Minecraft

poruka: 6.707
|
čitano: 1.392.143
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Minecraft

Ako vec nije bilo :D

14 godina
neaktivan
Minecraft

YAY
Moj PC  
3 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Minecraft

moze iko postat dobre modove, tija bi neke koji dodaju mobove da bi bilo zabavnije, itema da ima vise i takve stvari

YAY
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Minecraft

Jel mi se čini ili se većina ohladila od Minecrafta?

Ja jesam, ne igram ga već 5 mjeseci (otkad sam ga kupio :D).

Vi neznate tko sam ja, ja neznam tko ste vi i ne zanima me.
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
Unix kaže...

I meni se čini, od kada je Jeb preuzeo igra se potpuno promjenila(sada je IMO lošija), zadnji "pravi" MC je beta 1.7.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
12 godina
protjeran
power_user kaže...
Unix kaže...

I meni se čini, od kada je Jeb preuzeo igra se potpuno promjenila(sada je IMO lošija), zadnji "pravi" MC je beta 1.7.

i ja sam prije igrao ali mislim da je "igranost" jako pala ...

15 godina
neaktivan
power_user kaže...
Unix kaže...

Meni je nekako beta 1.3 bio najbolji, tad sam krenuo igrati, i nekako mi je ta verzija ostala draga.

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
17 godina
neaktivan
Minecraft

ja sam obožavao početke mog igranja minecrafta na beta 1.2 dok je crocraft bio glavni.

šta bi dao da se mogu prošetati tim mapama...

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
djdomi kaže...

ja sam obožavao početke mog igranja minecrafta na beta 1.2 dok je crocraft bio glavni.

šta bi dao da se mogu prošetati tim mapama...

šta bi ja dao da imam svoju staru mapu..

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
15 godina
neaktivan
Minecraft

Meni je i sad zakon... Igram najviše tekkit (i sada FTB), ali sad u zadnje vrijeme zbog obaveza ne mogu, ali ne znači da nije dobar :)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
xDinichx kaže...

Meni je i sad zakon... Igram najviše tekkit (i sada FTB), ali sad u zadnje vrijeme zbog obaveza ne mogu, ali ne znači da nije dobar :)

Meni je dobar, ali kao da imam osjećaj da sam izvukao sve iz njega što sam mogao.Nitko koga poznajem više ne igra, igrao sam tekkit zadnjih par mjeseci i to mi je dosadilo. Par puta sam ga upalio čisto da vidim, ali ništa.

13 godina
protjeran
Minecraft

Meni je prestao biti zabavan nakon izlaska cijele igre.

Onda su počeli ubacivati gluposti, ugl sada više ne igram jedno mjesec dana.

Tekkit sam igrao ali isto kao i kod minecrafta, prvi put kada počeneš je

jako dobro jer nemaš pojma što raditi pa se veseliš svakoj novoj stvari koju napraviš (prodanđeš)

ali drugi- treći put postaje dosadno.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Kad shvatiš da u igri u kojoj možeš stvoriti doslovce sve ubijaš kokoške radi zabave, dosadi ti. Bar je kod mene tako.

The world is your playground.
14 godina
neaktivan
Minecraft

Prvih tjedana sam stalno igrao, već kad sam znao svaku sitnicu napamet, imao automatske farme i doživotnu zalihu dijamanta polagano je dosadila. Onda sam išao multiplayer, tjedan-dva, opet dosadi. Jel ima kakav server gdje se ratuje između udruženih igrača, nešto kao gradovi jedni protiv drugih? Jer ovo di sam ja igrao ne možeš ništ, sve zaključano...

All rights reserved. Copyright (c) by Dipl. Pješak 2012.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Minecraft

Evo da prvi čestitam Minecraftov prvi rođendan! {#emotions_dlg.}

Danas je točno 365 dana od prošlog Minecona na kojem je Minecraft prerastao u svoju punu verziju.

Evo video tog događaja kojeg se svi valjda sjećamo {#emotions_dlg.}

Moj PC  
5 0 hvala 4
16 godina
Unix kaže...

Danas je točno 365 dana od prošlog Minecona na kojem je Minecraft prerastao u svoju punu verziju.

366 :P
While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
13 godina
neaktivan
power_user kaže...
Unix kaže...

366 :P

Ah da, ova godina je prijestupna {#emotions_dlg.}

Zaboravio sam na to.

12 godina
neaktivan
RE: Minecraft

Smijesan je BDOUBLEO100

a sta se tice redstonea Ethoslab, Docm77, Seananners i Sethbling

12 godina
neaktivan
Minecraft

Kako napravit novo server i dali se to uopce može na neorginalu.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
someguy kaže...

Kako napravit novo server i dali se to uopce može na neorginalu.

Trebas skinuti server file sa Minecraftove stranice, a sto se tice igranja sa nelegit verzijama, to se može pod uvjetom da se u properties fileu stvorenom pri prvom pokretanju servera stavi "online-mode = false"

12 godina
neaktivan

mozes ti hostat sa bucket-om ali za legit server 24/7 treba bit originalan minecraft

12 godina
neaktivan
Minecraft

Ako sam dobro shvatio moj komp ima ulogu servera

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Minecraft

Ajde dajte mi neki dobar server gde je prisutan  Faction

Repent the end is near!
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.11.2012 22:25 (Scarfaceee).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
NoobProxy, nisi u pravu. Moze se I cracked server hostati 24/7, samo trebas na svome hosting servisu/racunalu namjestiti online mode na false
14 godina
neaktivan
Minecraft

kako da prebacim sa  1.4.4 na 1.4.2?

Repent the end is near!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
NoobProxy kaže...

mozes ti hostat sa bucket-om ali za legit server 24/7 treba bit originalan minecraft

Ne treba, dovoljno je kupiti hosting i na njega staviti Bukkit, Canary ili vanilla MC, te postaviti online mode na false. 

15 godina
Scarfaceee kaže...

kako da prebacim sa  1.4.4 na 1.4.2?

MC downgrader ili MC nostalgia

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
13 godina
neaktivan
Minecraft

Evo Dismembering mod.Dodaje puno krvi kod zombija i jos malo gotiva stvari

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Unix kaže...

Možda dosadi kad igraš sa modovima i komandama koje ti olakšavaju igranje, vanilla i dalje zanima ljude pogotovo kad su neke novosti u igri.

Evo nekih koji igraju na vanilla HCL serveru: http://minecraft.hcl.hr/youtube-kanali/

Gradi neki projekt koji neće biti gotov u dan-dva, valjda ljudi naprave svoju 10x10 drvenu kućicu i to je to, neznaju više što da rade u Minecraftu {#}

Nađeš neki server gdje možeš raditi neke veće projekte sa ostalima ili jednostavno da im pokažeš što radiš. Neki rade mjesecima na jednom projektu.

Daj si neki cilj, sagraditi ću to i to, ogromnu repliku nečega, najveću redstone mašinu za nešto (u survival vanilla), pobjediti ću Ender dragona u hardcore mode itd.

Imaš i razne mape koje možeš igrati gdje imaš cilj, npr: CTM Waking Up

13 godina
neaktivan
M4RTY kaže...
Unix kaže...

Možda dosadi kad igraš sa modovima i komandama koje ti olakšavaju igranje, vanilla i dalje zanima ljude pogotovo kad su neke novosti u igri.

Evo nekih koji igraju na vanilla HCL serveru: http://minecraft.hcl.hr/youtube-kanali/

Gradi neki projekt koji neće biti gotov u dan-dva, valjda ljudi naprave svoju 10x10 drvenu kućicu i to je to, neznaju više što da rade u Minecraftu {#}

Nađeš neki server gdje možeš raditi neke veće projekte sa ostalima ili jednostavno da im pokažeš što radiš. Neki rade mjesecima na jednom projektu.

Daj si neki cilj, sagraditi ću to i to, ogromnu repliku nečega, najveću redstone mašinu za nešto (u survival vanilla), pobjediti ću Ender dragona u hardcore mode itd.

Imaš i razne mape koje možeš igrati gdje imaš cilj, npr: CTM Waking Up

Znam sve to, igram MC još od beta 1.3, može se reći da sam MC veteran, ali svejedno hvala :)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice