omogućuje igranje bez ubacivanja dvd-a).

moj je ero najbolji njega svaka cura voli xD
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

skužio, popravio, no sada sam zapeo, izačem iz llifta, love me specijalci, no kako da ovo prijeđem?

slika slika
17 godina
protjeran
Ag008 kaže...

skužio, popravio, no sada sam zapeo, izačem iz llifta, love me specijalci, no kako da ovo prijeđem?

Hahaha
tu sam i ja bio
Znaš kako?
Fino se zatrces, i skocis na zid i stiscec Space kako bi napravio wallrun.
Samo to fino izvedes i to je to. 
moj je ero najbolji njega svaka cura voli xD
18 godina

držim ili stalno stišćem space, i da li idem na dolnju platformu pa onda, jer pokušavam pa mi baš ne ide

16 godina
neaktivan
Mirror's edge problem

Instalirao sam Mirror's Edge,ali imam jedan problem.Ne mogu se kretati.Jedino sto mogu da radim je da razgledam i nista vise ni udarati se ni skakati ni cucati ni hodati.Zna li neko do cega je to.Ako neko zna neka mi kaze.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
fareee kaže...

Instalirao sam Mirror's Edge,ali imam jedan problem.Ne mogu se kretati.Jedino sto mogu da radim je da razgledam i nista vise ni udarati se ni skakati ni cucati ni hodati.Zna li neko do cega je to.Ako neko zna neka mi kaze.

Da, naletio si na securom trigger, kupi originalnu igru.

"Fans are clinging complaining dipshits who will never ever be happy for any concession you make. The sooner you shut up their shrilled tremolous voices, the happier are you going to be for it.&q
16 godina
neaktivan
Mirror's edge problem

Ima li ko kakvo drugo rjesenje osim kupnje originalne igre?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
fareee kaže...

Ima li ko kakvo drugo rjesenje osim kupnje originalne igre?

jednostavno ostavi onda igru... na piratskoj ne možeš ni patch napraviti...

Ako ocima gledamo, a mozgom vidimo, onda slijepi ljudi nemaju mozga
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice