- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
moze iko postat dobre modove, tija bi neke koji dodaju mobove da bi bilo zabavnije, itema da ima vise i takve stvari
Jel mi se čini ili se većina ohladila od Minecrafta?
Ja jesam, ne igram ga već 5 mjeseci (otkad sam ga kupio :D).
I meni se čini, od kada je Jeb preuzeo igra se potpuno promjenila(sada je IMO lošija), zadnji "pravi" MC je beta 1.7.
I meni se čini, od kada je Jeb preuzeo igra se potpuno promjenila(sada je IMO lošija), zadnji "pravi" MC je beta 1.7.
i ja sam prije igrao ali mislim da je "igranost" jako pala ...
Meni je nekako beta 1.3 bio najbolji, tad sam krenuo igrati, i nekako mi je ta verzija ostala draga.
ja sam obožavao početke mog igranja minecrafta na beta 1.2 dok je crocraft bio glavni.
šta bi dao da se mogu prošetati tim mapama...
ja sam obožavao početke mog igranja minecrafta na beta 1.2 dok je crocraft bio glavni.
šta bi dao da se mogu prošetati tim mapama...
šta bi ja dao da imam svoju staru mapu..
Meni je i sad zakon... Igram najviše tekkit (i sada FTB), ali sad u zadnje vrijeme zbog obaveza ne mogu, ali ne znači da nije dobar :)
Meni je i sad zakon... Igram najviše tekkit (i sada FTB), ali sad u zadnje vrijeme zbog obaveza ne mogu, ali ne znači da nije dobar :)
Meni je dobar, ali kao da imam osjećaj da sam izvukao sve iz njega što sam mogao.Nitko koga poznajem više ne igra, igrao sam tekkit zadnjih par mjeseci i to mi je dosadilo. Par puta sam ga upalio čisto da vidim, ali ništa.
Meni je prestao biti zabavan nakon izlaska cijele igre.
Onda su počeli ubacivati gluposti, ugl sada više ne igram jedno mjesec dana.
Tekkit sam igrao ali isto kao i kod minecrafta, prvi put kada počeneš je
jako dobro jer nemaš pojma što raditi pa se veseliš svakoj novoj stvari koju napraviš (prodanđeš)
ali drugi- treći put postaje dosadno.
Kad shvatiš da u igri u kojoj možeš stvoriti doslovce sve ubijaš kokoške radi zabave, dosadi ti. Bar je kod mene tako.
Prvih tjedana sam stalno igrao, već kad sam znao svaku sitnicu napamet, imao automatske farme i doživotnu zalihu dijamanta polagano je dosadila. Onda sam išao multiplayer, tjedan-dva, opet dosadi. Jel ima kakav server gdje se ratuje između udruženih igrača, nešto kao gradovi jedni protiv drugih? Jer ovo di sam ja igrao ne možeš ništ, sve zaključano...
366 :P

Ah da, ova godina je prijestupna
Zaboravio sam na to.
Smijesan je BDOUBLEO100
a sta se tice redstonea Ethoslab, Docm77, Seananners i Sethbling
Kako napravit novo server i dali se to uopce može na neorginalu.
Kako napravit novo server i dali se to uopce može na neorginalu.
Trebas skinuti server file sa Minecraftove stranice, a sto se tice igranja sa nelegit verzijama, to se može pod uvjetom da se u properties fileu stvorenom pri prvom pokretanju servera stavi "online-mode = false"
mozes ti hostat sa bucket-om ali za legit server 24/7 treba bit originalan minecraft
Ako sam dobro shvatio moj komp ima ulogu servera
Ajde dajte mi neki dobar server gde je prisutan Faction
kako da prebacim sa 1.4.4 na 1.4.2?
mozes ti hostat sa bucket-om ali za legit server 24/7 treba bit originalan minecraft
Ne treba, dovoljno je kupiti hosting i na njega staviti Bukkit, Canary ili vanilla MC, te postaviti online mode na false.

kako da prebacim sa 1.4.4 na 1.4.2?
MC downgrader ili MC nostalgia
Možda dosadi kad igraš sa modovima i komandama koje ti olakšavaju igranje, vanilla i dalje zanima ljude pogotovo kad su neke novosti u igri.
Evo nekih koji igraju na vanilla HCL serveru: http://minecraft.hcl.hr/youtube-kanali/
Gradi neki projekt koji neće biti gotov u dan-dva, valjda ljudi naprave svoju 10x10 drvenu kućicu i to je to, neznaju više što da rade u Minecraftu
Nađeš neki server gdje možeš raditi neke veće projekte sa ostalima ili jednostavno da im pokažeš što radiš. Neki rade mjesecima na jednom projektu.
Daj si neki cilj, sagraditi ću to i to, ogromnu repliku nečega, najveću redstone mašinu za nešto (u survival vanilla), pobjediti ću Ender dragona u hardcore mode itd.
Imaš i razne mape koje možeš igrati gdje imaš cilj, npr: CTM Waking Up
Možda dosadi kad igraš sa modovima i komandama koje ti olakšavaju igranje, vanilla i dalje zanima ljude pogotovo kad su neke novosti u igri.
Evo nekih koji igraju na vanilla HCL serveru: http://minecraft.hcl.hr/youtube-kanali/
Gradi neki projekt koji neće biti gotov u dan-dva, valjda ljudi naprave svoju 10x10 drvenu kućicu i to je to, neznaju više što da rade u Minecraftu
Nađeš neki server gdje možeš raditi neke veće projekte sa ostalima ili jednostavno da im pokažeš što radiš. Neki rade mjesecima na jednom projektu.
Daj si neki cilj, sagraditi ću to i to, ogromnu repliku nečega, najveću redstone mašinu za nešto (u survival vanilla), pobjediti ću Ender dragona u hardcore mode itd.
Imaš i razne mape koje možeš igrati gdje imaš cilj, npr: CTM Waking Up
Znam sve to, igram MC još od beta 1.3, može se reći da sam MC veteran, ali svejedno hvala :)