Trenutno sam na prvom chapteru i na kraj njega kad sam u liftu piše mi loading i vrati me na start menu kad kliknem continue story vrati me na neki prijašnji checkpoint u zelenu zgradu i ne mogu nastaviti igru dalje može mala pomoć ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Može pomoć !? Hitno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Instaliraj najnoviji patch od igre i stvar je rijesena.
jesam i nista
još uvijek isto
Pliz pomozite
instaliraj igru ponovno!
probaj isključit PhysX...
neznam kak imaš jak kompjuter... možda pomogne
ja sam isto imao takav problem, ali patch mi ga je riješio.. a k tome mi je još i dosta trzalo sa physx, pa sam ga isključio...
Ja imam isti problem pa sam krenuo na assassins creed :P
Trebaš skinuti crackfix, na svim piratskim bez crackfixa se to događa... Dalje neću govoriti jer sam već zbog toga popio crveni...
meni se to isto događa evo, mene uvijek ovdje vrati na main menu kada uđem u lift, 50sekunda videa
https://www.youtube.com/watch?v=viUlEbmF8ao
I ja sam imao isti problem.
Rješio tako što sam s interneta skinuo drugi (ona stvar koja ti omogućuje igranje bez ubacivanja dvd-a).
skužio, popravio, no sada sam zapeo, izačem iz llifta, love me specijalci, no kako da ovo prijeđem?
držim ili stalno stišćem space, i da li idem na dolnju platformu pa onda, jer pokušavam pa mi baš ne ide
Instalirao sam Mirror's Edge,ali imam jedan problem.Ne mogu se kretati.Jedino sto mogu da radim je da razgledam i nista vise ni udarati se ni skakati ni cucati ni hodati.Zna li neko do cega je to.Ako neko zna neka mi kaze.
Instalirao sam Mirror's Edge,ali imam jedan problem.Ne mogu se kretati.Jedino sto mogu da radim je da razgledam i nista vise ni udarati se ni skakati ni cucati ni hodati.Zna li neko do cega je to.Ako neko zna neka mi kaze.
Da, naletio si na securom trigger, kupi originalnu igru.
Ima li ko kakvo drugo rjesenje osim kupnje originalne igre?
Ima li ko kakvo drugo rjesenje osim kupnje originalne igre?
jednostavno ostavi onda igru... na piratskoj ne možeš ni patch napraviti...