ZA ljude koji su se tek pridružili nama "1337 crafterima"
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
može IP onog servera
Zna li tko kada je vecinon server online?
mozete li molim vas pomoc
upalim mineraft...loada se...upali se mapa sve OK....pocnem hodat te zatim zastopa i stoji tako 5 sec. i izbaci error i Minecraft has crashed.plsssssssss help
mozete li molim vas pomoc
upalim mineraft...loada se...upali se mapa sve OK....pocnem hodat te zatim zastopa i stoji tako 5 sec. i izbaci error i Minecraft has crashed.plsssssssss help
jesi probao s mojim TUT-om
ja igram minecraft ima dosta vremena. nije mi se prije dogadalo do prije paar dana i dogada mi se samo u jednom svijetu u ostalim sam oprobavao i nije bilo problema....
Evo prije 2 sata sam kupio Minecraft Visa karticom. Koliko treba čekati da me odobri za igranje (Premium account) jer još ne mogu igrati?
Evo prije 2 sata sam kupio Minecraft Visa karticom. Koliko treba čekati da me odobri za igranje (Premium account) jer još ne mogu igrati?
Minecraft.net je još neaktivan zbog premještanja na novi server
ko zna kad će to završit.....redovno prati Notch-ov blog, trebao bi reć kad će se potpuno preselit na novi server
Ima sad koji server a da je on?
Dosadno je već single player...
Pogodio si najbolje vrijeme Kao što Krešo kaže trenutno premještaju server... Može potrajat, ako bude trajalo baš jako dugo, onda im pošalji mail. Ja sam mogao odmah igrat kad sam kupio, ali onda nisu ništa radili na serveru.
ko zna kad će to završit.....redovno prati Notch-ov blog, trebao bi reć kad će se potpuno preselit na novi server
Ok hvala. Ali je li netko zna koliko dugo se čeka da ti odobri account ako si kupio sa karticom? Jer meni izbacuje "User not Premium" grešku.
Ok hvala. Ali je li netko zna koliko dugo se čeka da ti odobri account ako si kupio sa karticom? Jer meni izbacuje "User not Premium" grešku.
kol'ko ja znam, kad kupiš igru i ulogiraš se on odma bude verificiran.....ali pošto im je site down, trebat ćeš čekat dok se ne presele na novi server
Evo i moje damn prijave
Par screenshotova. Igra mi se na serveru samo zato jer je dosadno :r Mogao bih poslužiti kao rudar :D
TheDraco mogao bi barem pogledati
Ej ekipa!
Proajte se spojit:
93.139.56.154:25565
ako nece maknite :25565...
meni konstantno pokaže ovo
Mislim da znam gdje je problem...
Moram port forward..
Kod susjede je router (plaćamo 50:50)...
Morat ću skoknut da vidim koju verziju routera ima...
Ej ekipa!
Proajte se spojit:
meni konstantno pokaže ovo
Mislim da znam gdje je problem...
Moram port forward..
Kod susjede je router (plaćamo 50:50)...
Morat ću skoknut da vidim koju verziju routera ima...
Mislim da je nea domeka...
Morat će neko drugi hostat...
Ako nezna nek mene pita... (nakon toliko tutoriala jedan host nije problem)
Mislim da je nea domeka...
Morat će neko drugi hostat...
Ako nezna nek mene pita... (nakon toliko tutoriala jedan host nije problem)
TheDraco ima server.
Ej ekipa!
Proajte se spojit:
beno znam zasto neradi....na slici pokazuje da radi na 25655 kako vec ....al prije tog broja je * ..nesmije biti mora biti tvoja ip adresa...vrati se u properties od servera i stavi svoju ip adresu
Evo skinuo sam maloprije igru pa da se prijavim za server.
Ovo je sa mog starogc save-a(prije sam igrao 0-24).
Nisam koristio INVedit.
Ima jos puno tog,ali neda mi se setat sat vremena da sve poslikam
Minecraft.net je sada online i dosta brz, ali trenutno prebacuju skinove te ih nije moguće mijenjati. Ubrzo će bit gotova migracija...
Sad samo cekam da TheDraco upali server ....
SERVER nije online danas ni nece bit!!!
SERVER nije online danas ni nece bit!!!
Nisi uspio sa Linuxom?
Radim na tome.
Ej ekipa!
Proajte se spojit:
beno znam zasto neradi....na slici pokazuje da radi na 25655 kako vec ....al prije tog broja je * ..nesmije biti mora biti tvoja ip adresa...vrati se u properties od servera i stavi svoju ip adresu
Pod moja ip adresa misliš interna? (192.168.1.2)
Ili eksterna? (93.139.56.154)
Ej ekipa!
Proajte se spojit:
pod ip adresa misliš:
a) interna (192.168.1.2)
b) eksterna (93.139.56.154) ???
pod ip adresa misliš:
a) interna (192.168.1.2)
b) eksterna (93.139.56.154) ???
Eksterna ajde stavi da se konektujem.
I promijeni port na recimo 27015