Zapocela danas moderna gradnja na CroCraft privatnome serveru!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kratki osvrt na Minecraft - Pocket Edition - http://crocraft.com/blog/?p=495
Notch želi riješiti spor s Bethesdom partijom Quake 3 - http://crocraft.com/blog/?p=491
Prvi screenshot rijeke u Minecraftu - http://imgur.com/6MeBH Wanna play!
e jel ima netko ovdje da je napravio svoj privatni free server i moze li mi reci kako ga je napravio?..jer ja to pokusavam napravit vec par dana i kad god se frend oce connectat uvijek mu dode java problem ovako ide
internal exception java.net.socketexception connection reset hvala unaprijed :D
e jel ima netko ovdje da je napravio svoj privatni free server i moze li mi reci kako ga je napravio?..jer ja to pokusavam napravit vec par dana i kad god se frend oce connectat uvijek mu dode java problem ovako ide
stavi novu javu
join http://www.gametracker.com/server_info/46.105.179.189:25565/
hc for life s kojim programom si napravio ovaj server ili koji hosting :D??
hc for life s kojim programom si napravio ovaj server ili koji hosting :D??
i3D net host.. program nikakav osim kaj smo world mjenjali prek editora
i kolko se placa?
i kolko se placa?
nekih 350kn al mi imamo 1024 slota
i kolko se placa?
Ajde nemoj lagati.
Za to bi server trebao imati preko 100gb rama i dva i7 proca da bi mogao normalno raditi kada je pun.
A i da to postoji, sigurno nebi dobio za 350kn.
i kolko se placa?
Ajde nemoj lagati.
Za to bi server trebao imati preko 100gb rama i dva i7 proca da bi mogao normalno raditi kada je pun.
To je Yogcast. Oni imaju opreme na bacanje, tako da mogu napraviti to.
A vidis da im je prosli rekord bio 8?? igraca.
I pogledaj kako im tek laga.
Mislim, moguce je za izvesti, ali kao sto se vidi u ovom videu, uzasno laga i oprema je bezobrazno skupa.
Forwardaj port 25565.
i kolko se placa?
I koliko je opterećenje procesora i zauzeće RAM-a kad je server pun?
i kolko se placa?
nekih 35kn al mi imamo 10 slota
tako je već bolje ;)
I koliko je opterećenje procesora i zauzeće RAM-a kad je server pun?
Kao da bi mu bio pun server i da ga ima.
i kolko se placa?
Ajde nemoj lagati.
klinjo dodi na server briga me ako misliš da lazem
Vidim po tvom nacinu pisanja i vrijedanja da nema smisla dalje se raspravljati sa tobom.
I ako mislis da ces biti "faca" ako imas server sa 1000+ slotova, u krivu si.
Pogotovo ako je prazan 3/4 vremena.
To je Yogcast. Oni imaju opreme na bacanje, tako da mogu napraviti to.
A vidis da im je prosli rekord bio 8?? igraca.
I pogledaj kako im tek laga.
Mislim, moguce je za izvesti, ali kao sto se vidi u ovom videu, uzasno laga i oprema je bezobrazno skupa.
Samo da nadodam:
Yogscast imaju cloud server, tako da je to nemoguće nadmašit
a što se tiče tog servera koji ima bizarnih 1000 slotova, frend mi je bio tamo, bilo ih je 4-5 online, lag za pop!zdit, a kod mene 12 slotova, Canarymod, 30+ plugina i još pun server i još je lociran u Njemačkoj.... ZERO LAG
i kolko se placa?
Ajde nemoj lagati.
Sigurno je super kada uletiš u server a 1024 igrača napišu - oj :)
Inače, čisto informativno sam poslao mail i3d.net za server ovako za sebe i frendove, i rekli su da je maksimalno 64 igrača i 4GB RAMa, tako da ne znam kod koga imaš host sa 1024 igrača..
igra je odlicna ali treba bit najmanje 2 gb RAM-a za otvorit svoj server!!!!!!
https://www.youtube.com/user/zzumche
htio sam pitat, jel ima još netko od igrača ovdje da ima svoj minecraft kanal? (gostovanje i veliki planovi). mislim, ja sam tek nedavno to otvorio i još uvijek sređujem stvari (recimo, dupli audio - problem)... :D ;)
Inače, čisto informativno sam poslao mail i3d.net za server ovako za sebe i frendove, i rekli su da je maksimalno 64 igrača i 4GB RAMa, tako da ne znam kod koga imaš host sa 1024 igrača..
dodi na server i kucaj /who pa ces vidit uostalom eto ti slike
U postavkama možeš stavit koliko hoćeš slotova (ne doslovno, ipak postoji neka granica ), ali server sigurno ne može izdržati toliko ljudi odjednom.
Onda ću ja stavit 20k mjesta
evo subscrajbo sam te...imam pitanje koji recorder koristis?? jer i ja mislim tak nes uploudat :D
evo subscrajbo sam te...imam pitanje koji recorder koristis?? jer i ja mislim tak nes uploudat :D
Koristi fraps.
jup. fraps. iako tada ima najviše laga, on je najbolji :)
probao sam camstasia i wegame još, ali niš. još uvijek tražim neki koji može na laptopu dobro snimat a da igra ne šteka toliko
U postavkama možeš stavit koliko hoćeš slotova (ne doslovno, ipak postoji neka granica ), ali server sigurno ne može izdržati toliko ljudi odjednom.
pa nebi izdrzo ali imam 1024 slota i nemozes mjenjat dok ne kupis licencu daj se raspitaj malo prije nego kaj pocnes pisat nekaj kaj neznas
jup. fraps. iako tada ima najviše laga, on je najbolji :)
probao sam camstasia i wegame još, ali niš. još uvijek tražim neki koji može na laptopu dobro snimat a da igra ne šteka toliko
lol, camtasia ti je za snimanje desktopa a ne igrica lol