ovako .. craftao sam si kantu .. i dodjem do lave ali je ne mogu staviti u kantu ..
?
ovako .. craftao sam si kantu .. i dodjem do lave ali je ne mogu staviti u kantu ..
?
?
Trebaš source block uzet...ne ono što teče nego ono što stoji....BTW desnu tipku miša trebaš stisnut
Ljudi jeli ima negdje nešto gdje piše gdje što mogu pronaći i što kako treba ići da bi dobio nekako oružje. Za sada imam samo mač.
Ljudi jeli ima negdje nešto gdje piše gdje što mogu pronaći i što kako treba ići da bi dobio nekako oružje. Za sada imam samo mač.
http://www.minecraftwiki.net/wiki/Crafting
Jeli ikako moguće igrati minecraft preko lana?
Jeli ikako moguće igrati minecraft preko lana?
Zasad ne....
kako da dobijem one cigle za bucket??
kako da dobijem one cigle za bucket??
čelična poluga......to dobiješ tako da staviš željezo (onaj sivi blok sa nekakvim bakrenim točkama...pogledaj po špiljama) u peć i čekaš da se obradi
Evo jedne novosti sa mog servera,dodali smo skydive mapu koja je jos u izradi pa nije nesto ali je zabavna I još je dodan money sustav kojim se kupuju rankovi,uskoro i vlastite kuce a novac se zaraduje tako da nesto izgradite,pozovete nekog od admina i on vam na temelju rada i truda daje odredenu kolicinu novca...
U dosadnom danu rodilo se ovo... Ništa posebno niti teško, ali fora za vidjet kada izađem iz kuće :D
Hehe....zakon izgleda
U dosadnom danu rodilo se ovo... Ništa posebno niti teško, ali fora za vidjet kada izađem iz kuće :D
Kak si dobio takvu sjekiru, lopatu,kramp?
i kako si dobio takve staklene blokove?
To su valjda neki mod-ovi....moram priznat ovi stakleni blokovi super izgledaju
kako da sad iz kante lavu stavim u pecnicu?
probao sam staviti sa kantom ali ne radi ... nece se peci :S
staviš kantu s lavom tamo u donji prostor....di inače ide gorivi materijal i moraš stavit nešto da se "peče" jer ćeš inače đabe izgubit kantu s lavom
Kako da ovamo vatru zapalim http://www.minecraft.net/play.jsp?server=209a7ce5b2859f0fdbd58c089021e1d5
kako da se healam?? ozlijedio sam se i sad mi stalno stoji na 2 srca
Kako da ovamo vatru zapalim http://www.minecraft.net/play.jsp?server=209a7ce5b2859f0fdbd58c089021e1d5
To nije survival server nego recimo creative.Na njemu gradis kuce i to,nema izmjenu dana i noci pa ni creepera,zombiea,vatre itd..
To je texture pack, preciznije ovaj. Ovako se "instalira".
Naravno ima ih još, googlaj i pronađi koji ti se sviđa.
ubij svinju i pojedi meso koje ostane iza nje....ali bolje se regenerira ako je ispečeno...ili to ili prebaci dificulty na Peaceful jer tako se regeneriraš ko Wolverine
ubij svinju te uzmi meso koje dobiješ (ne dobije se svaki puta) te ga ispeci
Da oće više doći neki update za jaja....ja bi jeo kajganu ili jaje na oko tamo
staviš kantu s lavom tamo u donji prostor....di inače ide gorivi materijal i moraš stavit nešto da se "peče" jer ćeš inače đabe izgubit kantu s lavom
kantu s lavom stavim u donji prostor .. gore stavim sunku .. i nista se ne dogadja ?!?
kantu s lavom stavim u donji prostor .. gore stavim sunku .. i nista se ne dogadja ?!?
meni radi
meni radi
Negdje sam pročitao da je jedna kanta lave za 100 blockova, tako da se to koristi samo kada imate velike količine toga za kuhat. I kanta se ne vraća, tako da imate dovoljno kanti u skladištu.
meni radi
Negdje sam pročitao da je jedna kanta lave za 100 blockova, tako da se to koristi samo kada imate velike količine toga za kuhat.
Da to sam ja vidio i čuo na jednom videu na youtube-u od lika Awsome-Matt
a ono crno je kremen....to dobiješ samo par komada iz šljunka.....to je onaj blok sličan kao pijesak, samo ga kopaj sa lopatom i naći ćeš ga....ali je slaba vjerojatnost da se on dobije....šanse su otprilike 1 :750 000 da dobiješ komad kremena iz jednog bloka šljunka....
E sad si pretjerao šansa je više 1:100 ili 1:10 nego to -.-
a ono crno je kremen....to dobiješ samo par komada iz šljunka.....to je onaj blok sličan kao pijesak, samo ga kopaj sa lopatom i naći ćeš ga....ali je slaba vjerojatnost da se on dobije....šanse su otprilike 1 :750 000 da dobiješ komad kremena iz jednog bloka šljunka....
ovisi na kojoj težini igraš, npr. ja igram na Peaceful (ne da mi se zahebavat sa onim motherfucker-ima ) i svaki 20 mi izbaci komad kremena, ako imam sreće onda svaki 10
ovisi na kojoj težini igraš, npr. ja igram na Peaceful (ne da mi se zahebavat sa onim motherfucker-ima ) i svaki 20 mi izbaci komad kremena, ako imam sreće onda svaki 10
Neznam ja igram na normal i imam ih viška... radim kremenje xD super je sadit šumu pa ... spalit šumu.